Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Ahogy léteznek állatvédők a világban, itt léteznek "fénképezőgép márkavédők" és "objektív-védők" (nem az objektív sapkára gondotam).
Az előbbi a green peace, az utóbbi kettő meg a camera brand peace és a lens peace szervezet.
Ez azt jelenti, hogy nagyon finoman kell fogalmaznod mikor negatívumot írsz, különben ráddöntik a fórumot.
Hogy ezt megelőzzem, azt írom: én példányom, az én meglátásom, az enyém így viselkedik. Ezek jelentése: szerintem mindegyik obi ilyen.Viccen kívűl:
- Egy nagyon halvány tejfehéredés látható a valósághoz képest a képeken, mintha nagyon finom ködben fotóztál volna. Csak egy 2mp-es korrigálás (kontraszt csúszka előre), és eltűnt.
- Az iso dologban meg bizonyára a fényképezőgép is bent van egy kicsit. Máshogy néz ki a zaj minősége. Ha élesíteni akarod, ebből a zajból hamarabb előtűnnek a zavaró kiugró pontok (ezt máshogy nem tudom leírni).
Ezeknek nincs jelentősége, ha van fény és tudod az objektíved határait.Amúgy végső válasz a kérdésedre: High-End szemmel nézem a képeket...
Teszek fel egy 4,4 megás képet, hogy lásd szerintem nem kompakt kategória a cucc:
kép
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az előbbi a green peace, az utóbbi kettő meg a camera brand peace és a lens peace szervezet.