- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakaosCsirke
tag
Szia Tomi,
Koszi a tippet. Elgondolkoztam a 80-400-on de rajottem, hogy ez nem az altalam tipikusan hasznalt tartomany. Az 5x zoom az eleg hatareset, az Adik altal javasolt 28-135-os tartomany lenyegesen gyakorlatiasabb az en esetemben.
Obi csere nélkül minőségi kompromisszum lesz.
Ezzel tisztaban vagyok. Gondolkoztam nagyon pl, hogy lehet hogy valami fenyerosebb kene. De a Nagy Nikon DSLR topikban volt Lugosi kartarsnak egy viszonylag friss hozzaszolasa az 50/1.8 -as lencserol, amelyben leirja, hogy ha nem rekeszelek legalabb 4-esig akkor nem birok egy normalis portret elkesziteni a sekely melysegelesseg miatt.
Aprofalvi erzekelos kompaktrol jove, ez azert ujdonsagkent hatott ram. Ezekutan az elso bealdozando kompromisszum - a nagy fenyero - egybol meg is lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Iqos cigaretta
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest