Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Felkomf.
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Sajnálom ,hogy megnit valmiféle vita alakult ki az off topicban a ph!-hanyagolása miatt , amit leírtam a 800.# postban, de kicsit tele lett a fejem és gondoltam nem írok inkább semmit.
Ez a post nem válasz senkinek az eddig elhangzottakra, csak el akarom mondani, hogy el lehetne azon is gondolkodni, hogy könnyű mindenkiben a hibát keresni, nem mondom, hogy megváltoztam, nem is hagytátok volna mert tudjátok hogy hamar kicsirdul nálma a bili. De inkább mostantól ha megjegyeztek valmit, vagy rám nézve ''sértőt'' írtok , nem fog érdekelni, csak vigyorgok majd magamban , hogy megmondtam.
Egyik moderátorunk azt tanácsolta anno annak idején, ha offolni akarok jöjjek ide, itt vagyok mint gondolom észrevettétek csak a két legutolsó off topicban voltam aktív.
Sajnálatomra
Esetelg ha valakinek gondja van velem az írja meg a ring topicban és ha lesz időm majd válaszolok rá.
Erre a postra nem kell válaszolni senkinek
És köszönöm annak aki visszatérített a PH-ra
Megpróbálok kevesebbet offolni, és megváltozni, de sajnos nem megyen egyik napról a másikra.
Köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- HP 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN iPhone 17 Black, 256gb, 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest