Új hozzászólás Aktív témák
-
Nirvanus
aktív tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #51396 üzenetére
Erről eszembe jutott egy régi szép emlék. Egy ismerősöm és a cuki kis bernáthegyije... a tizediken laktak.
[ Szerkesztve ]
[iTX-or-GtfO!]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz nikilauda #51395 üzenetére
Még csak azhiányzik. Annyi dög van itt az utcába nem lehet aludni tőlük, mert vonyít ugat meg nyüszít. Van olyan időszak hogy 0-24 be tolják. Legszívesebben kitiltatnám az egész állattelepet a baromfival együtt a hortobágyra, odavalók.
Engem meg hagyjanak aludni
[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
nikilauda
senior tag
Üdv mindenkinek!
Ha valaki szeretne ajándékba szuperaranyos németjuhász és rottweiler keverék kiskutyát ( öten vannak) akkor írjon privát üzenetet vagy hívjon a hetven 3118044-en!
Hat hetesek, esznek önállóan.
Képet tudok küldeni. -
S.Feri
őstag
válasz Noctuafan #51390 üzenetére
Az egységesség, és a korrekt kinézet miatt jobb szerintem az ugyanolyat rakatni. Még, ha nem is alszol ott, akkor is esztétikusabb.
A kedvencem volt amikor házat kerestünk, hogy "hülye úr" berakatta a fiszem fxom színes ablakot, majd rakatott hozzá egy fehér garázskaput.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
diablo1984
veterán
válasz Noctuafan #51390 üzenetére
Bármilyet berakathatsz, de arra számíts, hogy a profil el fog ütni dizájnra a többitől. Abban nem gondolkoztál, hogy a többi ablak profiljába de csak 2 rètegű üveget tetess? Ha már konyha....de akkor legalább egyforma lenne szemre ès szerintem jóval olcsóbb is lenne!
-
Noctuafan
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék vagy hátha valakinek van tapasztalata vagy épp volt ebben a cipőben.
A lakásomban fél éve rakattam be Marshall M9000 ablakokat 3 rétegű üveg 83mm profil vastagság.
Tök szuper Hárfalvi Kft csinálta nagyon korrektek voltak, de ennek azért megvolt az ára.
A konyha jönne most. Ugye ugyan azt rakatni kézenfekvő lenne mert tudom hogy jól, jól beépítik de a konyhába drága ablakot? ( nem alszom a konyhába )Viszont van egy másik cég Coll-Trade Kft. tőlük egy Horizont PS ablakra kaptam ajánlatot 3 rétegű üveg+ meleg perem 74mm profil vastagság. Esetleg valakinek van ilyen ablaka? Vagy minőségi munkát ad át az imént említett cég?
Papiron az M9000 jobb a Horizontól.
Egyébként egy 16.000ft árkülönbség van a két ajánlat között.[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Janaboy #51388 üzenetére
Igen, ez így van (sajnos). Kiráztak a nyakukból mindent amit lehetett, és rátestálták a Békéltető testületre ami (nem sok túlzással) semmit nem ér. Egy közvetítő 3. fél, a nullánál alig nagyon jogkörrel felruházva. Nem mellesleg jól megbonyolítva mindenféle beadványokkal és szabályzással. Vicc...
De a legnagyobb gond akkor is az, hogy a kereskedők felelősség nélkül visszaélhetnek a vásárlók bizalmával amire egyik hatóság sem fordít kellő figyelmet.If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
szasanyi
félisten
válasz Janaboy #51385 üzenetére
A bíróság sem foglalkozik mindennel, és ha igen akkor sem biztos, hogy az rentábilis megoldás. Arról nem beszélve, hogy polgári peres ügyekben hónapok, de akár évek is lehetnek az ilyen ügyek időtartama.
Ezért kellene a jogalkotóknak odafigyelni és nem csak egy vonatkozó jogszabályt alkotni (amivel alapvetően nincs is gond) hanem a betartatására ügyelni, és szankcionálni ha azt elmulasztják. De ez ugye nincs meg és ezért van úgy, ahogy.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Tamás9x
őstag
válasz Janaboy #51385 üzenetére
1 fecske nem csinál nyarat, valaki 500ft árkülönbségért képes egész este a netet bújni, hogy hol olcsóbb, (ezzel éltetve a szürkeinport oldalakat) Ő hol adja be a feljelentést, és fizeti ki a 10.000ft-os szakértői véleményt a termékről? Valahol itt bukik meg az egész.
Ha mindenki lelkiismeretesen nekimenne a bürokráciának, és nem lehetne betömni a száját egy kis ajándékkal akkor lenne értelme
Elnézést kérek, hogy felhúztam magam, de senki nem tart fegyvert a vásárló fejéhez, hogy kétes eredetü beszerzésből vásárolja meg a terméket, ő dönt így bizonyos okoból kifolyólag ami után, neki kell vállalni a felelősséget, "A szabályzat nem ismerése nem ment fel annak betartása alól."
[ Szerkesztve ]
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Janaboy
veterán
válasz CoolBoy323 #51377 üzenetére
Az a baj, h csak er vmit ha birosagra mesz, sokan ezt nem teszik meg, mert macera, penz es ki tudja mi a vegkimenetele.
Ezt a kereskedok pontosan tudjak, innentől majd hogynem azt csinalnak amit akarnak.
Janaboy
-
Tamás9x
őstag
válasz szasanyi #51383 üzenetére
Morgás helyett inkább emészd meg amit leírtam. Te is és én is jobban járunk meg a fórum is, mert nem kell olvasnia a megint átvertek, mert nem gondolkodtam vásárlás előtt... monológokat. 3. fölösleges komment.
-
szasanyi
félisten
válasz Tamás9x #51382 üzenetére
Ez a 2. fölösleges kommented volt hozzám, több ne legyen! Nem vagyok kíváncsi a bölcselkedésedre, a kioktatásra meg végképp nem. Talán nem tudtad helyesen értelmezni ezért kiemelem: ...mellőzzél itt a fórumon...
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Tamás9x
őstag
válasz szasanyi #51381 üzenetére
Az igazságon sajna nem változtat, én segítek mindenkinek aki kéri, válogatás nélkül így szerintem a jóindulatom nem kérdőjelezhető meg, tisztábban is látom a dolgokat mint te, mint kiderült az utóbbi pár kommentben illetve visszamenőleg 1-2 évre amióta a fórumon vagyok (kb 10 éve járok fel) Hiába hisztizel a világ így működik, és vagy elfogadod és úgy játszol, vagy tudj rá. Mondtam nekem se tetszik, de ez van, és ebben sokan szerintem támogatnak is, hiába.
Nem mondok sokat 100X több hardvert veszek havonta mint nálatok a családfa összesen (majdnem minden ismerősöm rajtam keresztül vásárol, plusz ügyfelek) így kénytelen vagyok a legkényelmesebb és legmegbízhatóbb megoldásokat keresni, ami a lehető legkevesebb problémával jár, TE pedig sorra lépsz bele a gyermekded hibákba amiket a fórumon már évekre visszamenőleg kitárgyaltak a nagyobbak (nagyobbak alatt értsd tapasztaltabbak és itt nem a kor a mérvadó) Így ezeket a pontokat számon véve nem értelek, el lett mondva ki lett tárgyalva mégis onnan vetted.. Ki a hülye? ÉN?
Találkozunk pofozz meg, felőle, de a dolgon nem fog változtatni, max lejáratod magad a világ ugyanúgy féreg módjára megy tovább, hiába 1x-2x jön Jani vagy Sanyi és megmondja a tutit a kutyát nem érdekli majd ezt elhiheted.
-
szasanyi
félisten
válasz Tamás9x #51380 üzenetére
Kíváncsi leszek, ha ~50 éves korodban jön egy ilyen nagyképű, fiatal okostojás és majd - látatlanban - megmondja neked a tutit, mit fogsz szólni.. Maradjunk annyiban, hogy mellőzzél itt a fórumon, mert nem tetszik a nagyképű, degradáló megnyilvánulásod, az meg különösen nem ahogy rólam - és ismétlem, látatlanban és ismeretlenül - beszélsz. Már csak az lenne durvább, ha lehülyéznél.
Ha közel lennél lehet kiosztanák egy atyai nyaklevest csak azért, hogy kapjál már észbe és jusson eszedbe hogyan kell illendően beszélni. Ha meg nem tudsz, akkor ne beszélj!If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Tamás9x
őstag
válasz szasanyi #51379 üzenetére
Beszólogatás helyett inkább örülj, hogy vesszük a fáradtságot és úgy játszunk ahelyett, hogy megvonom a vállam és azt mondom nem érdekel.. gondolkozz már kicsit, hepciázok oda az állásom nekem is
Tiszta fotelhuszár vagy most
Am igen te vagy a hibás, fillérbaszás helyett meg kell venni hivatalos helyről, tuti hivatalos helyről és nincs akkor probléma vele, ez ne a kereskedő hibája legyen, hogy mindenki mindenen spórolni akar a garancia rovására. Én is ugyanúgy megveszem a kenyeret a telefont a pc-t, de már megszívtam elégszer hogy tudjam nem ér 5-10000ft spórolást a plusz idegeskedés. Tudj rá te döntöttél így ez a te hibád[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz betyarr #51371 üzenetére
Ami szintén elszomorít az az ilyen komment: "...ha nem megy hát nem megy úgy kell játszani, hogy túléljük, a hepciáskodás helyett." ami ráadásul kereskedelemben dolgozó embertől származik. Ez itt a probléma: az emberek egy része rosszul látja dolgokat (nyilván én vagyok a hepciás, sőt (!) a hibás amiért ilyenek történnek ), a másik része hülye a többiek pedig nagyon kevesen maradtak így nincs visszatartó erejű következmény sem változás.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz CoolBoy323 #51377 üzenetére
Ok, de a kutyát nem érdekli, ha úgy menne ahogy te mondod... Sanyi sem szívna, de mégis szív, akkor most mi is van?
Lehet itt ugrálni talán 1x-2x igazad lesz de a maradék 90%- nem úgy működik mint ahogy a nagy(álmos)könyvben meg vagyon írva.
Örülnék neki, de tényleg annyival kevesebb munkánk lenne de nem így van.[ Szerkesztve ]
-
-
Tamás9x
őstag
válasz CoolBoy323 #51373 üzenetére
Szép álom, de nem működik, lehet te bemagoltad, de én ebben dolgozom, a 2 ég és föld.
-
-
wwhy
veterán
válasz DonThomasino #51359 üzenetére
De van/volt, mikor el kellett adni ...
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
betyarr
veterán
válasz szasanyi #51370 üzenetére
ha ezeket összegyűjtenéd,akkor simán elmehetnél valami abszurd humorú stand up comedy műsorba...garantált lenne a siker.
mindamellett nem irigyellek,pláne hogy egy ideje ismerem a régebbi "kalandjaid" egy részét is.
amúgy régóta ver a sors,vagy ez csak néhány éve van?én a helyedben elmennék valami cigány asszonyhoz,hogy levegye a rontást -
szasanyi
félisten
válasz betyarr #51358 üzenetére
Most erre mit mondjak... én is sajnálom magamat. És, hogy lásd nem túlzok itt a két legutóbbi esetem:
1. Konzolvilágból rendeltem új, PS4 játékot (8.000 HUF) ami helyett küldtek egy újracsomagolt, gyűrött borítójú használt terméket. Visszaküldtem - előzetes 1eztetés el leb@szás után, nyilván saját költségre - dec. 6-án, amire azt mondták 14-én kapták meg. Jogszabály szerint 14 nap ugye a lehetőségül a pénz visszajuttatására, amit - többszöri mail és telefon után - tegnap kaptam meg.
2. eMAG-tól rendeltem egy Lenovo A6000 telefont (35.900 HUF) és amit küldtek gyári hibás volt, be sem lehetett kapcsolni. Egyeztetés, dec. 12-én visszaküldés majd újra telefon, mailek (amiben utolsóként leírtam, hogy feljelentést teszek az ügyben, mert a világon nincs olyan, hogy se telefon se pénz) és annyi volt a válaszuk, hogy ők nem kaptak semmit. Tegnap küldtek SMS-t, hogy meg van a telefon (amit dec. 12-e óta állítólag tegnap kaptak meg ) de még nem tudnak mit mondani mert le kell ellenőrizni és az időbe telik. De könyörgöm mi? Az, hogy nem kapcsol be az új készülék? Ennyi idő, sz@rakodás után sincs semmi igyekezet, nincs so, so sorry...
Ez ami nálunk megy egy rossz vicc. És sajnos saját tapasztalatból, és nem csak 1-2 apropó kapcsán mondom ezt. Hiába van szabályozva mindenki azt csinál amit akar, a mondva csinált vásárlói jogvédelem pedig egy hajítófát ér (megjegyzem, hogy ezt nagyon jól tudják és ezért (is) folyik így a kereskedelem).
-
törölt tag
Sziasztok!
Lumia 930 eladó, garanciális, dobozával.
(off: Debrecen, de talán belefér a környékbe )
Ár: 29900 Ft
-
Louies
aktív tag
Eladó! D-link GO-USB-N150 Vezetéknélküli USB Adapter N150 1500Ft doboza megvan 2 napot használtam.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Tamás9x
őstag
válasz DonThomasino #51366 üzenetére
3 ból 3 működik, elem csere volt, és a forrasztásokat frissítettem fel mint neked.
-
Tamás9x
őstag
válasz DonThomasino #51364 üzenetére
Szentül hinni csak a templomban, ott is az első sorban szabad...
1 ember véleménye nem számottevő, napi szinten vannak szürke importos webáruházak miatti reklamációs problémánk, akiket már vigyorogva hajtok el a jó anyjukba.
Ha ő annyiért adja az árut amennyibe én kapnám a nagykertől az tuti nem legál. [link]Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
válasz DonThomasino #51362 üzenetére
Remélem ez csak költői kérdés volt
-
Tamás9x
őstag
"Végül kicserélték egy másik típusú, új LG készülékre. Ehhez egy fénymásolt papírt adtak amelyen 1 éves (nem 2) gari szerepel ami csak náluk érvényesíthető."
Mindennel egyet értek a végét nem értem, hogy kifogás-e vagy sem csere esetén is az elsőnek vásárolt készülék garanciája él sosem hosszabbítódik a magyar jogszabályok szerint. (ami faszság mert külföldön csere esetén friss gar jár)
Leginkább cégként vásárlunk tőlük, eddig nem volt baj.
Szürke inport értsd: Radnium, Ipon, Mall, PC-Planet, E-mag...Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
betyarr
veterán
válasz szasanyi #51356 üzenetére
hehe.akkor én még szerencsésebb is voltam.én is ott vásároltam,előtte én is érdeklődtem több helyen is a garancia ügyében.még a dp melletti hivatalos szervizben is.a szervizben azt mondták,hogy nincs velük gond.még meg is mutatták,hogy milyen gar papírt kell hogy adjanak és akkor rendben a dolog.bár más forrásokból én is hallottam,hogy szürke cuccokat árulnak.szerencsére eddig nincs gond a készülékkel,meg már a gari is lejárt.de van egy olyan sejtésem,hogy egy cipőben járnék veled,ha lett volna gebasz.
amúgy,szerintem téged simán név szerint lehetne emlegetni a murphy törvénykönyvben.és nem tudom,hogy most milyen hangulatjelet tegyek a mondat végére
-
szasanyi
félisten
Most látom a kérdést, meg hogy már rendeltél. Szóval már lehet mind1, azért elmondom milyen tapasztalatom volt velük ti. de, van baj velük. Persze ez attól is függhet mit veszel, milyen áron (és ugye azért mit vállalsz be, már ha előre és megfelelően tájékoztatnak).
LG TV vásárlás volt, és konkrétan megkérdeztem: hivatalos, hazai garancia jár hozzá? A válasz: igen, ennek megfelelően LG garancia jegyet is adnak. Rendben, megvettük.
Kicsit több, mint 1 év múlva meghibásodott (az LCD panel LED világítása kiment, így a készülék működött csak a képet nem lehetett látni). Ahogy kell: garanciajegy elő, szerviz felhív, ahol ezt megállapították majd egyeztettek az LG-vel, hogy ezt nem javítják hanem cserélik a készüléket. Az LG-nek telefonon le lett adva minden adat, mondták pár nap és keresnek mikor lehet megejteni a készülék átvételt. Eltelt egy hét, semmi... telefon, hogy akkor mi a helyzet? Ekkor közölték, hogy időközben kiderült: ez szürke importos készülék amely hazai garanciális háttérrel nem rendelkezik, a garjegye fake kvázi itthon nem érvényes, így ők be is fejezték és mehetek az eladóhoz reklamálni.
DigitalPlaza sz@rakodás 2-es tárgykör: elő lépés terelés majd magyarázkodás. Aztán várakozás ~2 hétig, amit aztán asztalrab@szás követett és ami mellé olyan csúnyát mondtunk, hogy picsa is volt benne. Végül kicserélték egy másik típusú, új LG készülékre. Ehhez egy fénymásolt papírt adtak amelyen 1 éves (nem 2) gari szerepel ami csak náluk érvényesíthető. No, csupán ennyire "nincs gond" velük.[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, leadtam a rendelést
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
Urak!
A Dózsa György utcai digitalplazáról van valakinek véleménye és/vagy tapasztalata? Ajánlott bolt, vagy inkább kerüljem?
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
szasanyi
félisten
KERESEK az alábbihoz hasonló, összecsukható fekpadot:
Ha vki esetleg találkozott üzletben hasonlóval, az is érdekel!
-
Tomazzo
tag
Sziasztok!
Sürgősen keresek Fm2 processzorhűtőt Athlon x4 750K procihoz, mert a gyári egy viccc.
A lényeg, hogy halk legyen, tuningot nem tervezek. -
tag
Eladó dolgaim:
Pinnacle STUDIO MovieBox Plus 710 USB digitalizáló kártya 6k
TP-LINK TL-WN851N wifi kártya 2k
Geforce 8800GTX vga 4k
Ati HD5450 1gb vga 4k
Logitech X530 5.1 hangfalszett 10k
Asus P5N-E SLI lap 8k
HKC 650w táp 4k
1gb ddr2 ramok 1k/db
Geforce GTX 560 1gb (hűtése cserére szorul) 13k
Gigabyte H81M-DS2 lap + G3220 proci 15k
Dell Optiplex 790 fekvő házas gép (G645, 4gb, hdd és optika nincs benne) 20k
Philips 19" lcd monitor 5k
Kingson 60gb ssd 7k
Asus B85 Plus lap 16k
Evga 600w táp 9k
E8400 proci 3k
E8500 proci 4k
2*4gb Kingston 2400mhz ram 12k -
Tamás9x
őstag
Hamarosan megszabaudlnék 2db Freezer 13 tól ha valakit érint, üzemideje 1 nap
-
ficere
aktív tag
Machete nem ír sms-t
-
nagyúr
Eladó lenne 2db kávéfőző (1db Saeco Royal Classic és 1db Saeco Royal Digital) szép állapotban.
Mind a kettő teljesen átnézve, leszervizelve, hibátlanul működnek.
1 hónap garancia jár mind a kettőhöz.Csere, és beszámítás nem érdekel! Posta vagy futár megoldható.
Kipróbálható, megtekinthető, átvehető személyesen Vásárosnaményban előzetes egyeztetés után.Irányárak:
Saeco Royal Classic 45.000 HUF
Saeco Royal Digital 55.000 HUFÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #51341 üzenetére
Ha megáll a víz..
Jégoldásra: mert most sokaknak lefagy a *** is 2 rész izopropil alkohol 1 rész víz, még mielőtt felkarcolódna a szélvédő és eltörnének a műanyag elemeket
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #51337 üzenetére
Lehet én vagyok túliskolázott, és burzsuj, de nekem azt tanították és azt láttam, hogy mélygarázsokba, illetve mélyebben fekvő parkolókba úgyn. "parkoló emelőt szokás használni" Így nem csak a vízen lehet "felülemelkedni" hanem egy alápillantás is könnyebbé válik, sőt nem is olyan régi módszer, nagyapámnak régi orosz betonacélból készült emelője volt,
-
bukottangyal
tag
Sziasztok!
Jóféle GTX 1060-at(6GB) keresek személyes átvétellel.PÜ!
(Nyilván a hirdetéseket látom, azoknak szól akik nem hirdetik de adott esetben megválnának tőle!) -
DonThomasino
veterán
válasz szabonagyur #51337 üzenetére
Látom betalált.
Csak vicc volt... Nyugalom..." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
szabonagyur
félisten
válasz DonThomasino #51325 üzenetére
Miért ha panel akkor ott nem lehet garázs? Vagy annak nincs ajtaja? Ez szerintem fail volt rendesen.
Amikor volt az esős időszak a szomszéd ház mögötti garázsok felében senki sem parkolt, mivel egyik felében bent állt a víz, másik felébe nem lehetett bemenni az előtte levő víz miatt. Ugyanúgy kint álltak, mint akinek nincs garázsa.
Ez meg kb. ezerből egy eset, hogy a hideg miatt az ajtó nem nyílik/záródik.
-
Tomazzo
tag
Valakit érdekel esetleg egy ilyen kütyü?
Okosóra -
levi1108
aktív tag
nVidia GTX 580 1,5GB 384bit GDDR5 17k
Hibátlan, oem, garit vállalok. -
kstcsk
tag
válasz Tothgera30 #51331 üzenetére
A Rutint én is tudom ajánlani. Olcsóak, jók, rugalmasak.
-
Tamás9x
őstag
válasz Tothgera30 #51331 üzenetére
Rutin, Keller Tíbor.
-
Tothgera30
Ármester
Barátnőm keres autósiskolát. Esetleg tud valaki ajánlani egyet, esetleg adott oktatót? Akiket ismertem, már sajna nem oktatnak.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
embe
nagyúr
Voltunk ott délelőtt, és feltűnően tele volt az üzlet. Utána láttam a "miértet".
-
embe
nagyúr
Decathlonban téli cuccok jelentős része le van árazva. Ha valakit esetleg érdekel.
-
DonThomasino
veterán
Van itt vki aki Michelinbe dolgozik ?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
vlevi
nagyúr
válasz DonThomasino #51320 üzenetére
Visszatérve a kertes/családi ház vitára, én holnap reggel 6-7 körülre időzíteném a betonfaragást
-
quby
őstag
A garázsba én is lementem tegnap, mert bár fel van fagyálózva a motorom, az előrejelzett -18-ban nem vagyok biztos. (ahogy Nagy Bandó poénjában volt: Felkészültünk a télre, de bevallom, hidegre nem számitottunk )
MEglepődve tapasztalom, hogy az asztalon hagyott flakon viz nincs megfagyva, pedig tuti csapviz van benne, furóhegy hűtésre használtam még nyáron. Pedig nem jól szigetelt vasajtós betongarázs, a leggagyibb fajtából.
Ellenben az erkélyen hagyott zsugor vizből, egy ideig most nem iszom...
Jaa...a garázsajtó nekem is nehezen nyilt.....A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Nirvanus
aktív tag
Régi szép idők, mikor a zárt szelvényből készült dupla vasajtót a bölcsiben alulról telibe kellett vágni.
[iTX-or-GtfO!]
-
SG3rg0
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #51316 üzenetére
Sziasztok!
Betont nyomta fel! Igen a lehetőségek között van, az alátét rakása a zsanérokhoz, az ajtóból a levágás.
Magát az ajtót nem akarom gyengíteni főleg nem alulról. Az már kiderült hogy a betonból kb 0.5cm kellene lefaragni bizonyos pontokon. Arra gondoltam vésőkalapáccsal fogom megpöccinteni.Vagy egyéb jó ötlet?
-
DonThomasino
veterán
Vékony plexi lapot hol tudnak nekem méretre vágni?
esetleg furatokat készítne bele ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Garázs ajtóm nem nyílik ki picit felnyomta a fagy. Nem tudtok valamilyen szakit akinek van valamilyen beton marója vagy érte az ilyesmihez. Én próbáltam nagy felxel betoncsiszoló koronggal de nagyon minimálisat tudott leszedni. ( bérlésnek horror ára van )
-
Tamás9x
őstag
Keresek!
DDR2 2GB 667-800 SODIM notebook
DDR3 4GB 1333 SODIM notebookSOS
-
Tamás9x
őstag
válasz CoolBoy323 #51305 üzenetére
Nem tanulta meg, hogy idegenektől sütit nem fogadunk el Tuti az kavar be neki. kell a takarítás nem ő az első a mai nap.
-
Bobby G.
senior tag
Használja valaki UPC-s internettel a Vodafone honlapját? Nekem 2 napja nem jön be az oldal, vagy ha az igen, akkor nem tudok bejelentkezni.
-
szoki007
aktív tag
Keresek eladó vezeték nélküli fülhallgatót !
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OpenWRT topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- XPEnology
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Ipolis SNO-6084RP kültéri vandálbiztos nagydinamikájú motoros zoom-os inframegvilágítós
- Nintendo Gamecube Pakk
- Lenovo ThinkPad L490 i5-8265u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku / jogtiszta win11
- Xiaomi 3G router
- Gigabyte GTX 1650 OC 4G Low Profile videokártya - 3 hónap garancia Aqua.hu
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest