Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
válasz
SipiBcs
üzenetére
semmi baj annyira nem ment neked rosszul ahhoz képest, hogy 3x
gy 4x
waroztál velünk
nekem sem ment és talán még Andrisnek sem úgy ment ahogy szokott
nálad megfigyeltem, hogy úgy játszol mint ha PUB-on ( ez csak megjegyzés nem kritika
) volnál sokszor hangosan közlekedsz és ha védünk is mész vadászatra ezzel nincs is baj ha vagyunk 5-en mert 1 mindig elmehet komandózni és ha szerencséje van 1-2 freget be is gyűjt és kevesebb marad a védőknek, 4vs4-nél vagy kisebb létszámú war-nál stem szigorú kemp van vagy kéne hogy legyen
amúgy dolgoztam ki pár mapra taktikát majd elküldöm neked igaz 5vs5-re van, de a kemp helyek ugyan azok kisebb létszámú waroknál is add meg az e-mail cimed és elküldöm
amúgy meg kell, hogy mondjam nem tartjuk be ezeket a taktikákat, de arra jó, hogy megismerd a mapokatt és a kemp helyeket vagy a támadó pontokat, hogy mire is kéne vigyázzni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple HomePod Mini fehér
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
gy 4x