- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
na,ez mar jobban nez ki,mint az utobbi idok pingjei nalad.
Egyebkent ez a 89ms nemetbe sem 100%-osan mervado,mert ugye ki a franc tudja, helyileg hol van dojcslandban benne a szerver. A masik meg, hogy nekem a nemet NYEV-es szerora, meg BW-T-ek nemet szerojara is olyan 40-60 kozotti pingem van, mig ha Frankfurtot valasztom a speedtesten 70-80 alatt nem lattam meg pinget oda.
-
-
kavicssli
addikt
-
athomi
veterán
Itt Magyarországon sokkal többről van szó, mint hogy drágább lesz minden, meg hogy sokak munkahelye megszűnik. Ez minden országot érint.
Nálunk most az a helyzet van, hogy megpecsételődött, az ország még 30 év múlva is egy büdös csóró állam lesz, aki tele van hitellel. Szvsz erről a magyar emberek tehetnek. -
-
BandiHUN
veterán
már nem gond,a tiéddel csináltam magamnak egy admin logint,tehát most már nekem is lehet szólni,hogyha valakinek kell reg,a szobákat,kódolást beállitottam...aki nem ér rá feljönni,vagy nem akar vadászni rám,mikor érek rá,az küldjön pm-et a kivánt user-pass-al(az user nem ugyanaz,mint a nickname,a csinált loginnel azként megy a belépés,amilyen név meg lesz adva a nickname-nél)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZEN.com
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest