- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
róland
veterán
Pannon tudakozót nem próbálta? Bár, ha pre-paid akkor nem biztos, hogy fent van a szám. T-Mobilnál némelyik pre-paides számhoz is ad nevet, címet a tudakozó.
Másik ötlet: keress, egy 4-5 éves telefonkönyvet (esetleg korábbit, ha már volt telefonjuk), abban még megtalálható a nem titkosított szám. Mellette pedig a cím is.
Jó kutatást! -
jpisti
senior tag
Na persze!
én csak kicsike csecsemő vagyok..... nemán!
csak teló kell hozzá meg duma!
az meg van, vagy nem!
egyébként az Atus tegnapi sztoriját szivesen elolvasnám mert qrva nagy lehetett az a feltalálós szöveg :C
egyébként csinálhatnánk üzlet szerűen is, nem? ;]
a lapot beizzítottad már? -
Gh0sT
addikt
Egy ötlet:
Felhívod a pannonos telefonján:
- Jó napot kívánok, XY vagyok a Pannon GSM ügyfélszolgálatától! (Ide a nevét behelyettesíted) -t keresem! Üdvözlöm, bizonyára hallott róla, hogy a Pannon GSM a többi szolgáltatóhoz hasonlóan a visszaélések elkerülése érdekében egyezteti ügyfeleivel az adatokat. Ebben kérném a segítségét! Történt valami változás az adataiban a szerződéskötés óta? Neve, lakhelye, ideiglenes tartózkodási helye megegyezik a korábbiakkal? Bediktálná kérem ezeket az adatokat lassan betűzve? Köszönöm a segítségét! Viszont hallásra! -
zsiga667
addikt
Ha a pannonos szám nem titkos, akkor a pannonos tudakozó megmondja, hogy ki vette a SIM-kártyát (név+cím is:P).
Egyébként egy nagyon elborult ötlet:
Az egyik tel.számmal feljelentés a rendőrségen, hogy valaki megfenyegetett, és erről a telefonszámról hívott. A többit meg a fantáziádra bízom... :DDD
Szerk.: Természetesen semmiféle felelősséget nem vállalok, ha ezt megcsinálod... :D
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
[L]http://www.telefonkonyv.matav.hu/tk/mtt.exe?FILE=Advanced.htm&wy=WHITE&Name=&City=&MATAV=1&field_nev=&field_telepules=&page=7&querytype=1&field_searchtype=2&field_custtype=0&nev=&cim=[/L]
Bepötyögöd a nevet, meg a telefonszámot, s kiadja a címet :P
Erre sose gondoltál volna, mi? :))
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest