Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz
OPiiPO
üzenetére
Függetlenül attól, hogy budget 2.8-asa van, még tesztelhetett ilyet. Viszont ha tesztelte volna, nem írt volna ilyen
félnegyedigazságokat, mert bár a Tokina teljesen nyitva azért nem kompromisszummentes, de elég korrekten teljesít. Messze nem "parasztvakítás" miatt van rajta a 2.8-as jelölés. -
ThodEE
őstag
válasz
OPiiPO
üzenetére
Valóban kényelmetlenebb,
18-55/55-200mm ról "fejlődtem"
18-55/55-300/35mm
Nagyon kényelmetlen volt hogy 55nél váltani kéne, így esett a választás a nagyobb átfogásra:
18-105/55-300/35mm
Ezzel a hárommal egész jól elvagyok egy 10-20sigmára fáj a fogam, de a pénztárcám még nem támogatja
-
m3ss
veterán
válasz
OPiiPO
üzenetére
hat ja, most nyaralason en is kopkodtem azert. naponta ha 15x nem csereltem objektivet akkor egyszer sem...(10-20, 50, 105 fel-le. bar sokat is fotoztam, tobbet mint egy atlag nyaralo...
par cseret meg sztem ki lehet birni)
viszont ha jo kepet akarsz loni akkor cserelgetsz sajnos, ez van. vagy esetleg ff-en megoldhato vmennyire...24-70 2.8?utazozoom tajkephez keves lesz latoszogben, portrehoz a hattermosas...ha vmi viragot akarok fotozni akkor meg lekepezes/dof...
en komolyan mondom inkabb vinnek nyaralni vmi milced vagy kis gepet akkor nagy dslr meg utazozoom helyett. ami zsebben elfer.
vagy viszek mindent
sot venni is kellene paromnak vmi kis gepet. elkezdte ot is erdekelni a fotozas, meglepoen jo kepeket lott mobillal. valahogy osztonosen jol komponal
-
szeva000
addikt
válasz
OPiiPO
üzenetére
nah,úgy néz ki,hogy találtam is egy Sigma f/2.8 70-200mm apo ex dg macro hsm és egy 50mm f1.8D nikkort egyben 160k-ért.párszáz expós darabok,az egész vázban 4000expo van.
Sokat adtam érte???Nem nagyon ismerem az itthoni árakat,így fingom sincs.Kint meg nézettem a haverrel,csak OS lett volna,de azt sokallom érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest