Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k!nG
aktív tag
17-50-em mar van, meg egy nem lesz.

Jo szerintem Bobcattel fogok furikazni, mar ha erted.. 28-as kilove, 35 f/2.8-on es 50-en mar tavaly is gondolkodtam, de a Tamrom 17-50-est ajanlottatok akkor es nem is bantam meg, hogy az lett..Akkor marad a 8mm Samyang. A kepeket amiket neztem azokon annyira nem fedeztem az eros CA-t, legalabbis olyat ami az en szememet szurna..
Es akkor ket kerdes a vegere es le is zarom. A Walimex/Samyang optikak megbizhatoak? Es egy ilyen optikaval ugye nem kitobis minosegu kepeket lovok majd? Ha ezek okesak, hamarosan meg a Svedorszagi tura elott elballagok megvasarolni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Formula-1
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi