Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
Integra
üzenetére
régen mindenki karambolozott télen, mert még nem létezett téligumi. igen. hogyne.

nem véletlenül van, valóban. de nem olyan létszükséglet, mint ahogy a média ordítja.
aki ezt beveszi, azt sajnálom. sok a buta ember sajna, aki elhisz mindent, mert ''bemontaatévé''.
nem ellene vagyok a téli guminak, félreértesz. ha teheti az ember, vegye meg. ártani nem árthat.
meg a gumisnak is élni kell valamiből.
mint mondtam, nekem is téli van fent.
nem a téliabroncson múlik nagyrészt a baj, hanem a látási, és útviszonyok nem figyelembevételén.
láss már kicsit a dologok mögé, mesterségesen generálják a pánikot, hogy ''megdöglesz, ha nem veszel azonnal téli gumit''. úgylátszik rád nagy hatással van a kampány.
(most ne gyere olyanokkal, hogy 170-nel autópályán, 20cm szűzhóban, meg ilyenek, mert falnak megyek.)
és az offtopik már megint az autó-témánál köt ki.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest