Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Trak
addikt
Ma (illetve már tegnap) ismét szembesültem a plaza kultúrával...
Barátnőmmel mentünk moziba, megnéztük a Shrek 2-t.
Foglaltam egy remek kis helyre jegyet, de ott kiderült, hogy nem túl jókor mentünk, mert tele volt gyerekkel a mozi, és a remek kis foglalt helyem mögött kb 10 2-3-4 éves is ült. Így elég nehéz filmet nézni, úgyhogy megvártuk amíg kezdődik a film, hogy mindenki bent legyen a teremben - de még a valódi kezdés elött, hogy ne zavarjunk senki a felállással - előrébb ültünk. Persze hogy mégis jöttek oda ahova ültünk, így a kezdésnél kellett arébb másznunk.
Beültünk egy kopasz csávó és egy gyerek mellé. A csávó még vagy 2 percig nézett rám csúnyán, amiért egyszer elmentünk elöttük (még nem történt semmi, és lehajolva átsuhantunk. Útálom ha vlaki mászkál, de ez nem direkt volt). Én nem néztem, csak a szemem sarkából láttam.
Elkezdjük nézni, nagyon jó a film... amikor is balról bevilágít vlami a szemembe.
Mellettem ült a gyerek, és kettővel arrébb az eddig kopasz jelzővel illetett csávó.
A jó kis megvilágításban - ami mi más lett volna mint a mobiltelefonja - jól láttam, hogy ő egy a jól ismert kopasz gyúrós emberek közül (tudjátok melyikre gondolok). Nem tudom milyen telefon volt, de kb úgy világított mint most itt a monitor elöttem, odafordítva az arcunkba. ÚTÁLOM a moziban a kiba**ott mobiltelefont...
Kb 5 percenként nézegetett rajta vlamit, SMS-t írt vagy enm tudom mit csinált.
Látszott, hogy a gyereket hozta el moziba, és rohadtul nem érdekli mi megy. Könyörgöm, akkor maradjon kint addig, egyen a Mekiben, az a neki való.
De ez még nem volt elég, elkezdett telefonálni.... HÁT ********************.
Befejezte, kicsit nyugi volt. Gondolom 5 perc múlva újra hiányozni kezdhetett a telefon, mert ismét csak világít...
Na, ekkor szóltunk oda kultúráltan (lehet nem kultúráltan kellett volna ?:F )
''bocsi, de nagyon zavaró a telefonvilágítás, és légyszíves fordítsd el.''
Válasz: kihajol a székből át a gyereken: ''Na idefigyeljé' barátom! Nincsen közöd hozzá, hogy mit csinálok'' pontosan nem tudom tovább idézni nem emlékszem pontosan, de vlami ilyesmi : ''ha nem tetszik vlami, akkor megbeszéljük kint''
Mindezt elég hangosan.
Dolgoztam már gyárban, de ekkora tajtparaszt emberrel én még nem találkoztam.
Ennyi elég volt, magamat alacsonyítottam volna le, ha még 2 szót beszélek vele. Illetve annyit mondtam neki, hogy: Ahha... ok... (ez talán még belefért)
És ennek gyerekei vannak. Az ilyet sterilizálni kéne...
De szerencsére nem idegesítettem fel magamat rajta, inkább ego növelő hatása volt. Vajon hány evolúciós fokkal vannak az ilyenek lemaradva?
/Ja igen, és vlamiért az után, hogy szóltunk mégis sikerült neki úgy nézegetni a telefont, hogy nem világított oda... mégis van benne vlami lappangó értelem?/
Aktív témák
- Routine teszt
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Interactive Brokers társalgó
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest