- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
EEdem_Dtx
üzenetére
Pedig van benne ráció.
Egyébként a témához többféleképpen hozzá lehet állni, cannabis szerintem nem jól közelítette meg a dolgot, akármennyire is az az igazi véleménye.
De uyge a vélemény az meg olyan mint a s.gglyuk, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.(eltekintve uyge pár kivételtől)
Egyébként szeretném kérni bashtól az alhkoholos topic töllését is,Sőt volt egy hogyan igyuk le mattrészegre magunkat topic.
Szóval szerintem a témáról lehet értelmesen beszélni, viszont jobban komálom, ha beszólnak hogyha nem fejeződik be az adott irányú beszélgetés akkor zárás lesz, mitnha csak fognák és zárnák.
A kettő közt van különbség nem kicsi...
Bár megvallom persze hogy könnyebb zárni, törölni, mint esetleg ''dolgozni ''.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest