Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Én csak tartom azt az eléképzelésemet, hogy mihelyt EGYnél több IONos nettop közül lehet választani, melyek összevethetőek a hárdveres kiépítésük szerint (kb ugyanaz van bennük), és NEM azonos az áruk, már árverseny is van...
És kettő ár közül az egyiknek bizony, ha tetszik, ha nem, valamely körmönfont szempontrendszer szerint jobbnak KELL lennie a másiknál.
Az Iponos Asrock ION tesztet olvastátok?
Engem szinte mindenben meggyőzőtt.
(Trava Win7 alatt a hang a HDMI-n nemt ugye???)
Csak megtaláltam a választ Trava (#33)-HSZ beli felvetésére:
Azok a vásárlók ugyanis, akik ezután az időpont [június 26] után vesznek új gépet, egy Windows 7 kupont is kapnak, hogy ne érje hátrány őket. Ezt azután október 22-vel, a hivatalos kiskereskedelmi bemutató után ingyenesen beválthatják Windows 7 szoftverre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest