- Fórumok
- Nyomtatók, szkennerek
- Nyomtató topik
- (kiemelt téma)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
8100 - 8001
19604 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csavarnyuzo
őstag
-
zoli121
aktív tag
Be van állítva de a másik oldalán tépi meg a papírt. Olyan mint ha a papír egyik felét gyorsabban húzná be
-
epzon
őstag
-
Csavarnyuzo
őstag
-
zoli121
aktív tag
Fogja behúzza a lapot rányomtat valamit és amikor végez a papír széle meg van tépve. Szóval nem tudom. Pedig szét is szedtem de nem láttam semmit

-
Csavarnyuzo
őstag
-
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy Canon MP160-as multifunkciós nyomtatóm. Az vele a gond, hogy nyomtatáskor ferdén kezdi el behúzni a lapot emiatt meggyűri az egészet és nem lehet vele normálissan nyomtatni. Kitakarítottam már nem volt beleszorulva semmi. Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a válaszotokat

-
Csavarnyuzo
őstag
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
SOS kérdés. Nem tudja véletlenül valaki megmondani,hogy Canon IR2525 típusú nyomtatóból hogyan lehet kinyomtatni a havi nyomtatásról a statisztikát?
Hiába keresem, nem találok rá infót sehol. Előre is köszönöm a segítséget! -
Kaszi68
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
van egy Canon MP 630 nyomtatóm, és B200 hibával fogad.
Ezt a módszert megpróbáltam
yomtató felnyit mintha tintapatront akarnék cserélni
Nyomtató bekapcs úgy, hogy nyomom a Resume gombot majd a Powert
Resume elengedett majd 2x megnyom Resume
Ezután a nyomtató service mode-ba van meg kell várni amíg kiírja idle
Ezután 4x megnyomod a Resume gombot
Power kikapcs
Lehajtani a nyomtató fedelet, majd bekapcs és lőn csoda eltűnt a B200 hiba és lehet nyomtatni
Sikerült is egy nyomtatást elvégeznem, de utánna megint jön ez a fránya B200 kód és már nem tudom újból eltüntetni!
ElQre is köszönöm a segítségeteket! -
csui83
tag
Sziasztok,
Samsung lézernyomtatómban most cseréltem tonerport, azóta a lap szélét teljes hosszában maszatolja, megnéztem a fényhenger azon a részén 'koszos'-maszatos. Hogy lehet orvosolni a problémát? A hulladékport kiürítettem.
-
enginev3.0
félisten
Ide is berakom hátha itt gyorsabb
http://prohardver.hu/tema/epson_nyomtato_segitseg_kene/hsz_4445-4445.html -
m3tr0
őstag
Sziasztok,
HP laserjet 1012 Win 7 alatt a következő üzenetet dobja "Unsupported Personality: PCL".
Ki-és bekapcsolás után újra nyomtat.Ugye Win7 64 bithez nincs "igazi" driver...
Megoldás, ötletek?

-
func93
senior tag
Üdv!
Adott egy HP Deskjet F380. Minap töltöttem fel a patronokat és ma raktam be őket, de egyszerüen mindig azt irja ki hogy:
- "Nem kompatibilis patronok"
- "Patron Hiba"
- "Nem ismerhető fel a patronok" -
localhost
Közösségépítő
-
bati1989
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy HP Lajserjet 1102-es nyomtatót. Nem sikerül hálózaton megosztanom. Telepítettem arra a gépre, ahova elért az USB kábel. Aztán rámentem, hogy megosztás, de nem jelenik meg a másik gépen. Oda is fel kéne telepíteni? Vagy olvastam valami IP címes dolgot is. Magának a nyomtatónak kéne rendelkeznie egy IP címmel?
-
Kicker
őstag
Sziasztok
kyocera fs 6020 hoz TK 400-as kazettát hol érdemes venni, néztem a neten, de nagyon nem szoktam rendelni...
ezzel kapcsolatban még egy kérdés, amikor kiírja a masina, hogy toner low, ki szoktam venni, kiverem belőle a port, és visszatöltöm a kupaknál, így még jó sok oldalt nyerek... ezt így lehet csinálni, vagy ezzel teszek kárt valamiben?
-
szabifotos
senior tag
-
Fecogame
veterán
Canon MP280-as nyomtatóhoz lehet használni után gyártott patront?
-
jel1
aktív tag
-
localhost
Közösségépítő
-
cochy
tag
Sziaztok,
Nyomtatójavításra tudtok valakit? Xerox 6110mft nem húzza be a papírt, már az első behúzónál elakad a papír. Idős, de jó kis gép, nem akarnám kidobni. Ha tudtok valakit, aki megnézné, akkor ne tartsátok magatokban légyszi.
Kösz -
akom
őstag
Sziasztok!
HP OfficeJet 4500 CB867A nyomtatóról szeretnék véleményeket kérni.
Esetleg hasonló tudású, és árú nyomtató ajánlását is várom.

-
lao
tag
Hi!
Ezt írta a Microsoft Community :
" Tudomásom szerint egy Samsung ML-1710 64 bites illesztőprogramot használnak ehhez a nyomtatóhoz, mely megfelelően működik. Így lehet megkerülni azt, hogy a gyártó a xerox nyomtatóhoz nem adott ki drivert Windows 7 rendszerhez. Töltse le a megfelelő illesztőprogramot az alábbi weboldalról:"
Egy kis keresés után
http://driverscollection.com/?H=ML-1710&By=Samsung&SS=Windows%207%2064-bit -
nemcso
őstag
-
localhost
Közösségépítő
-
jel1
aktív tag
hogy bírjam működésre ezt a nyomtatót:
http://www.support.xerox.com/support/phaser-3121/downloads/enza.html?operatingSystem=win7x64
csak xp-s driver van hozzá :/ -
zka67
őstag
A legegyszerűbben egy alkoholos filccel tudod kipróbálni, hogy kezelt-e a fólia vagy sem. Húzol mindkét felén egy-egy csíkot vele a fólián, ha néhány másodperc múlva kézzel simán le tudod törölni a filcet, akkor nyilvánvalóan nincs kezelve és a festék sem marad meg rajta. Azért kell mindkét oldalán kipróbálni, mert csak az egyik felét kezelik a fóliáknak.
A "minél nagyobb dpi-vel nyomtatok" sem mindig igaz, mert az csak több tintát jelent, aminek meg kell száradnia a fólián.
-
asuspc96
őstag
-
zsolt1129
addikt
-
nemcso
őstag
-
zsolt1129
addikt
-
nemcso
őstag
Első körben kapcsold ki a nyomtatót, majd töröld le a driverét a windows alól, majd telepítsd újra a nyomtatót a windows alá. (vagy úgy, hogy simán bekapcsolod a nyomtatót, majd a telepítés varázslóval újratelepíted, vagy először driver telepítés a windows alá, majd a nyomtató bekapcsolása és plug and play telepítés)
-
zsolt1129
addikt
-
zka67
őstag
Csak olyan fóliára tudsz nyomtatni, amit előtte megfelelően kezeltek ehhez. Ezt általában nagyfeszültséggel végzik, korona kezelés a neve. Bővebben itt olvashatsz róla.
-
asuspc96
őstag
-
Debilon
addikt
hali!
2 nap alatt be sem volt kapcsolva az SX425W-m, erre most azt írja, hogy "ink cartridge not recognized"
ez mitől jutott eszébe? jelenleg után gyártott patronok vannak bennedrivert nem frissítettem, 2 napja tökéletesen működött a nyomtatás/scannelés
nyomtató patronoknál üres hasábok vannak, a fekete sarkában pedig egy piros kör alapon fehér "X"
eddig ha kifogyóban volt, kifogyott akkor a tintaszinteket azért mutatta és egy sárga háromszögben fekete felkiáltójel volt csaksemmit nem enged, még a fejpucolás, vagy beállítást sem
a nyomtatón olevő gombbal sem tudom előhívni a nyomtató menüjét -
nemcso
őstag
Hát a HP honlapja szerint nincs gyártói win7-es drivere a HP 1000 -nek.
Egy ötlet : jelenleg nincs win7-es gép a közelemben, de nézd meg, hogy a telepíthető HP nyomtató driverek között van-e HP LaserJet III . Ha van, ezt telepítsd fel, mert ezzel a driverrel mindegyik későbbi HP tud nyomtatni.
-
bati1989
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő:
-Hp Laserjet 1000 nyomtatót nem sikerül működésre bírnom Win 7 64 bit-re. A google-ba beírtam, hogy Hp Laserjet 1000 Win 7 64 bit, letöltöttem már sokfélét, de egyikkel sem működik.A segítségeket előre is köszönöm.
Üdv.: Attila
-
sityuka80
tag
konkrét márkát tudsz mondani?
-
gordonfreemN
addikt
Megoldás meglett, nem szúrta át a fekete patront a szívófej, nem nyomhattam be elég erősen. Mostmár jó

-
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Epson SX125, a nyomtatás kezdetén, azaz a kép elején halványan észre lehet venni, mintha csíkozna.
Ez mitől lehet? -
Csavarnyuzo
őstag
-
sityuka80
tag
ok, köszi.
van olyan amit nem kell manuálisan kapcsolgatni ugye?
üdv. -
Csavarnyuzo
őstag
-
sityuka80
tag
sziasztok.
kérdésem az lenne, h. adott egy nyomtató.
két gépről szeretnék rá nyomtatni. hogy lehet megoldani ezt usb-n keresztül?
üdv -
oliver7777
tag
-
epzon
őstag
Cseréltesd ki Epson wp4525dnf- re és minden megoldodik.
-
Csavarnyuzo
őstag
-
antivirtuoz
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy HP Officejet Pro 8600 készüléket, azonban sajnos hibás volt. Azonnal felvettem a kapcsolatot a gyártóval, viszont nem tudtak megoldással szolgálni, így az eladóval kicseréltettem.
Ma egy hete, hogy megkaptam az új készüléket, ami sajnos szintén hibás: a probléma ugyanaz: képek nyomtatásakor (és másolásakor is) vízszintes csíkokat hagy maga után vázlat és normál minőségnél (legjobb minőség esetén nem láthatók ilyen vonalak). Dokumentumok nyomtatásánál nincsen gond, ahogy a beigazító nyomatnál és a fejtisztító nyomatoknál sem tapasztalható semmi rendellenesség.
Természetesen ismét felvettem a kapcsolatot a gyártóval, viszont Ők azt mondják, még nem találkoztak ezzel a problémával, és most várják a választ a külföldi központból. Igazából nem hiszem, hogy megoldással tudnak majd szolgálni, mivel HP fórumokon már többen jelezték ugyanezt a problémát (már 2011-ben is).
Esetleg találkoztatok már ezzel a problémával? Ha igen, akkor mire jutottatok (csere/javítás/megoldódott/stb.)?
Köszönöm a válaszokat!Antivirtuoz
-
villam5
csendes tag
A görgő forog, de a papír kb. 1,5 - 2 cm re van tőle mivel nem nyomja oda a papírtálca, ezért nem húzza be.
Ezt végezné el az excenteres kerék, de az sajnos nem fordul el. Pedig ha kézzel elforgatom, akkor bekapcsoláskor a motorja megmozgatja és beáll alaphelyzetbe, azaz kb. 1,5 - 2 cm-re a görgőtől. Vagyis a motor jó és áramot is tud kapni, tehát vezeték szakadás sincs.
Ezért gondolok vezérlési problémára. -
villam5
csendes tag
Mivel két különböző portos a nyomtató, első körben a program beállításait kellene átnézni, mert valahogy közölni kellene vele, hogy másik portra kívánsz nyomtatni! Nem LPT-re hanem Com-ra. Azon belül lehet több is COM1, COM2, COM3, stb. ez gép függő. Majd Jó lenne tudni, hogy a progi milyen beállításokkal nyomtat a nyomtatóra.
Sebesség (általában 9600), adatbit (általában 8), paritás (általában nincs), Stopbit (általában 1), átvitel vezérlés (általában nincs). Általában az alapbeállítások jók szoktak lenni, de lehet eltérés.
Ha ezek rendben csak ezek után kellene esetleg hardver hibára gyanakodni. -
Zoona
aktív tag
És Scannelni sem enged - pedig feltettem a drivert - de azt írja, hogy a hiba történt a képolvasó tulajdonságainak beállítása során. Ha egy másik program beállítást végez várjon amig a művelet véget ér.
De nem végez semmilyen műveletet, ha pedig a scan to val szkennelnék nem gépről inditanam akkor meg a nyomtató kijelzője irja ki hogy nem elérhető
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Ma sikerült vásárolnunk egy Samsung CLX-3185 multifunkciós lézeres nyomtatót. A problémám a következő, hogy a nyomtatónak a színkezelése, eléggé halvány. Olyanon a színek mintha ki lennének fakulva. Illetve a nyomtatott lapnak a bal oldalán 3 helyen egy egy fekete csík van, mintha egy vonal lenne oda nyomtatva - de befele folyamat halványodikés kb 2-3 centin van ez (pl ha dokumentumot nyomtatok akkor a lap széle és az írás kezdete között). Esetleg lehet tudni h miért lehet ez? Nem hinném hogy nem melegedett be a nyomtató, lett vele nyomva vagy 30 oldal de mindegyiken ottvan a csík:S Valami tipp?
Illetve, én HP nyomtatót használtam eddig, oda volt ilyen multimédiás központ program, samsungra van ilyen? Abba tudtam scannelni, fotókkalmindentcsinalni de ezt nem használtam stb...
Köszönöm előre is
-
oliver7777
tag
Adott két Star SP312 típusú blokknyomtató, annyi a különbség, hogy egyiken serial, a másikon parallel csatlakozó van. A parallel csatis működik, de a másik nem nyomtat. Létezhet, hogy másik driver kell, mert más a csatlakozója. Én egyébként arra gondoltam, hogy rossz a kábel, majd megpróbálok szerezni egy másikat, és kipróbálni azzal.
Köszi!
-
Csavarnyuzo
őstag
-
villam5
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Canon MP2200 nyomtató, mely nem húzza be a papírt. Elvileg a papírtálcát nyomja oda a papírbehúzó görgőhöz és így húzza be a papírt, de ezt nem teszi meg. Szétszedtem és egy excenteres kereket eltekertem így a papírtálca odanyomódott a papírtálca görgőhöz. De amikor bekapcsoltam a self testkor alaphelyzetbe rakta a kereket így ismét eltávolodott a papírtálca a papírbehúzó görgőtől. Tehát a motor jó, csak a vezérlésével lesz gond. Van valakinek ötlete?
Előre is köszi.
-
lengyusz
csendes tag
-
gabasz
csendes tag
-
lengyusz
csendes tag
Sziasztok! Van egy XEROX Phaser 3117 tip. nyomtatóm.Ezidáig tökéletesen működött amikor egyszer csak
olyan hiba lépett fel hogy nem nyomtat hanem várólistára rakja a nyomtatni való fájlokat.Már újra telepítettem a
drivert,másik usb portra dugtam kivettem - visszaraktam a festékpatront,de a hiba ugyanúgy fenn áll.A teszt-
oldalt viszont rendesen kinyomtatja amit persze úgy kell hogy hosszan nyomom a tetején lévő gombot.
Ez a hiba úgy jelentkezett hogy 4 oldalt szerettem volna kinyomtatni,de a 4-nél már várólistára rakta és azóta
is folyamatasan ezt csinálja.Valaki tudna segíteni?Köszönöm -
Csavarnyuzo
őstag
A beolvasó részben egy "lámpa" -neoncső szerű- világítja meg az eredetit és a visszavert fényt "olvassa be". Azért rossz, mert -mint Te is észrevetted- egy részen nem világít. Érdemes lenne megnézni mi van ott, hogy nem világít. Újban csak egyben lehetett kapni és az is lehet, hogy már nem elérhető. Használtban esetleg...
-
szabevike
csendes tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Cégünk Hp 3050 LaserJet all-in-one készüléket használ, hát most már jó néhány éve. A napokban az alábbi hibát produkálja: szkennelésnél illetve másolásnál ugyanarra a helyre függőlegesen két csíkot húz. Illetve beolvasásnál függőlegesen két-három betűnyi szélességen nem olvas be illetve homályosan. Elképzelhető, hogy van ebben valamilyen olvasófej vagy valamilyen beolvasólámpa? Azért gondolom, mert ahogy a másoló részénél felnyitom résnyire amennyire engedi, belenézek és ott van egy kéken világító hát bocs a kifejezésért
egy lámpacsík, és az két kicsi szakaszon nem világít. Na már most ha ez a beolvasólámpa vagy mi rossz, azt lehet-e cserélni, kapni valahol szerintetek? Köszönöm. 
-
klembi
csendes tag
-
pufancska
tag
-
Chamea2
tag
-
Chamea2
tag
Igen, mert valószínűleg annyi van, mint nálam volt, hogy nyomtató hozzáadása -> kézi kiválasztás -> Windows Update -> frissített driver listából ki kell keresni, majd feltelepíteni, mindezt a nyomtató hozzáadása gombra kattintva. Kézzel kell hozzáadni és mindenképp kell frissíteni a driver listát a Windows 7-en, tehát Windows Update funkciót engedélyezni kell!
-
pufancska
tag
sziasztok, olyan gondom van, hogy van egy Canon selphy cp400-as nyomtató, de win 7 alatt nem fut, mert nincs rá driver, csak a képszerkesztőjéhez gyártottak le. Hogyan tudnám megoldani? Valakinek van valami ötlete? Köszi előre is.
-
Csavarnyuzo
őstag
-
klembi
csendes tag
Kösz a gyors választ! Találtam több angol nyelvű oldalt kitöröltem a Run és a Runonce mappákat, de a probléma az nem oldódott meg.Mondjuk itt Törökbe a google kicsit kisebb mint otthon. Klembi
-
Csavarnyuzo
őstag
-
zulu_mester
tag
Sajnos ez sem segített rajta
Ebből valószínű, hogy szervíz lesz, vagy veszek egy másikat 
-
epzon
őstag
-
klembi
csendes tag
Üdv! Valaki segítsen nekem a problémámban,a google nem nagyon ír semmit.
Win 7 alatt a nyomtatáskor fölugrik egy ablak : Hp System Tray működése leállt.Probléma Esemény neve: BEX
Alkalmazás neve: HPCP1020STRAY.EXE
Alkalmazás verzió: 2010.415.1.19892
Alkalmazás Timestamp: 4bc77192
Fault Module Name: hppccompio.dll
Fault Module Version: 1.3.0.24
Fault Module Timestamp: 4c9685d0Ez az ablak jön be hol elküldi a nyomtatást hol nem. Klembi
-
zolika30
csendes tag
-
epzon
őstag
-
Bondi
tag
A használati utasítás ez esetben is használhatatlan.
De eljutottam odáig, hogy egy másik gépen sikerült belőni (laptop, rajta Vistával). Sőt az én gépem látja is a wifin, de se úgy, se kábelre dugva nem hajlandó továbbra se föltelepíteni, akármivel is próbálkozom. Úgyhogy nem a nyomtató hibája, hanem ez is valami megoldhatatlan windows-os bug. -
epzon
őstag
-
epzon
őstag
-
Bondi
tag
Áve. Vadiúj Epson XP-205 wifis nyomtató sehogy se települ. Az hagyján, hogy wifin át nem (a routerhez kéne valami), de USB-kábelen át se. Pedig látja a win7, mert a PnP annak rendje s módja szerint rögtön felismeri a bedugott nyomtatót (bár drivert az se rak föl), de se a telepítőcédé, se a honlapról letöltött telepítő nem boldogul a telepítéssel... Hosszadalmas fingfűrészelés után („nyomtató keresése") beint: a nyomtató nem található.
Több portra is rádugtam, ugyanez a végeredmény. Nem volt dolgom még wifis nyomtatóval, de mi a halálért nem jó USB-n se? Ötlet? Titkos beállítás a registryben, esőtánc, voodoo, valami?
-
zolika30
csendes tag
Nyomtató vásárlás előtt állok, régebbi epsonokat ajánlottak többen és ezek árban is megfelelnének, de találtam néhány hasonló típust. Érdeklődeni szeretnék hogy mi a különbség az alábbi típusok között:
Epson Stylis SX 200
SX 210
SX 215
és SX 218 -
epzon
őstag
100% hogy nem epson, abba már nem is megyek bele, hogy valószínűleg a durabrite megnevezés le van védve, azaz ez megtévesztés, de mindegy
igen jól értetted amit írtam
-
gordonfreemN
addikt
Tedd masik USB portra, aztan ujratelepit hatha...
-
zulu_mester
tag
Sziasztok!
Olyan probléma merült fel nálam,egy Lexmark x342n XL nyomtatóval kapcsolatban, hogy Win7 alatt sehogy sem tudom feltelepíteni.Hozzá kapott telepítő CD-ről sem és a gyártó honlapjáról letöltött driver-re sem használható az eszköz. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
QwErTy42
addikt
Azért a kereskedő részéről égbekiáltó kamu és félrevezetés, hogy ilyeneket állít egy kínai festékről. Le merném fogadni, hogyha nem is vízbe áztatnám a nyomatokat, hanem csak szövegkiemelővel esnék nekik, akkor is úgy elkenődnének mint annak a rendje.
-
gordonfreemN
addikt
-
epzon
őstag
attól megy tönkre ha úgy nyomtatsz, hogy valamelyik szín üresen van
ilyenkor levegőt szív a készülék és beleszárad a festék a fejbe, amit utána már nehéz lesz helyrehozniaz epsonoknál külön van a fej a patrontól
az mindegy hogy melyik szín milyen azaz pigment vagy dye, csak ha már egyszer az egyiket beöntötted utána már nem szabad a másik fajtát ráönteni, mert most éppen úgy gondolod
-
QwErTy42
addikt
Hol kapsz 100 ml gyári Epson Durabrite festéket?

költői kérdés

-
gordonfreemN
addikt
Szia.
Koszi a segitseget. Es miert megy igy hamarabb tonkre, ha szines is van benne, de csak szoveget nyomtatok, akkor mi a kulonbseg?
Pigment alapu tintat, durabrite 100ml toltot akarok venni hozza, viszont mind a 4 szin igy mar kicsit sok lenne. Gondolom keverni meg a dye tintaval nem lehet, hogy a szinesek dye-ok lennenek.
De ha kimelem a nyomtatot, akkor megveszem mind a 4-et bele.Sx125-nel a fej a patronban van vagy a nyomtatoban?
-
epzon
őstag
mivel át van verve az érzékelő ezért meg tudod csinálni, viszont így elég hamar tönkre megy a fej
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Ciss-t hasznalva, ami reset kapcsolos, egy epson sx125-el meg tudom azt csinalni, hogy csak a fekete patront toltom meg es csak feketet hasznalok nyomtatasra?
Csak szoveget nyomtatnek. -
Csavarnyuzo
őstag
-
Gücy
csendes tag
A következő problémával küszködök: Adott egy asztali számítógép és egy laptop melyeket egy nyomtatóval szeretnék összekötni. A nyomtató nem rendelkezik lan kábel bekötési lehetőséggel és nem wifis. Tehát marad az usb csatlakozási lehetőség. Én egy usb Y kábelre gondoltam, de nem tudom, hogy működni fog-e...nem tudom, hogy van esetleg aki megerősítene a választásomban.
A segítségeteket előre is köszönöm!

-
taxi
aktív tag
-
atala
addikt
-
QwErTy42
addikt
-
taxi
aktív tag
Sziasztok!
Eredeti Canon festéket hol lehetne beszerezni? (MG5350 hez kéne) -
zulu_mester
tag
Lexmark x342n típusú nyomtatót szeretnék feltelepíteni Win7-re és a "gyári" driver nem használható
Hol találhatok valami használható driver-t hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
-
8100 - 8001
19604 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Nyomtatók, szkennerek
- Nyomtató topik
- (kiemelt téma)
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- NBA és kosárlabda topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- Eladó új, bontatlan sosem használt dobozos Canon Pixma TS3751i, fehér tintasugaras 3in1 nyomtató
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- Canon i-SENSYS X 1440i Multifunkciós Mono Lézernyomtató/Másoló/Szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- USB Switch 2IN 4OUT KVM kapcsoló
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- Lenovo T14s Core i5 10.Gen 16Gb Ram 256Gb NVMe SSD Érintőkijelző Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

yomtató felnyit mintha tintapatront akarnék cserélni

egy lámpacsík, és az két kicsi szakaszon nem világít. Na már most ha ez a beolvasólámpa vagy mi rossz, azt lehet-e cserélni, kapni valahol szerintetek? Köszönöm.
A registry-ből is kiszedet valamit, ez után kell egy újraindítás és akkor nem indul el az app, ami hibát jelez. Viszont hogy az mit csinál az passz.

Köszi.