- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Rezsicsökkentés?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ereszt
csendes tag
kéretik a pofából visszavenni! Legközelebb amikor jövök, nem akarom ezt az aláírást látni, értettem? Vagy akkor ne bannoljál fiam, mert semmit se érsz vele, csak annyit, hogy más lesz a nevem. Tilsad nyugodtam az IPmet is, attól még visszajövök már IP-vel.
Jegyezzd meg: engem nem tudsz kibannolni!
Na sziasztok, további jó fórumozást!
Üdv. RGB -
ereszt
csendes tag
Nézz csak erre az I am barátomra: ill. az aláírására! Most hogy moderátor lett, szépen nyegegben érzi magát és él vissza a moderátori jogaival.
Egy moderátor mutasson már egy kicsit példát és az aláírában ne tegye az engem való lemocskolást. Azt hiszi szegény fiú, hogy moderátorként már ''nagyobb'' lett, de emberség nulla benne!
Félre értés ne essék, nagy ívben nem érdekel, hogy mit szerepel az aláírásában, de ne legyen már akkora pofája, mikor bannolni megy!
[Szerkesztve] -
ereszt
csendes tag
Szia divot! Szóval itt vagyok...
Aktív témák
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Diablo IV
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest