Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
Celithrandi
üzenetére
Expó adatokat írhatnál…
-
rednifegnar
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
nekem ebbol a kettobol (a fenyero difin kivul) annyi jon le hogy az elso (canon?) sarkai total homalyok. ezen mondjuk sokat fotosoppolni nem lehet.
a 17-40 az EF? mert az nem egy mai darab. nekem volt ef 16-35 f4 is, az nagyon penge volt. cserebe nagy is, aztan eladtam (erre az obira irjak sok helyen hogy jobb mint sok fix nagylato). most van egy 24-105 f4 is mk2, az jo obi de csodat nem tesz, meg persze az is jo nagy.
teloknal mindenfele varazslas van akkor is ha fix meg nyers. de ettol meg lehet jo a kepuk.
ami nekem nagyon zavaro volt a sony/samu teloimnal hogy gorbe volt a kep, meg a korrigalt is. ha mondjuk epuletrol keszitenel egy "shiftelt" kepet akkor se lesz sehogy se parhuzamos a ket szele pedig ott azert nagy kepernyon van lehetoseg beallitani ponosan. megse tudtam beallitani ugy mint egy optikailag rectilinearis fenykepezogep obival. a torzitasa se linearis, se nem parna se nem hordo, olyan valtozo. es persze ez fugg meg attol is melyik obit hasznalod (az enyemben 3 obi van).
persze az is teny, hogy utolag lehet korrigalgatni, meg a telo nem kerul annyiba mint az eos-on maga az obi. raadasul mindig zsebben van. -
gaben22
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
A Pixel kép nyers
. Ugye tudod, hogy telefonok rommá editálják neked a képet automatikusan... Felismerik a scene-t, az alapján megrángatják a színeket meg minden egyebet, ha több lencse van a telefonon, akkor akár egyszerre mindegyikkel készül egy kép majd összerakja neked (HDR...). Mobiltelefonnal készült képre azt mondani hogy nyers elég nagy oximoron
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- iOS alkalmazások
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Asus Zenbook 13 laptop
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Ugye tudod, hogy telefonok rommá editálják neked a képet automatikusan... Felismerik a scene-t, az alapján megrángatják a színeket meg minden egyebet, ha több lencse van a telefonon, akkor akár egyszerre mindegyikkel készül egy kép majd összerakja neked (HDR...). Mobiltelefonnal készült képre azt mondani hogy nyers elég nagy oximoron
.