Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko
senior tag
válasz
JohnyBlue
üzenetére
Utóbbi időben elég sokat költöttem a fotós cuccaimra, legalábbis többet mint itthon szerették volna
nem volt tervbe ez egy hirtelen elhatározás és akkor én olyan vagyok hogy akkor durrbelebumm most azonnal. Használt üvegben idáig csak egyszer csalódtam, egyébként pedig mindig meg voltam elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Xiaomi 15T 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem volt tervbe ez egy hirtelen elhatározás és akkor én olyan vagyok hogy akkor durrbelebumm most azonnal. Használt üvegben idáig csak egyszer csalódtam, egyébként pedig mindig meg voltam elégedve.