Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
Bullitz
üzenetére
nekem van tobb lapszurom, asszem 82mm-es es valami 100mm-es atmerokre. en cokint es leet hasznaltam, azok jok (fejbol mar nem tom, talan x vagy z meretet, jo nagyok).
ha szurke nd-t akarsz hasznalni, foleg eroset, akkor valoban nem a lap a jo valasztas, az beenged es becsilloghat. persze siman korbe lehet tekerni valami sotet rongyal es meg van oldva. a szinegyensuly meg a markasoknal is maszik hat meg a kinainal.
vizelmosos hosszu exposhoz en b+w menetes nd-ket hasznaltam, lapot meg leginkabb atmemtes egbesotetitost. ahhoz jo a lap, meg lehet csuszogtatni es stackelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Canon EOS R6 Mark II - Újszerű - 4000 expó
- Canon EOS R6 Mark II - Újszerű - 1000 expó
- Eladó Nikon AF VR-NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6D ED stabilizátoros (VR) objektív.
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest