Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Aktív témák
-
hunt3r
csendes tag
en mikor matav tudakozonal dolgoztam, es jottek a viccelodo telefonok, hogy kurvaanyazzanak siman visszahivtam es ellottem a pannongsm ugyfelszolis szoveget, es mondtam hogy feljelentest von maga utan a kovetkezo viccelodo telefonja :DD
mindig beszartak tole :)
egyebkent ha titkos a telefonszama, akkor meg a sima kezelo se tudja a szamot, csak a vezetok :(
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Ha nem tudod bizonyítani a fenyegetést, akkor szvsz sajnálkozva szétteszik a kezüket, és nem történik semmi.
Ha nagyon ki akarsz b@szni a telefon tulajával, akkor a feljelentés után öld meg magad, hogy gyilkosságnak látszódjon. Na akkor talán már intézkedik a rendőrség! :DDD -
roPHka
senior tag
hmmm...nincs valakinek ilyesfajta ismerőse? :)
azt mondta haverom hogy volt már aki megpróbálta felhívni a matávot, hogy kikérje a számot, de nem adták ki mert titkosítva van...tehát ez a mindenképp kilőve...én sem hiszem hogy csak úgy kifogják adni bárkinek is
másik utat kéne bejárni...csak hogyan :F
esetleg a pannonos számával tudunk valamit kezdeni? ha előfizető akkor gondolom van megoldás, és ha csak szimplán kártyás?
Aktív témák
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Újszerű Keychron K6 Mechanikus Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest