Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Sziasztok! Tegnap megvasaroltam eletem elso fenykepezogepet, egy Nikon D3300ast.
Teljesen kezdo vagyok, igazabol nem ertek hozza, szoval sokat kell meg olvasgatnom. Ha esetleg tudtok valami olyan leirast, oldalt, ami segit a beallitasokban, peaktikakban azt megkoszonnem.Na de nem is ezert jottem ide, hanem mert, szeretnek majd hozza venni egy 18-105os objektivet, mert mondtam, hogy az egy baromi jo obi ds sokaig elleszek vele. Tudtok olyan oldalt mondani, amit erdemes bongeszni? Index forumon es jofogason kivul.
Varok valami jo vetelre nyarig 40k-ig, aztan ha nem lesz ennyiert, akkor majd veszek ujat, ha jol lattam 65k-tol kezdodnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest