- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
''Neked van ehhez jogosultságod?'' - Szerinted miért van EKKORA betűkkel a nevem alatt, hogy HÁZIGAZDA? Azért, hogy az összes köcsög beszólást kimoderáljam, átrakjam a megtévedt topicokat másik témakör alá, meg hogy olyan okos írásokkal kápráztassalak el, mint amiket eddig is olvashattál. Hoppá, egó a maximumon...
Szóval én meg nem írok. Illetve bemegyek, írok, de nem tanulok rá, jó ez a 3-4 kombó, nem fogok emiatt izgulni. Persze ha jó lesz, akkor beadom, de kit érdekel? A PEK miatt ne aggódj, én mindent tudok, mert én vagyok az ....... Jó, oké, te meg a Májkel Dzsekszon, de az most más téma, és a kulcsot sem vesztettem el, viszont a kívülálló fórumozók a fonalat biztosan, azért mégis megnyugtatom őket, nem ők a hülyék, hanem itt Pécsen mennek a dolgok másként, mint az ország normálisabb helyein...
Ja, és mindjárt szarrá moderállak!
Hoppá, most jut eszembe, hogy holnapra el kellene hoznod az Apostolos rövidítést, én meg talán viszek PC Formatot, még nem tudom. Az Erikának is itt punnyadnak a másolt CD-i. Az milyen benyögés volt a Kulcsártól, hogy el****ni egy CD-t Vivaldira! Huhh, nagy csávó! Na szóval a netem is behalt már, alig megy, illetve hol megy, hol nem, szóval az itt írottakat vedd komolyan, és semmit se felejts el, talán ma már nem tudunk kapcsolatba lépni.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Horgász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Revolut
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest