Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
az 1 pikoliter az nem csak a minöség miatt jó, hogy kevesebb, bár ettöl kisebb képpontok is vannak és igy szebb, de a fogyasztás is csökken általa.
A patronkezelése meg szinte mindegyiknek ilyen már, mármint, hogy ha elfogy az egyik, nem hagy tovább nyomtatni semmit, de legalább csak egyet kell cserélni. Viszont effektiv kifogyásig lehet nyomtatni, csak elötte már szól mindig, ha kevés benne a tinta(kb. 10% alatt) és egy plusz okézás is kell a nyomtatásokhoz.
A chip-et nem tudom, mert utángyártott patronokkal nem foglalkozom, de vannak olyan utángyártott tipusok, amiknél nincs ilyen probléma ez tuti, mert egyik partner olyat használ benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- World of Tanks - MMO
- DOOM - The Dark Ages
- Házimozi belépő szinten
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Opel topik
- Politikai mémek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest