Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Komolyan ami mostanában folyik videókártya ügyben egyszerűen nevetséges.
Nem értem miért nem limitálják a személyenként átvehető mennyiséget vagy oldják meg valahogy máshogy, hogy azok vehessék/használják akinek gyártják/szánták. (Pc játékosok)
Eskü kibaszásból elmegyek a falusi kisboltba, és megveszem az összes kenyeret, had éhezzen a falu.
Szinte biztos vagyok benne hogy az eladó azt mondaná, hogy bocs barátom, holnapra hozok neked amennyit szeretnél, de most nem adhatom oda, mert az ide járó öreg néniknek kell.
Koronavírus elleni oltásnál is meg lehetett oldani hogy árlicitálás, emelés nélkül szépen osztozzon a világ, mindenhova jusson, még ha lassan is.
Tele van a ... a bányászokkal, mert ami nekik köszönhetően folyik mostanában pc fronton az már kabaré.
De az nvidia is elmehet a ..
Azt hittem a tavaly évi végi kamu launch utáni felháborodásból tanultak, és most azért árukészlettel is készülnek a 3060 indításánál.
Hát nem. Itthoni és külföldi aprós oldalakat leszámítva ahol másodkézből dupla áron kapni, sehol semmi.
De ott dögivel.
Emberek, ez normális?
Fél éve tart ez az állapot lassan.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest