Hirdetés
Aktív témák
-
nagyúr
válasz Sick Boy #1599 üzenetére
Az anyák már csak ilyenek. Az én anyám tegnapelőtt éjjel fél négykor jött utánam a mosdóba, rámnyitotta az ajtót, majd álomkóros fejjel közölte, hogy ''fiam, iratkozz be németre! kifizetem. le kell nyelvvizsgáznod!'' - mindezt éjszaka.
kiborító. és ez csak az egyik, újabban rendszerint ilyeneket közöl velem éjszaka.
----------------------------------------
Egyébként hallgass továbbra is black sabbath-ot, mert az megnyugtat ! :)
tiszta öröm, hogy van még ma valaki, aki csak úgy black sabbath-ot hallgat... :C
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
_Volkovy_
nagyúr
Tegnap este látott valaki hullócsillagokat?
A hihetetlen kíváncsiság kicsalogatott éjjel kettőkor a ceglédi határba,de lószart se láttam.:D
Majd legközelebb..:D -
Esmein
nagyúr
válasz fokukac #1601 üzenetére
Én egy ilyen után sztem lecsüccsenek 10 percre, hogy relaxáljak egyet 180-as pulzussal...
Felgyújtom mostmár a postát egy fél nájlonkanóccal, még mindig nemjött ez a díszétől fosztott karácsonyfa.
Lehet le kéne zuhanyoznom, mindig akkor bír csöngetni, mikor a zuhany alatt vagyok...
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Kezdek begurulni. Tényleg lehet mérges leszek a postára, 7 napja várok a jussomra, ebből 5 munkanap.
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Loretto
veterán
láttatok hullócsillagot?mert én este 11kor semmi nem vettem észre.majd talán ma.
Soirée...
-
-
Esmein
nagyúr
Moderátorok, nem lehetne valahogy népszerűsíteni egy kicsit a PH! seti teamet ? Kirakni egy hírt, vagy valami hasonló, nagyon inaktív/csekély számú a banda...
Nem tudom mi lehet a baj, pedig hallattam a postások párzási énekét is. Nem igaz, hogy a zuhanycsobogásra nem jöttek elő :(
-
Grass
aktív tag
VCDscr formátumot hoyg tudomlejátszani? divx 5.1 meg xvis és ac3 mal nemjétsza le a bsplayerem
tud valaki valami okosat?"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
Esmein
nagyúr
Ha bemenyek a postára a kis csomagfeladófecnimmel, akkor nem kell megvárni a postást ? Megint nem jött. Kezd kicsit begőzölni az agyam.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
F-ECT$
titán
Ma lettem 23 :O
Dive ever, work never.
-
nagyúr
help! eltűnt a hozzászólás-listám...!
:O
szerk : most meg visszajött. nem értem...
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Esmein
nagyúr
Bementem a nagypostár, hogy jónapot kívánok ez és ez a gondom, épp a k*rva anyámba nem küldtek el, hogy mit képzelek odamenni 10 napon belül.
Most írok egy kedves hangú emailt azt hiszem..."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
TexT-BoY
addikt
mit irtam?!:DDD most akkor okos vagyok vagymi?!
jah rövid seti hireinket halhatják:
a P3on 3ablakba fut mint az állat átlag 120Mflposal :)
a celeron 2t visz és hihetelln gyors 220Mflopsos rekord tempot nyomat:D
[Szerkesztve]HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Esmein
nagyúr
... csak előtte kifújom a gőzt, mert még csúnyát írok...
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest