Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Ha nem ragaszkodsz a 70mm-es tele véghez, akkor pl. Tamron 17-50 /2.8 NonVC, ez nagyon komoly, éles rajzolattal bír, nekem sem volt gondom a kitobival nagyon sokáig, a fényerő miatt váltottam, de a rajza is szignifikánsan jobb. =O
Ha ragaszkodsz a Canon márkához akkor 17-55mm /2.8, ha ragaszkodsz a hosszabb tele véghez is, akkor Canon 15-85 Is USM.
-
zgospel
őstag
sajnos az 50 f1.4 képe nem igazán jobb mint az 1.8-é, az usm-en meg a felépítésen kívül mást nem nyújt, az meg szerintem nem éri meg azt a plusz pénzt.
sigma 18-35 f1.8 art? igaz az ára megvan, de megéri, aps-c-re nagyon jó!
de tulajdonképpen a sigma új ART sorozatából mindegyik darab nagyon jó, de az áruk is megvan.kisebb pénzért mindenesnek a canon 35mm f2 (IS nélküli) ami szintén elég jó, de a fókusza annak is hangos. van belőle egy frissített IS USM változat, de az több mint kétszer drágább.
-
fattyu
veterán
annyira öreg hogy már lejárt a szabadalmi védettsége is. látszik is. nem éri az árát. nagyon nem. a használt árát sem.
sigma 50 1.4 ezereszer inkább.
szerk: ha meg apsc vázra kell akkor át kell gondolni hogy valóban 50 kell-e neked? sose értettem. az 50 natívan 50ként nagyon jó.
apscre sigma 35 1.4 mindenek felett. szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Plazma TV topic
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Insta360 X5 - GO Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest