- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
rumos14 #8247 üzenetére
75-300-t még nem próbáltam, de gondolkodtam rajta. Aztán még is ez lett belőle, ebbe mertem beleugrani használtan mert nagyon olcsó volt, gondoltam sokat nem veszthetek rajta, és jól jártam. Az a gáz, hogy az ember gondolkozik mit kéne vegyen és a legjobb esetben is leszorítja az igényeit 3-4 obira amiből döntenie kell, de ténylegesen nem tudja mi az ami jó lesz neki és ki is tudja fizetni, vagy egyáltalán kell-e neki a drágábbért fizetnie, szüksége van-e rá. Persze az más kérdés ha tele van felesleges pénzel, mert akkor marad a felső kategória. Tényleg, kellene itt a fórumon belül valami kezdeményezés, hogy akinek van valamilyen obija, akkor azt esetleg egy személyes találka esetén kitudná próbálni egy másik fórumtárs, ha olyan obi felé kacsingat. Így egyszerűbb lenne a választás.
(#8245) k1csi: Neked egyszer össze kéne szedned a hozzászólásaidat és berakni egybe valami dokumentum formába, az ember mindig tanul belőle valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest