Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #49399 üzenetére
Én szereltem gépbe, mert nem volt több pénz rá (de ott dVGA nem volt) és olyan könnyű a táp, mint vmi gagyi kodegen ami számomra nem túl bizalomgerjesztő körülmény. Tehát nem arról van szó, hogy 550W tápot kellett volna javasolni a "szakértőknek" hanem jobb minőségűt. Remélhetőleg nem lesz vele gond, de mivel te nem cseréled évente ezért is lett volna jobb.
-
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #49398 üzenetére
Nagyobb tápot akartam, de azt mondták ez mind minőségben, mint "mennyiségben" szuper, szóval ez maradt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #49397 üzenetére
No, ezzel már valóban tudsz majd játszani. Mondjuk én RAM KIT helyett egy olcsóbban, táp helyett egy jobb és kicsit drágább típust, HDD helyett pedig SSHD-t ajánlottam volna.
-
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #49396 üzenetére
Ez a régi amit árulok. Perpill még használom, mert csütörtökön jön ez:
PC-n elég rég nem játszottam mert ami érdekelt volna, az a proci miatt nem indult el
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #49395 üzenetére
Ez a régi PC? És akkor mi van most amit játékra használsz?
-
Sirandrish
legenda
-
Madn!ght
addikt
Megfelelő ajánlat esetén eladó lehet egy Gigabyte GTX 970 4GB G1 Gaming kártya. (doboz, tartozékok, bő egy év gari)
Halk, hűvös és szép kéken világít.
Ajánlatok privibe.
-
Golyo69
senior tag
Helyieknek és topikban 4,5K!!! házhozviszem Nyíregyen belül persze
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
INMOTEP
őstag
Vegyetek tv -t , most csökkentettem az árán 95.000 Ft -ért makulátlan dobozos garanciás 48" Full HD D Led Smart TV Dobozában gyári csomagolásában papirjaival [link]
Helyileg Nyírturán átvehető nálam tesztelhető Wifi minden !
Ugyanitt Fényszóró és autópolirozást vállalok .Érd Privát mert ritkán olvasom itt a fórumot
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Nem elég meggyónni, mert azzal csak Isten megbocsátását lehet kérni a hatóságokét nem. És valóban, nem lesz ahogy a mondás is tartja (ezért is fogalmaztam úgy, hogy ha tett mást is bár sztem nem).
Én a magam részértő a károsultaknak kiosztanék 1-1 taslit, hogy "..de hülye vagy fiam, remélem legalább ebből okultál!" a csalóra pedig ráhúznám a vizes lepedőt kvázi az összes körülményt értékelve ami jogilag belefér és kiszabnám a maximum büntetési tételt.
Aztán a sajtón keresztül megszellőztetném a lényeget és a következményt, hogy legyen visszatartó ereje. -
Drughi
addikt
Sziasztok,
Kisebbre váltás miatt eladó az alábbi hibátlan / újszerű notebook:
Lenovo IdeaPad G510
15,6" 1366x768
Processzor Intel i5-4210M 2,6GHz
RAM: 4GB 1600MHZ
VGA: AMD Radeon R5 M230 2GB
HDD: 1TB HDD
USB 3.0 portAmit a gépről tudni kell:
2015.decemberi magyar vásárlás
Blokk, garanciajegy, doboz, leírások megvannak hozzá
Másodlagos gépként, főleg adattárolásra, netezésre használtuk, ebből adódóan makulátlan, szinte új állapotú.Csere, beszámítás nem érdekel!
Ára fix: 100.000Ft!
-
albert8
veterán
Ha valakit esetleg érdekel egy Samsung SyncMaster 940N irányár 8k
hp deskjet f380 fehér 5k
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
kispx
addikt
válasz szasanyi #49379 üzenetére
Enyhítő tárgyi, azaz az elkövetés körülményeiben fellelhető tényezők:
...
ha az elkövető a sértettnek elégtételt szolgáltatott, rendezte vele a közöttük keletkezett konfliktust, ennek során valamilyen szolgáltatást teljesített, vagy igényt kielégítet, vagy tevékeny megbánást tanúsított -
Janaboy
veterán
Tudtok vkit ajanlani, aki muhold antenna felszerelesevel foglalkozik? Digi muholdat kellene elokesziteni.
Janaboy
-
-
szasanyi
félisten
válasz Drughi #49374 üzenetére
Én 2 privátot váltottam vele egyik hirdetése kapcsán és számomra azonnal nyilvánvaló volt. Sajnálatos, hogy az emberekből hiányzik az egészséges bizalmatlanság aminek következtében hajlandóak előreutalni - ezzel kockáztatni - akár több tízezer forintot némi, általában csekély nyereség reményében. Egy ismeretlen helyen tartózkodó, számukra teljesen ismeretlen embernek, csupán mert állít egy ellenőrizhetetlen dolgot (pölö hirdet valamit az átlagnál jobb áron). Na, az olyanoknak is külön gratulálok, hogy tevőlegesen hozzásegítik az ilyen gerinctelen szemeteket a lehetőséghez, hogy pénzzel megkárosíthatnak másokat.
Mondjuk nem tudom mit gondolt, mi lesz a hsz következménye? Megbocsátják vagy visszavonják a feljelentést esetleg megveregetik a vállát amiért őszinte lett?
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
[link]
PH-s csaló önbevallása.
Érdekes story. -
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #49371 üzenetére
Hát grafikailag butitott...funkciók nem fognak hiányozni, mint pl a Shadow of Mordor ami PS3-n kevesebb volt mint PS4en vagy PC-n.
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #49368 üzenetére
Azt tudom, de amit a Pro-ra fejlesztenek annak csak a butított verziója fog menni a jelenlegi és SLIM verzión - ugyanannyi pénzért ugye.
-
tahepa
senior tag
-
-
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #49367 üzenetére
A Sony azt ígérte hogy nem lesz olyan játék ami CSAK az új masinára készül, szóval elméletileg mindkettőre.
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #49364 üzenetére
Az érdekelne, hogy az új God of War a jelenlegi, vagy már a PS4 Pro verziójára készül. Nem láttál erről vmi infót?
-
Erdei88
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #49361 üzenetére
Nekem is elég az alap. Most jön hozzá a gamerPC, meg ott van még a WiiU is szóval....
-
Zozzz2000
tag
-
XmoD
senior tag
válasz szabonagyur #49358 üzenetére
Jah és melyik van ma nyitva ?
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #49357 üzenetére
Valami felkonvertálási technikával fog menni, de nem is ez a lényeg. Én tuti nem veszek PRO-t sem ezért sem másért. És különösen azért nem, hogy féláron eladhassam a jelenlegi hibátlan (és ki sem használt) konzolomat, mert a SONY előállt egy újabb rókabőrrel. Ez a fajta szívás marad a GamerPC privilégiuma.
-
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #49356 üzenetére
4K felejtős a PS proval is...annál sokkal bikább PC-k is elvéreznek 4K alatt.
Ha az 1080p/60FPS meglesz stabilan minden játéknál akkor már örülhetünk..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #49355 üzenetére
Poénnak szántam. És mint láthatod én is. Inkább hw-t cserélgetek mint konzolt. Tiszta vicc, hogy ~3 évente előjönnek egy újabbal így számomra elvesztette a vonzerejét. Ezt megtartom, de nem tudom mikor veszek újabbat. 4K és VR jelenleg nem izgat kicsit sem, majd meglátom 3 év múlva változik-e ez (is).
-
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #49354 üzenetére
Nem éppen...simán kivitelezhető. Főleg ha van egy minta
Amúgy végül is beadtam a derekam és a PS mellé összeraktam egy PC-t is
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #49353 üzenetére
És utána elment a szolgáltatóhoz...
-
Sirandrish
legenda
-
XmoD
senior tag
Első körben céges kártya. Nem saját néven. Szóval a csere nem jöhet szóba.
Másodszorra meg nem fogunk két telefont cipelni. ( a céges egy ótvar gagyi lenovo a2010)
Harmadszorra pedig a flotta kontakt nem Nyíregyen van így 1 hét minimum mire ki is cserélnék a kártyát. A Hr-en a válasz annyi volt a kártyacserére h. használjuk ami van.
[ Szerkesztve ]
-
Zozzz2000
tag
válasz DrojDtroll #49347 üzenetére
Korzóban ,Telekomnál 2 perc alatt kapsz új simet amilyen kell a régi számmal. A telefonszámokat viszont neked kell lementened. a Telenornál ugyanigy csinálta haver. szerintem a voda is megoldja.
-
Golyo69
senior tag
válasz DrojDtroll #49347 üzenetére
jaja megkapod egyből az újat..1 évben 1-szer ingyenes
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
XmoD
senior tag
Valaki tud nekem ma vágni a belváros közelében egy microsim-ből nano-t ?
-
betyarr
veterán
van hely,csak éppen nem látod mit csinálsz.zongorista ujjak kellenek egy cseréhez.ősszel megszenvedtem vele,mert égő nélkül simán a helyére ment,de égővel meg másfél óra szenvedés után sikerült csak beszerencsétlenkedni én is nagyon remélem,hogy akik az ilyen dolgokat tervezték,azok mind pokolra kerülnek és az lesz a feladatuk,hogy az idők végezetéig cserélgessék az ilyen idiótán metervezett helyeken az izzókat
-
Golyo69
senior tag
-
Nirvanus
aktív tag
Hali. 120-as (nem agyonírt) SSD-t keresek.
[iTX-or-GtfO!]
-
Golyo69
senior tag
válasz CoolBoy323 #49308 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Az ár jó lenne, de rákérdeztem ma, és beelőzött az illető, akinek szántam volna...
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
embe
nagyúr
Élete végéig izzó cseréltetnék az ilyen ökörrel aki ezt tervezi. -
Garold
senior tag
A punto 2-m is hasonló. Az oldalsó indexhez fel kell emelni a kocsit, levenni a kereket, kiszedni a kerékjárati ívben lévő műanyagot és már hozzá is lehet férni. Az bal első izzók cseréje még mókásabb ha a szerelési könyvet követjük: kocsi felemel, első kerekek le, kerékjárati ívből műanyag ki, lökhárító kilazít, és már hozzá is fértél.
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
wwhy
veterán
101%. A lámpatestet ki kell emelni, azt viszont alul ( a 3. fülét) fogja egy .csavar. amit csak és,kizárólag úgy lehet elérni, ha leveszed a lököst. Ahhoz, hogy levedd a lököst, le kell venni a kerékjárati ív tartóelemét stb. Tegnap előtt volt szerencsém a műveletet megismételni ... A bontás már hamar megy, összerakás kicsit macerásabb, de egy óra alatt megvan - ha van szerszám, akna stb.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
zsolti1902
aktív tag
válasz Janaboy #49322 üzenetére
Köszönöm a tippet. E-mailben megkeresem majd őket, hogy hogyan is megy ez.
Nem nagy tétel csak nem akarom már tartogatni őket.My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
wwhy
veterán
válasz szabonagyur #49311 üzenetére
Vajon ki tanult kitől? Az Opel Corsa C-nek is le kell szedni a lököst ahhoz, hogy helyzetjelzőt lehessen cserélni Persze szakadó patentok, elforgó csavarfejek után visszarakni már nem igazán lehet, csak ha megjöttek az új rögzítő elemek ..
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
INMOTEP
őstag
Még olajat se ! Anno akcióban vettem náluk olajat csak azért mert ők ingyen lecserélik ,beállt a srác hátra felemelte .Majd 10 perc mulva jön hogy nem tudja lecserélni mert a menet átfordul és nem meri leszedni ,elvittem egy rendes szervizben semmi gond nem volt a csavarral elöttem huzták meg jól .Régebben szintén voltam a szacsánál olajcserén ,de akkor még nem volt meg nekik a mühely hátul .Hát elküldtek az orosi útra ott egy szervizben cserélték le az olajat ingyen ,az akkor legalább értett hozzá .....
-
tag
Eladó dolgaim:
Pinnacle STUDIO MovieBox Plus 710 USB digitalizáló kártya 6k
Jó állapotú fekete atx házak 2k/db
Trust GXT 166 MMO egér garis 6k
ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro Rev. 2 hűtés (csak az inteles lefogatója van meg) 3k
Rajintek Morpheus vga hűtés 7k
Geforce GT610 2gb vga low profile 6k
Chieftec GPS-500A8 táp 6k
Genius KB-G265 billentyűzet 3k
Keep Out 700W FX700 tápegység 5k
Cooler Master Seidon 120V vízhűtés 9k
Gigabyte 460w táp 4k
Corsair Carbide 500R ház 16k
Asus P6 X58D Premium lap + I7 920 proci 32k
Alpenföhn Matterhorn Rev. B hűtés 9k
Asus VE228 22" led monitor 19k
Ac Freezer 7 pro hűtés 2k
Q6600 proci 7k
Geforce 9600gt 1gb vga 5k
1gb-os ddr2 ramok 1k/gb
Samsung S22C150 monitor 18k
Kingston V300 120gb ssd 9k
Chieftec GPS-450AA-101A 450W táp 4k
2gb-os ddr2 ramok 3k/db
Geforce GT430 1gb vga 7k
Ati HD7850 2gb vga 23k
Asrock 970 Pro 3 lap 13k
Amd FX4300 proci 14k
GA-EP45-UD3 lap + E6600 + 4gb ram 15k -
vlevi
nagyúr
válasz szabonagyur #49324 üzenetére
Elég sok ilyen autó van. Renault Megane (az előző, szögletesebb fajta is ilyen). Nekem csak egy kicsit kell megontani az ablakmosó tartályt, hogy hozzáférjek az izzóhoz, de akinek dízell Ceedje van, annak állítólag elölről kell megbontani a lökhárítót
-
Janaboy
veterán
válasz zsolti1902 #49320 üzenetére
Hulladékudvar esetleg? vagy lomtalanítás.
Csak nem tudom, hogy a hulladékudvar ingyen átveszi-e.
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz szabonagyur #49319 üzenetére
Nyugodtan mehetsz oda bármilyen volumennel, ne tévesszen meg hogy családi ház mögött van.
Nem tudom, hogy Hondákat vállal-e, de ügyesen dolgozik.
Természetesen normális emelő szerkezete meg minden lomja van ami kell
Ideje az már nem biztos, hogy mindig vanDe persze én nem kívánom reklámozni
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
zsolti1902
aktív tag
Sziasztok.
Van itthon 2-3 darab régi alaplapom (P2-P3) meg rossz tápegységem.
Nyíregyházán (környékén) le lehet ezt adni valahol ingyen?
Nem sok de nálam már csak a helyet foglalják.Köszi.
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
szabonagyur
félisten
Mivel a Honda-t fel kell mindenképp emelni így végül Nyírszőlősre mentem ki és ott csinálták meg. Gyorsak és nagyon korrektek voltak, árban pedig baráti.
Eddig a Hondaba hordtam a kocsit, de lehet váltani fogok. Nem volt se előjegyzés, semmi. Mentem és már vártak, hogy mikor tudják kezdeni.
Janaboy: köszi a te tippedet is, el van mentve, ha kisebb volumen lesz akkor tuti csak oda megyek el.
[ Szerkesztve ]
-
rasky
senior tag
válasz szabonagyur #49314 üzenetére
Ez a szacsa semmit nem tud, csak olajat cserélni...tapasztalat. Gyakorlatilag múltkor a hűtőfolyadék cserét sem vállalták, így megoldottam..
ingyenes átvizsgálás annyit jelent, hogy keresnek egy valótlan hibát, fékbetétre azt mondták kopottak, ismerős szerelő átnézte és teljesen újszerű volt...
(#49319) szabonagyur: Nyírszőlőbe hordom én is.
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
válasz szabonagyur #49314 üzenetére
Szerintem bármelyik autószerelőhöz elviheted, de ha Honda kell, akkor Ju-Ko Kft. Nyírtura és Nyíregyháza között.
Janaboy
-
FRENK1988
veterán
-
INMOTEP
őstag
Eladó 48" Full HD D LED Smart TV makulátlan karcmentes nagyon kevés üzemidővel ,dobozában garanciával .Ár : 110.000 Ft [link]
-
FRENK1988
veterán
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok,
Ma kiégett a jobb első tompított meg a bal helyzetjelzőm. Kéne Nyíregyen valamilyen szerviz aki meg tudják csinálni.
Tipp?
-
Golyo69
senior tag
Eladó egy 5.1-es füles!
Nyíregyen belül házhoz viszem!ha a topikból viszi vki akkor 6 K!!
-
huliganboy
addikt
válasz CoolBoy323 #49286 üzenetére
Megy PÜ!
Háát egy délután nem vagyok aztán már miket nem beszéltek. Egyébként kb. mindent én csinálok a lakásban és édesanyámnál a ház körül.
Legutóbbi projektek:
- álmennyezet + festés
- kádcsere, teljes vízvétek és lefolyócsere
- kutyakenel (3*2m), hegesztés, fúrás faragás
- térkőjavítás
- WC tartály csere
- laminált parketta (kb 100nm csak ebben az évben)
. hálózatkialakítás két épület között ( kb 100m UTP kábel + 3 router + 2 switch)
- Gyerekjátékok javítása (forrasztás elsősorban)
- autójavítás (lengéscsillapító, lengőkar, kipufogó, ajtócsere, kábelkorbács javítás stb.stb.)Szóval nem félek hozzákezdeni, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy az áramtól tartok kicsit, de ott is inkább, hogy félrekötök valamit.
-
wwhy
veterán
SOS eladó vadiúj HP EliteBook 820G1.
SSD: 120GB
RAM: 8GB (2x4)
CPU: i5-4200U
Ujjlenyomatolvasó, 3G, Smard Card stb.
Magyar világítós bill
Magyar gari 2017-igHolnap 11h-ig vagyok Nyíregyházán, addig elvihető 129.990 HUF-ért.
Hátha vkit érdekel: van mindenfajta kábel, USB töltő, microSD adapter, SD/microSD tartó műanyag doboz, Logitech M525 egér (fehér, használt, de tökésltesen működik), bontatlan 16GB Transcend microSD, 32 GB Sandisk Nano USB3 pendrive, Sandisk Dual USB Drice 16 GB /bontatlanok/, microUSB töltőkábelek.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz huliganboy #49282 üzenetére
-
kriszpontaz
veterán
Látom mindenki képben van .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN