Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Te jössz Ph! tlaira ugye?
Külön exakt fizetek neked egy sört, mert kiváncsi vagyok hogy bántja a csőröd a személyem iránt.
nem egyszer volt ilyen, hogy lehortál, aztán én indokoltam, vagy válaszoltam, aztán most egynelőre nme tudom mi van, de kiváncsi vagyok, komolyan hogy honnan szedsz net nélkül win javítást, meg service packet, meg tűzfalat meg vírusírtót, ami egyébként volt fenn. igazán kiváncsi vagyok, és tudod mit? feri bázok.
Csak azt ne mond hogy mentem volna haza érte mert kösz nem volt kedvem este 7kor 2kmt gyalogolni.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Teljesen igazad van, de ha nincs nálad cdn sp1/2 akkor hogy raksz fel, ha nem a net segítségével?
Másrészről, amatőr voltam, mert még életemben nem láttam, kábelnetet, ezért lehet lenézni, itt környékünkön 2hete veztték be nem nagyon vágtam, hogy kell telepíteni, de mire észbekaptam már kész is volt. jéé mondom ez csak ennyi volt? Blaster úr meg kopogtatott
Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)