- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
SipiBcs
őstag
Én is pont ilyennel szemelgetek. Szakember azt mondta, hogy remek alaplap.... nem biztos, hogy a P43-as megér plusz 10-12 ezer Ft-ot. Marhára rámférne már 1 komolyabb config.... de mindig másra kell a lóvé
Más: Számold ki pls a server bérlés költségét... és küldöm az előzővel együtt!!!
-
kavicssli
addikt
-
BandiHUN
veterán
az a gond,hogy ez a szar olcsóbb,mint egy eredeti cod4...és sajna a játék amúgyis olyan,hogy simán tudsz generált keyyel játszani,mégha meg is vetted,nem kell kockáztatni kisebb warokon,waron nem látszik a szint eleve,a pb semmit nem ér,ráadásul kinek tűnik fel,ha valaki csak simán wallhackel,nem használ se aimot,semmi...ha nem kis 14éves suttyó,simán tud úgy játszani,hogy ne tűnjön fel,hogy mindig jó helyen van épp.és ehhez még tedd hozzá a szintén az oldalon fentlevő csoda cfg-ket,a görgőzést,stb...olyan ez is,mint az igazi sport,tisztán már esélytelen a legkisebb partin is indulni...1 hely maradt talán,ami még normális,az a lanparti,nem hozott géppel.de ott meg más disznóságok vannak,a sorsolásba,biráskodásba nyúlnak bele,laggoltatnak,stb...
-
athomi
veterán
Vacanton a 3. körben léptem le TS-ről, mivel nem válaszoltatok az egyik kérdésemre, amit 3x tetem fel. Tehát addig szerintem hallanotok kellett. Nekem elég erősen úgy tűnt, hogy amikor kérdeztem hallotok-e, akkor nekem jött a válasz. Mindenesetre ha Sipi és Lorenzo is megerősíti, hogy az én hangom nem hallották, akkor én kérek elnézést.
Lorenzo: Én baromi rosszul játszottam, nem tagadom. Mostanában csak Cod2-zök. Egy hete nem nagyon játszok Cod4-gyel, talán az 1 hét alatt egyszer néztem be a DS klán szerverére egy fél órára. Ott alig bírtam tartani az 1:1-hez statomat, máskor meg 18/2-kel vagyok, szóval ez elmond mindent. Ennek ellenére ha az esti war-on 5 lett volna belőlem, akkor a taktikával nem lett volna gond.
SipiBcs: Tessék kommentálni.
-
Balinov
titán
mindenfelekeppen ilyen fehergalleros allast keressel. IBM-tol meg ha tudnal kapni ajanlolevelet,az itt kapukat nyitna, hidd el!
en is tudtam 2 helyrol (magyar tozsdei ceg,meg egy multi) ajanlolevelet...es milyen hasznos volt, osszetehetem a ket kacsomat, amiert ilyen zsiros melot kaptam.
-
Balinov
titán
Goreny? Nem emlekszem. a Melyviz, a Buszpalyaudvari kocsimadiszkojatekterem.A gombak. A meki, amit azota bezartak (igen, ott is el tudtunk fogyasztani strand elott egy uveg konyakot), a Wesselenyin a csuzdaknak Szultan (gyori a faszi) kocsmaja,meg az egesz bufesor, a Panorama, ahol 2001-ben a napfogyatkozaskor kihurrogtuk Csaszar Elodot, hogy "Rendorgyilkos, rendorgyilkos". meg az Amstel Port..Ezekre emlekszem. Haverrel beszeltem nyaron, ott aszfaltoztak Fureden, almadinak jott haza,azt mondja, hogy szombat keso delutan hulla uresseg honolt a kozpontba.
-
BandiHUN
veterán
most mit pöcsöljek,kikerekitem...szopsz te eleget az utánajárással...meghát most akkor menjek a bankba úgy,hogy 1925,50-et szeretnék utalni?
igyis égő,hogy beslattyogsz,mindenki százezrekkel játszik bent előtted,te meg benyögöd,hogy "csókom' teccene tudni utalni kétezer forintot?"
filóztam is,hogy nyomok egy 10est,csak ne kelljen égőzni egy évig legalább....
-
ovecs
senior tag
-
SipiBcs
őstag
Sajnos én tuttira kiesek ebből a partyból!
Múlthéten szétesett az autóm motorja menet közben (valszeg vezérműszíj szakadás) Vitte magával a szelepeket, hengerfejet... remélem hajtókar, dugó megmaad... mert akkor megúszom 150 e Ft-ból!
Ha nem, akkor 300-350 ezernél áll megCsak isteni beavatkozással lesz, 20-30 e Ft, akkor viszont megyek!
-
BandiHUN
veterán
nem gond,nincs harag,csak nem értem,miért nem birtad ki azt a 15 percet,vagy fújhattuk volna le eleve,de ez tényleg gáz volt,főleg a ts miatt,meghát mondogattad is ráadásul,hogy hörcsögözöl meg barinőzöl,ha épp az ember visszazökkent volna.tudom durvaság,de tényleg nem múlt volna ezen a negyedórán semmi a hörcsögnek,főleg hogy csak reggel viszed orvoshoz is.ez nem olyan,mint a macska/kutya,hogy felfogja,hogy gazdája van,és törődni kell vele...
-
athomi
veterán
Én nem haragszom, csak engem kicsit zavart, hogy 3-an játszottunk, te meg a hörcsögökről beszéltél a barátnőddel mindezt úgy, hogy a TS-ben mindent hallottunk.
Nem bánom ha war közben nem a játékról beszélünk, tőlem beszélhetünk bármiről. Ezt már csak azért mondom, hogy nehogy azt hidd, hogy halál komolyan veszem a warokat, és az lett volna a bajom, hogy nem tudok koncentrálni a warra. Erről szó sincs.
Amúgy meg ha vkinek bármi baja, családi problémája van játék közben az nyugodtam leléphet, ebből biztos hogy nem csinálunk gondot, ha a lelépésre tényleg van normális indok.
Bár a helyzetedben nem igazán értem miért nem bírtad már ki azt a 10-15 percet. -
SipiBcs
őstag
Sipi hívja Földet... föld jelentkezz!!!!
Amennyiben még mindig nincs ellenetekre a tagságom, akkor én is kérem a számlaszámot.
Javaslom Ovecs ide írd ki 24-es betűmérettel, hátha összekeveri valamilyen unatkozó milliárdos arab sejk a saját számlaszámával!
(az 5letért 20 %-ot kérek)
-
BandiHUN
veterán
ok...én most irtamemailt az fps-centralnak,hogy mennyire garantálják az xfire-s láthatóságot,stb,ha minden ok,akkor én meg megcsinálom a custom/cod2 szervert,persze azt magán,irtam,miért,aztán majd meglátjuk.pozitiv válasz esetén ma/holnap max mehetne is a dolog,részleteket majd ha meglesz.a custom/mod-hoz meg úgyis készül majd egy külön weblaprész szavazással,stb,reményeim szerint stattala mapokhoz és a modokhoz használati utasitások,extra funkciók,plantok/spawnok helyei,ilyesmi,nomeg az aktuális pályák/modok csomagban,hogy aki nem akarja a gémben végigvárni,leszedhesse előre,ami kell.kb.ennyi a tervem.számlaszámod a régi?
-
SipiBcs
őstag
Jóreggelt!
Attól függetlenül, hogy kikaptunk tegnap, én nagyon jót játszottam!
Remélem legközelebb sikerélménnyel is többek leszünk!
Ami a serverbérletet illeti: 1 klán 1 server! Nekem ez is ok. Olyan rettentően nem m1 a pub-unk, de mindenféleképpen azt tartsuk meg, amit lát az x-fire.
Mellétéve: 6. érzékem azt súgja, ezután booz és lorenzo is bérel 1-1 servert, külön-külön!
És akkor lesz három!
-
PyroS
senior tag
Jó estét mindenkinek.
Hello Ovecs.Üdv itthon.Azt hiszem átveszem tőled a staféta botot
.
Holnap reggel lelépek 10 napra nyaralni.Szóval mindenkinek fragben gazdag napokat kívánok.Ha minden jól megy akkor aug.31-én jövök vissza Cod4-re kiéhezve
.Ha találok wifis netet akkor jelenkezem.
Sipi:nekem is jöhet a privi minden féle zaftos történettel
.
Na sziasztok!
-
SipiBcs
őstag
-
gyerpi
aktív tag
nekem ilyen főnöknőm volt 2000 jan. 1-től - 2004 aprl. 31-ig a belföldi vámosként dolgoztam
most azért nem hála az istennek mert beléptünk az EU-ba
megtudlak érteni sokszor a 4 és fél év alatt gyomorgörcsökkel jártam munkába és haza- hogy mit talál ki ez a hülye picsa - de elmúlt egy idő ami után után felvettem a pléh pofát és kész - egy idő után le sem szartam
mondjuk egy valamire jó - a munka társakat közösségé kovácsolja és kiközösítenek egy ilyen hülyét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged