Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag

:) :) :) :) :) :) -
Sick Boy
őstag
Nem tudom követni az offtopicot... közel 1000 hsz pár nap alatt, ezt így nem lehet lekövetni... nem irigylem most a moderátorokat... na mindegy... azért jó OFFolást mindenkinek, remélem higgattabb és jobb lesz majd a következő OFFTOPIC...
Westlake 20 mp-enként szól hozzá, no comment...
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
Háhhh mától Opera-felhasználó lettem hurrá
-
Sick Boy
őstag
Bazsesz, gyere légyszi ICQ-ra!
-
Sick Boy
őstag
mennyi fasságot írtok...
-
Sick Boy
őstag
de kérem... 2 nap alatt 500 hsz...??? nem túl gyors ez egy icipicit? na jó csak úgy mondtam.
-
Sick Boy
őstag
Még jó, hogy nem volt rajtam a zsír új vakondos pólóm, előtte vettem le, akkor tökön is szúrtam volna magamat...

-
Sick Boy
őstag
bassza meg most öntöttem az ölembe egy egész bögre kávét
hazaestem, gyorsan főztem egy kávét, adig elmentem pisilni meg bekapcsoltam a gépet, lefőtt a kávé, békésen leültem olvasgatni az offtopicot, erre mikor nyúlok a cigiért, beledöntöttem az egészet az ölembe... bazzeg nem vagyok ideges, ááá nem... még jó, hogy 2 személyeset főztem... :O :O :O -
Sick Boy
őstag
Hát... jól elszaladt mellettem az idő. Új offtotyik... Látom azért a színvonal eléggé visszaesett. Na mindegy, minden jó dologgal így van már régen... mindegy. Csak mellékesen jegyezném meg, nem mintha pontosan illene a témába, nem is hiszem, hogy érdekelne valakit is. Na szal azért nem voltam, mert palóc-esküvőn voltam Nógrád megyében. Egész 7végén (péntektől) állt a banzáj és vasárnap este értünk haza. Hmmm... Bash-t szívesen elvittem volna erre az esküvőre, láthatott volna egy kis igazán magyar tutti feelinget. Személy szerint én még nem voltam vidéki lagzin, szerintem klassz volt.
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- Sorozatok
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vicces képek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest