- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello! Néhány laikus kérdést szeretnék feltenni, kezdő Lumix G5 tulajként.
Ha minél nagyobb fényerejű obit szeretnék, akkor ugye ezeket az "f/1,8" értéket kell figyelni és minél kisebb, annál nagyobb fényerejű?!
Van egy második kérdésem is, amit próbálok érthetően megfogalmazni: Az objektív végén lévő üveg fizikai mérete mennyire függ össze a fényerővel?! Tehát nekem egy "hozzáértő" azt mondta, h ha ez minél nagyobb átmérőjű, annál nagyobb a fényereje. Ezzel szemben amiket néztem objektíveket a Panára, nem láttam összefüggést a fizikai méret és a fényerő között.
Itt van ez a két objektív, amelyek közül a felsőnek kisebb a fényereje, hiába nagyobb az üveg vagy mi az elején Pana obik
Remélem érthető a kérdés! Nem tudom értelmesebben megfogalmazni

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest