Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzz2000
tag
válasz DrojDtroll #49347 üzenetére
Korzóban ,Telekomnál 2 perc alatt kapsz új simet amilyen kell a régi számmal. A telefonszámokat viszont neked kell lementened. a Telenornál ugyanigy csinálta haver. szerintem a voda is megoldja.
-
Zozzz2000
tag
-
Zozzz2000
tag
Sziasztok.
Nem tudtok nyíregyen egy normális telefon szerelőt? Van egy Lenovo telefonom amiben kiment a csengöhangszoró, már két telefonosnál voltam ,tesznek bele valami olcsó hangszórót ami egy hónapot se bir -
Zozzz2000
tag
válasz Tamás9x #52053 üzenetére
Az első az én hibám Közvetlen közelröl telitüdövel megfujtam a telefont, hogy kiportalanitsam. Erre nem kiment a hangszóró. Még csak nem is hallodtam ilyenröl.
Na,de nincs a városban egy szaki aki egy olyan alkatrészt tenne bele ami jó hozzá? Már a második 5 ezrest gombolják le rollam. -
Zozzz2000
tag
válasz Tamás9x #52057 üzenetére
Már ugy jött vissza a telefon a szervizböl,hogy max hangerön recsegett . Evvel még együttt tudtam lenni egyel lejjebb vettem .Ekkor a Návay szerviz csinálta a körte utcán. Azt mondta túl erös a hangszoró amit bele tett azért recseg nem bírja a telefon.
3-4hónap majd megint annyi neki . Na mondom nem viszem oda . Most az univerzumba vittük a Mobile shop nevü szervizbe. onnan ugy jött ki hogy már fél hangerön is recseg. itt azt mondták a telefon tul erös nem birja a hangszóró.
Vissza vinni meg nem tudom ,mert igy is mindig mást kérek h vigye el a melóbol nem tudok eljönni. .
Zenét nem is halgatok rajta napi egy két csengést nem bir ki. -
Zozzz2000
tag
válasz Tothgera30 #52545 üzenetére
Elöször 15 ért hirdették újonnan se volt annyi, 9 éve volt nekem is . [link]
Nem hiszem ,hogy elviték volna ennyiért.
2-3 ezerért egy fiús gyerekszobában még jól is mutat. -
Zozzz2000
tag
-
Zozzz2000
tag
válasz zsolti1902 #54306 üzenetére
T-home müholdas vagyok én is . Nagyobb viharoknál szokot csak elmenni a jel. igazán ki lehet birni.
Viszont ha telefonálok h valami gebaszvan eddig mindig jötek max 2-3 nap.
Anyósnál is Digi van egyik beltéri bedöglöt 3 ik hete hivogatja őket hetente, de csak igérgetik ,hogy jönnek.
Szemét egy banda. -
Zozzz2000
tag
válasz szabonagyur #54725 üzenetére
Be is kanyarodnak? De olyankor nem zöld a szembejövőknek?
-
Zozzz2000
tag
válasz DonThomasino #54753 üzenetére
Villamossági boltban se kapni rövidebbet?
-
Zozzz2000
tag
Sziasztok.
Nyiregyházán melyik pc s boltban van nagy választék HDMI kábelböl? 1méteres HDMI toldóra lenne szükségem (apa anya végü)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest