- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
aleister
üzenetére
Köszönöm. Azt írja, én készítettem vele az első fotót is, és számomra ez abszolút hihető is, hisz leragasztott doboz, LCD védő fólia, stb,..
Amúgy nincs a gépnek baja, leszámítva a 6 porszemet, amiket - gondolom - hiánytalanul el fognak távolítani a szervizben. Emiatt nem kell új gép, jó lesz ez nekem. Igaz, most pár napot várnom kell rá, de nekem ez még belefér, ettől nem érzem magam baleknak. Viszont az tény, hogy furcsállom, hogy rögtön poros volt. Az első képek egyikeként készítettem egy 3s záridőset, lehet, hogy akkor került volna rá a por? Vagy még a gyárban? Sosem fog kiderülni...
Amúgy, bónuszként kaptam a gép mellé a dobozában egy hatalmas ezüst pikkelyes ősrovart is, olyat, ami lakásokban is szokott lenne, főleg nedves helyen. Próbálta kirázni az eladó, de nem sikerült neki, így hazahoztam. Azóta elhalálozott szegény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- AMD FX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Játékfejlesztés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Elfelejtettem a film címét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest