Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Andrish: Röhögök is!

Athomi: tényleg gáz volt, nem csak téged idegesített a játékstílusuk..... lehet pont ez lett volna a céljuk.... csak nem jött be
Ilyen szituban lehetne "megtanulni", hogy védőben nem rusholunk. Mellétéve, nem volt erős ellenfél, tehát ritkán volt olyan kör, amit a rohanás miatt vesztettünk. -
SipiBcs
őstag
Köszi a tegnapi játékot!
Igazán jól éreztem magam... régen jöttünk ennyien össze!
booz... tessék sűrűbben jönni
Jók voltak a war-ok, pláne, hogy győztünk! Bár a második ellen.....

Sajnos ezen a héten én már nem leszek, Pestre megyek melózni 4 napot!
Nektek jó játékot!
-
SipiBcs
őstag
Vagy ma este vagy holnap reggel végre haza autózom! Vasárnaptól 4 napig WARozni AKAROK!
Elvonási tüneteim vannak....

-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
Nem országos, csak sok helyen átveszik/átvesszük a műsorát. 6 órában kell helyi műsort produkálni. A B.csabai főnököm remek üzleti húzásnak gondolta, ha itt is lesz 1 frekvenciánk! Felépült a stúdió és most itt is kell rádiózni, no meg előbb utóbb betanítani 1-2 kollégát, hogy ne nekünk kelljen 450 Kilométert autózni hetente!
-
SipiBcs
őstag
Hjajjj urak!
Ezúttal már a "száműzetésből" írok. Péntekig nem leszek a gépem mellett. Melóilag Győr és Sopron közé félútra Kapuvárra költöztem! Most itt rongálom a közízlést a Juventus frekijén!

Leghamarabb péntek este hentelek, de addig bőszen keresem az aknákat a székek alatt, sarkok mögött!
Felderítő útra is indulok, bár az ellen helyett szerintem a helyi búfelejtőket látogatom esténként, meg áztatom a ..kömet a thermál vízben!

-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Ma egyébként HUNOR névnap van!

Boldog Névnapot!!!

-
SipiBcs
őstag
Sajnos én tuttira kiesek ebből a partyból!
Múlthéten szétesett az autóm motorja menet közben (valszeg vezérműszíj szakadás) Vitte magával a szelepeket, hengerfejet... remélem hajtókar, dugó megmaad... mert akkor megúszom 150 e Ft-ból!
Ha nem, akkor 300-350 ezernél áll meg
Csak isteni beavatkozással lesz, 20-30 e Ft, akkor viszont megyek!

-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
A fene vinné el! Próbáltam kibújni a válaszadás alól, mert magam sem tudom pontosan!
Olyan "csítek", mint pl a csipafix..... mesterlövésznek nem kell zoom közben levegőt vennie. Az AK-d nem rángat lövés közben. Picit le van butítva a graf is. Kevesebb a "tereptárgy" Ezen kívül van még bőven, de mindig besörözve hallottam az infót, nem tudtam megjegyezni!
-
SipiBcs
őstag
A tegnap esti war-ok után jutott eszembe, hogy mióta szépen lassan mindenki kipihenve jött haza a nyaralásból, sem hangos szó, sem "gáz" megnyilvánulás nem hangzott el a TS-en!
Mindenkitől láttam/tunk olyan megmozdulást, ami az eddigi teljesítményét felülmúlta. Én marha jól éreztem magam tegnap este, amellett, hogy LOW feelingemet néha nem tudtam meghazudtolni

A tegnapi PVC-s csapattal bármikor jó lenne játszani. Kultúráltak, nem játszanak sem túl jól, sem gyeszurán (hozzám képest)
Viszont az már biztos, hogy este én nem leszek, Szarvasra megyek főiskolás bulit csinálni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A ProModra én is kiváncsi lennék, bár már annyi fikázást hallottam tőletek, hogy előítéletekkel indulok neki a tesztelésnek

Bali: mintha a PAM modban mindenki ugyanazt az 5-10 csítet használná a játékosok közül!

-
SipiBcs
őstag
Sipi hívja Földet... föld jelentkezz!!!!
Amennyiben még mindig nincs ellenetekre a tagságom, akkor én is kérem a számlaszámot.
Javaslom Ovecs ide írd ki 24-es betűmérettel, hátha összekeveri valamilyen unatkozó milliárdos arab sejk a saját számlaszámával!
(az 5letért 20 %-ot kérek) 
-
SipiBcs
őstag
Kezdeném azzal, hogy ide nekem az oroszlánt is!
Olyan statokkal PUBolok mostanában, hogy lassan kibannolnak az ismeretlen szerókról!
Mindíg is mondtam, hogy isteni a multihack!
Fúúúúú.... Még bennem a tegnap esti sörgőz, wiszkásszal leöblítve... vagyis fordítva 
Aki Csabán jár, az délután keressen meg a lecsófesztiválon. A vendégem 1 tányér lecsóra. Keresse a Juve bográcsot. Mint csapatkapitány osztom az igét a kaja mellett! 30 méterre a barátom új kocsmája.... aztmondja: nagyon jó Sipi, majd az asszonyom hordja a jégert!! Kérdem én: milyen barát az ilyen??
Tavaly különdíjjasok lettünk, az idén kíváncsi leszek benne leszünk e az első 20-ban!
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
Én AtiRadeon 1650-nel tolom.... húzás nélkül... 1224-780as képfelbontásban. Minden low-ra állítva.... 60-120 közötti fps-sel... :S Fut.... de nagyon gondolkodom 1 komolyabb vason!

Persze csak a CoD4 miatt.... csak még azt nem tudom, hogy az asszonnyal hogy hitetem el, hogy a gyereknek FELTÉTLEN szüksége van a gépemre, nekem meg ebben az esetben szükségeltetik 1 új!

-
SipiBcs
őstag
Nekem amiatt tetszett, bocs 1 picit ego leszek, hogy a fragjeim száma alig maradt el az első pályán a tiedtől!

.....okok... tudom... plantra játszák...
A 2. pályát a részemről nem kommmentelem, az nagyon nem ment.
Ügyes volt az ellen, kidolgozott taktikával! Bárhova álltál, ha megtudták hol vagy, rögtön ketten rádrusholtak! Fedezték 1mást, pontosak voltak. Nem klasszisokkal jobb játékot képviseltek, csak összeszedettebb volt a játékuk.
Mikor indul a repcsi?? Zabszem? Már nem csúszik be??

-
SipiBcs
őstag
Jóreggelt!

Attól függetlenül, hogy kikaptunk tegnap, én nagyon jót játszottam!
Remélem legközelebb sikerélménnyel is többek leszünk! 
Ami a serverbérletet illeti: 1 klán 1 server! Nekem ez is ok. Olyan rettentően nem m1 a pub-unk, de mindenféleképpen azt tartsuk meg, amit lát az x-fire.
Mellétéve: 6. érzékem azt súgja, ezután booz és lorenzo is bérel 1-1 servert, külön-külön!
És akkor lesz három! 
-
SipiBcs
őstag
Yuhúúúúúú!
Végre megheggesztették a netemet, úgynéz ki jobb, gyorsabb és végre biztosabb. 1 hete 5-25 percenként meg-megszakadt a kapcsolatom, nem is tudtam nagyon játszani! No talán majd ma este! 
-
SipiBcs
őstag
Booz és Lorenzo ne figyeljenek ide!

Megvan a tutti urak! A srácok bérelnek 1-1 server-t, mi meg lógatjuk a lábunkat! (mást akartam írni, de gondolom járnak ide kiskorúak is nem csak ilyen vénségek, mint mi)
Viccen kívül... találjátok ki a tuttit, én megyek utánatok!
Más: Éjjel fogtam egy 3,5 kg-os nyurgát..... húúúú... vagy 10 percig küzdöttem vele....

-
SipiBcs
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Nekem német szeró eszembe sem jutna! Én továbbra is a kettő mellett voksolnék.... a PUB és WAR servert támogatnám külön-külön, hisz szeretik a PUB szerverünket, ha felmegyünk 10 percen belül tele lesz. Nagyon kevés megbízható (csítermentes, nem anyázós) SD server van.... sajnos!
Amennyiben egy maradna és szeptembertől nagyobb elánnal warozunk, akkor kialakulhatna rendszeresen, hogy tele a szerver... mindenki élvezi a játékot... erre bedobjuk az admin dumát.... bocs... kidobunk mindenkit, mert a NYEV warozik! Hát.... nem sűrűn látogatnám a 2-3. alkalom után, ha "kívülálló" lennék!
De természetesen meghajlok a többség akarata előtt amennyiben más döntés születne!

-
SipiBcs
őstag
-
-
SipiBcs
őstag
Jó reggelt!
Kerülgetjük mindannyian egymást rendesen!
Én meg ma nem leszek! Meló ezerrel. Teljesen véletlen elvállaltam 1 vízparty, Szarvas melletti ma esti retró buli lebonyolítását!
Ráadásul a rádió égisze alatt!
Tessék sajnálni!
Sok sör, sok bikinis leányzó, vízpart, retró zene.... hajjjderosszlesznekem! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SipiBcs
őstag
Hallé mindenkinek!!
Tegnap hazatértem az családi nyalalásból! Végig olvastam az elmúlt másfél hét írásait.........
No comment! 
Ma vidám sörözéses, bográcsos peca party a haverokkal, holnap meló, így nem leszek gép közelben. Vasárnap estefelé viszont nagyon is ki szeretném elégíteni a CoD utáni hiányérzetemet! Remélem találok rá partnert!

-
SipiBcs
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Azért ezzel várjál még!
Nekem útba esik Szolnok, amennyiben úgy döntünk, hogy megyünk! Ha egyedül vállalkozom az útra, akkor az rögtön nekem is vagy 15 e. Ft. Éppen ezért nem nyilatkozom még a felmenetel ügyében. Nem merem azt mondani, hogy IGEN ott leszek tutti.... el tudok tapsolni 30 ezret egy rövid hétvégéért! 
-
SipiBcs
őstag
Jó reggelt urak!
Holnaptól nem vagyok, családi nyaralásra megyek Lellére....és bár so-so lesz net(óránként 500ért) nem hiszem, hogy sokat fogok kockulni.

Este még 1 ösznépi hentre jó vagyok... folyon a véééééééér!
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nagyjából igen....
Úgyhogy ha hazamegyek szétlövöm mindenki fejét.... csak fusson a CoD4
-
SipiBcs
őstag
Nem titok!
Kötöttem 1 reklámszerződést, picit kapkodva.... 1 ismerősömön át. A kérés annyi volt, hogy 2 részletben fizethessék ki a teljes összeget. Mondom ok, kedden jöjjön az első etap, jövő hétfőn a 2. A reklám megy, a pénz befizetve a cassába. Ma csütörtök... érdekesmód senkit sem tudok utolérni, a reklám megy, lóvé nincs!

Ha az első részletet nem fizették ki, ilyen-olyan indokkal, akkor sztem a 2-ra sincs sok esély.... szerdán meg vinném a családot 1 hétre a balcsira.
-
SipiBcs
őstag
Jó reggelt!
Utólag is sorry, a tegnap esti balfaxkodásomért. Nem tudom mi történt a tűzfalammal. Egyszerűen mindent letiltott, nem engedett kapcsolatot létesíteni a nettel. Sem előtte, sem utána nem volt semmi gondom a pbvel, akkor kezdte az idétlenkedést!

Újra raktam, rápróbáltam a BlizZard serverre, nem dobott le!
Sorry!

-
SipiBcs
őstag

Nem megy a CoD4!
Serverre csatlakozik, majd fekete képernyő!!
Most újratelepít!
Ha nem megy, akkor kidob! ........ mindent!
wahoefuio9f8zu348zfrhoquiwhvcuahfvuihfi@@@@ergjoriegfoqi34hjfiq

-
SipiBcs
őstag
Anyám!!!
Ennyi szesztől 15 colos és 800x600-as lesz a tekintetem, pedig még csak beszélünk róla! 
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Békéscsaba.... A tó amin mostanság pecázok a belvárostól 8 Km-re van! Kialakítottunk egy 7m x 6m-es lekövezett placcot. Döngölt agyag a környék... nádas... földbeásott verem-hűtő... stbstb.... a kis "házikó" most készül

-
SipiBcs
őstag
Abszolute egyetértek boci kijelentésével.... közösség.... jófej, felnőtt emberekből!

Én eddig sem bántam, hogy éppen ki játszik mellettem, ellenem, sosem válogattam. A TS-en mindig megy a hülyeség, nekem ez még friss élmény, de marhára élvezem!

Szerintem bármiféle döntés vagy vélemény majd csak szeptember környékén alakul ki, akkor jön össze szvsz mindkét oldalról a teljes létszámú csapat. Úgyis akkor "kell" dönteni a szerverbérlésekről.
Ami az összejövetelt illeti, ha nem az ország leg-délkeletibb csücskében lennék, akkor szívesen meginvitálnék mindenkit 1 horgászós, sátoros, bográcsos, sörösborospálinkás hétvégére!
1 kis dicsekvés: éjszaka 2 db 3.5 kg-os pontyot fogtam!

-
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Engem az se zavar! Csak JÁTSZUNK! Szabályosan, CFG mahináció nélkül a fair play szellemében! A többi nem érdekel...

-
SipiBcs
őstag
válasz
kavicssli
üzenetére
Ez a minimum.... bár ha 1 =NYEV= óriásbannerral kezdődne pörögve-forogva, amennyiben valaki rádklikel, azthiszem hatásosabb lenne!

Sok sikert a BizZArd klánnak!

Estig MotoCrosson dolgozom.... aztán jövök elmondom, hogy a tegnapi lábtörés után kellett e ma gipszágy....
19.00 után mindenféleképpen vérfürdőt szeretnék látni a monitoromon!

-
SipiBcs
őstag
Hajajjjj.... nem nagyon látok felénk ilyesmit, de lehet rendelésre összejönne. A 3850et láttam 25 körüli áron, gondolom nem sok különbség van a 3870es és e között sem árban sem tudásban, de majd utána olvasok!
De köszi a tippet, nem vagyok sem Ati sem Nvidia függő!
Nem kapkodok el semmit, ráérek, nem hajt a tatár!
-
SipiBcs
őstag
2.9-es Celeron, Abit 7I alaplap, 1 Giga rammal, Ati 1650 Vid.kari. 40-90 Fps-em van pályától, szitutól függően!
-Használtan nem szeretnék semmit venni
-Felénk minden 1 picit drágább, mint az ország többi részében.
-Neten nem vagyok hajlandó semmit rendelni (eddig mindig szoptam)
-Ha már összeszegelek valamit, akkor 2-3 évig nem szeretnék hozzányúlni...........de marhára nincs most erre cash
Majd valahonnal elkezdem lecsipkedni, van 1 rakás extra melóm!
(csak az asszony meg ne tudja) -
SipiBcs
őstag
Jahpersze!
Ez volt 1 héten belül a 3. alkalom, hogy kilépés után veszem észre, hogy fut az msn és még 1 java kliens... namust ez az én gyengusz gépemen számít. Mindhárom alkalommal sehogy sem értettem, hogy mi az oka, hogy mire meglátom az ellent már meg is halok... remélem megvan... (amellett, hogy a skill-em LOW - ) 
-
SipiBcs
őstag

Erről jut eszembe egy mondás, bár azthiszem nem szó szerint így van: Kiba nehéz játék az ÉLET, de a grafikája nagyon ott van!

11 évig sportlőttem pisztollyal, ill. kispuskákkal, nyílt ás zártirányzékkal, megyei szinten jónak mondható eredményekkel. A cod jobb, nem kell kondicionáló edzéseket tartani!
-
SipiBcs
őstag
Végre 1 nap kihagyás után én is lőporszag közelben leszek! Ha beindul a nagyüzem, pls x-fire-n jelezzetek nekem is, mert nagyon rajtam van a hentelhetnék!
Most még rongálom a közízlést, aztán kb 5től részemről folyhat a vér a WAR-okon
-
SipiBcs
őstag
Oké-oké... csak próbáltam finomítani a problemát! De miután én vagyok a friss hús, no meg talán a leg low-abb, így nagyon beleszólásom nincs ebben a témában.

De egy dolgot tudok: Ha 2-nél több ember van együtt, akkor automatikusan lesz valamiféle klikkesedés. Ez óhatatlan, az alapttermészetünk része. Ha vagyunk 6-8-an, óhatatlan, hogy ne legyenek más gondolkodású, nem teljesen azonos életszemléletű tagok. Biztos vagyok benne, hogy a legszélsőségesebb esetben is van értelmes megoldás. Szerintem az ilyen esetben a közösség, a többség akarata követendő...
Félreértés ne essék, nem fogom senki pártját, mert nincs tökéletes rálátásom az eseményekre, így nem azonosulok sem a problémával, sem a résztvevőkkel!
Mellesleg nem én c@rtam a wolframszálat!

-
SipiBcs
őstag
Biztos álmos voltam, vagyok még, de nem találom a kilógó szöget a zsákból!
Nemhiszem, hogy lenne olyan probléma amit felnőtt emberek módjára ne lehetne megbeszélni! (most willámhárítót játszom) Nem hebrencs teenager kölykök vagyunk, hanem értelmes emberek! (bár 1 kedves lányismerősöm szerint 34 évesen war-ozni... hátőőő... ne hirdessem!
)Gyerpi: köszi a linket, bután néztem magam elé, mi is az a pécsik!
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Elnézést kérek a tegnap esti lepattanásom miatt, de egyszerűen elment a netem. Ilyen az elmúlt 2 évben max 2-3 alkalommal fordult elő, nem vagyok benne rutinos, úgyhogy épp csak a gépemet nem kaptam szét 2 idegroham között.

A tegnap esti war-ok nagyon szórakoztatóak voltak, mint az éles, mind a PH-s vegyes "edzés"
Gyerpi: köszönöm, igyekszem felnőni a feladathoz, de még sokat kell "tanulnom"
-
SipiBcs
őstag
Üdv itthon Ovecs!

Nincs harag!!
1, Legyen így
2, Nincs ellenvetés
3, Ha az első point megvalósul, akkor ez már felesleges
4, Te nem voltál, így nem tudhatod, hogy csüt. este szóltam, hogy leghamarabb ma este játszom. Ennek több oka van. Elvették a kedvem a game-tól. Majd akkor játszom war-t, ha úgy érzem, hogy megy a játék. Mellesleg melóból melóba csöppentem a hétvégén, nálam általában így telik a péntek-szombat!
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Bár valószínűleg okoskodásnak tűnik, nem lehet, hogy ez az "átfogó" PB (jobb szót nem találtam rá) nálunk is kijelzi, ha másik szerón valaki megbukik csíttel? Hisz a neve, cd key-je bekerül 1 rendszerbe és az gyorsan szét is dobja az infót! Tegnap tényleg több alkalommal volt, hogy senki nem jött felfele a lezárt szeróra és mégis kiírta!
War: nem szeretném kommentelni a tegnap esti dolgot, a statom mindent elárult! :S Vasárnapig visszavonulót fújok, addig csak pub, esténként nem leszek munkák miatt.
-
SipiBcs
őstag
Gyerpi: megjött a cucc.zip... majd hazaviszem és kicsomagolom
Köszönöm... sztem lesz mit böngésznem rajta..... 
-
SipiBcs
őstag
Sok apró pici "trükk", ami nélkül nem lehetne nyerni?? Nemhiszem, hogy be kellene állni ebbe a sorba
Viszont ha mindenki ilyen csítekhez folyamodik, akkor előbb-utóbb csak a negatív élmények érnek bennünket és az sem vezet jóra, sem a csapat szellemet nézve, sem pedig az önértékelés figyelembe véve.... 
De azt sem látom megoldásnak, hogy 1-1 war után összejöjjünk és megbeszélük, hogy tutti csíter az elenfél vagy, hogy át volt írva a cfg-je!
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elvileg mehet, de sepulturára ne számíts!
A legkeményebb rockzenénk Van Halen - Jump 
Más: Az 1.7 patch felkerül e, merthogy láttam már virágbolti servereket futni vele... és 1-6-tal egyre kevesebb helyre tudok feljutni.
-
SipiBcs
őstag
Ez 1 érdekes komment lehetett, mert nem tudom elolvasni!
Valami NYEVeletlen hozzászólás lehetett!
No majd a 15 órás kív műsorban.... 
Sztem estefele jelentkezem én is 1-2 játékre, akár pub akár war jöhet! Bár ha az én szintemet nézzük, akkor csak a LOW feeling jöhet számításba!

-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
Hogy mennyire közéleti.... ezt nem tisztem eldönteni, bár erre a beosztásra azt mondják!
Már 16 éve csinálom, tehát nem hirtelen lobbant szerelem
Ami a Juventust illeti, nem, már nem az! Pesti központi adás, napi 6 órás helyi szerkesztéssel, ami más 1 picit, mint a NagyTestvér. De stílus ugyanaz, csak helyi információkkal. Aránylag régi dalok, vegyes stílusban. Ezért írtam, hogy járókeretes zenék, mert leginkább a 20-as, 30-as korosztálynak szólnak.
-
SipiBcs
őstag
Szépjónapot!
A leírtak alapján azthiszem nem kell sajnáljam, hogy tegnap este nem voltam a csatamezőn!
Ha minden jól megy ma este fegyvert fogok.Más! Valaki TS-en kérdezte, hogy mikor dolgozom és halható vagyok e....
Igen. Ma Du 2-től, ha van .ogg lejátszásra alkalmas player a gépen: Juventus az online hallgatásnál, baloldalt lennt!
Igazi járókeretes zenék lesznek!

-
SipiBcs
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Csak, hogy vidáman, mosolygósan kezdődjék a NYEV-esek napja! A Xfájörös fiúk már megint kitaláltak valamit..... látszik a 20 slotos server a listájukban!

A tegnap esti pub remek volt, köszi mindenkinek, jól szórakoztam!

-
SipiBcs
őstag
Jó reggelt!
Engem is meglepett tegnap este a kidobottak száma!
Ahogy a PAM szerón toltuk, kb 6-7 emberke jött utánunk, de a felét kidobálta ilyen-olyan indokkal. Ment is a röhögés TS-en, mikor felvillant 1x-1x az AIMBOT vagy WALLHACK felirat!
De tényleg gyalázat, hogy 50 % csíter (a statisztika nem reprezentatív mintából készült, így hivatalos kimutatásra nem elkalmas)
Grat lorenzo a feszes PB-ért!

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ilyen szituban lehetne "megtanulni", hogy védőben nem rusholunk. Mellétéve, nem volt erős ellenfél, tehát ritkán volt olyan kör, amit a rohanás miatt vesztettünk.
Igazán jól éreztem magam... régen jöttünk ennyien össze!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha minden jól megy ma este fegyvert fogok.