Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
tomcs
őstag
válasz
guess.who
üzenetére
en is dos navogatort hasznaltam eveken keresztul.. gyakorlatilag amiota volt.. meg 1 ideig netrol is szedegettem oket :DDD asszem f2-re lehetett menuket beallitani, oda csinaltam 50000 fele progit pascalban pl 1 akarmilyen filera nyomtam hogy kitomorites es akkor a megfelelo progit inditotta el, meg rengeteg ilyesmi. maga modjan csucs kis progi volt....
az egy dolog hogy nem ert hozza de szvsz ez igy nem jo. igenis kellene ertenie hozza. amikor az ember jogsihoz tanul ott is elmondjak neki vazlatosan a motor mukodeset, hogy megis tudja mirol van szo. aztan ha szalonbol vesz uj autot, szepen betartja a szervizintervallumokat, aztan lehet egesz eleteben nem lesz ra szuksege. de ha megis akkor azert tudja. ezzel szemben szamgepeknel semmi iyesmi nincs. soxor az embereket nem is erdekli, hogy mi zajlik eppen a gepben amig sorra dobalja ki a megfelelo tablazatokat. aztan meg egy ''winyo betelt'' jellegu ''problemat'' se tudnak elharitani.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest