- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
-
Balinov
titán
hat, szvsz nem rossz. Persze, csak ha eleg arra a par napra a kezipoggyasz. 55x55x40cm-be belezsufolhato cuccost. Lehet erdemes lenne 1 checked baggate-t befoglalnotok, ugyis megeri szvsz.
Osszehasonlitaskent:
tavaly novemberben, AerLingussal helyjeggyel, 1-1 checked baggageval volt 312€ kb 1 honappal elotte foglalva. Tel vegen ugyanugy Lingus-szal volt vagy 450 a retur, igaz repules elott 2 nappal foglaltam. Utoljara 2 hete Ryanairrel 1-1 checked baggage-val 251€ volt, cakkpakk. Az a 36 rupia egy laza 270-es arfolyamon is 130€ korul van, annyiert szvsz ajandek.
-
Balinov
titán
bocs, hulye vagyok, azt hittem valaszoltam mar.
1-1 kezipoggyasz benn van a jegy araban. ez lingusnal 10kilo asszem, de mintha Ryanairnel is ennyi lenne. Ha ezen felul szeretnel egy + borondot is feladni az a lingusnal 15€ iranyonkent es darabonkent, Ryanairt passzolom nagyhirtelen.
-
SipiBcs
őstag
Végigröhögtem a videókat!
Ez annyira gáz, hogy már csak röhögni lehet. Mindig feljön a téma, csak azt nem értem, hogy ebben mi az élvezet? Hogy más játékát ellehetetleníti? Sikerélmény tuti nem kapcsolódik hozzá.
Az egyik videóban, baloldalt chat..... xy: cheatershit
De majd letöltöm és kurva jó leszek a war-okon
Azért mellé kell tenni: SZÁNALMAS
-
SipiBcs
őstag
Amit booz-nak említettem, az a többi NYEV-esre is vonatkozik, a részletek TS-en, ha valakit érdekel. Tehát lehet peca party-t rendezni felénk, mint azt ovecs leaderkollegafőnökproficsipással már beszéltük is!
Ha tehetem, akkor az ősszel én sem maradnék ki abból a pálinkázásból!
-
BandiHUN
veterán
sziasztok!esetleg ajánlom figyelmetekbe a paypalos fizetést itt,nem tudom,hányan vagytok rá,de semi perc alatt lehet paypalos accot csinálni,és szerintem benne lennének abban is,hogy külön-kűlön küldjétek el a totalhosting acc-jára a fejenkénti összeget,elmarad a bankos-átutalásos időrablás,és az is tud igy fizetni itt,akinek ugye mondjuk nincs neten átutalási lehetőséggel megtámogatott kártyája.én pl.10perc alatt letudtam a mi codwaw szerónk megrendelését a paypal regisztráció,kártyaellenőrzés,stb-vel együtt is.
-
Balinov
titán
nem ertem, a promod pr10 az mit takar? egy map 10 korbol all osszesen? csoportelsok mennek tovabb vagy szetloves, es a csoportonkenti 2 meccsbol a 2 gyoztes?
A csoportban lennenk alphaDOG-ekkal, SN es A4 klanokkal. Ezekrol lehet tudni valamit?
Erdekelne a dolog,megmondom oszinten, penteken elobb vegzek amugyis mindig 1 oraval, kb 6-ra haza is tudok erni, szoval itteni ido szerint 7-re mar a gep elott lehetek bemelegiteni.
Magyaran, ha epp nem lenne meg a legyszam, szivesen beugornek.
-
SipiBcs
őstag
Leader Úr!!! Kérem küldje el nekem pü-ben az összeget, küldöm az előzővel együtt!
Tőlem mehet a német szeró, bár melléteszem, hogy nekem 80-120 között mozog a pingem a Blizzard warszerveren... De nem ellenkezem, mint hallottuk oda könnyebb war-t összehozni, mint magyar szerverre!
Más: Tegnap este rápróbáltam az új vasra!
Felugrottam a NYEV szerverre 5 percre... Backloton volt, hogy kiverte az 500as Fps-t! Minden maxon... 4xes élsimítással, 1280 x 1024-ben. Utána felmentem 1 picit lődözni 1 másik szerverre, ott azért jellemzően, akció közben 250-et nem haladta meg... füstben leesett 120ra....
Úgyhogy com_max fps 125 lesz, de lehet butítok 1 picit a grafon és akkor maxfps 250....
Melyik a jobb megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest