Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
- 

M0rph3u$ csendes tag válasz  vegyszer

üzenetére vegyszer

üzenetérePár napja vettem egy új ionos lapot (ZOTAC NM10-A-E-ION) Még nem igazán győzött meg, bár az is igaz, hogy nem volt időm megkeresni a megfelelő programot / drivert hozzá. 
 Videókártya driver nélkül: win média player: a sima dvd film is akad.
 A laphoz kapott driverrel már simán vitte a dvd és a 4 gigás 720p-s filmeket.
 A 8 gigás 720p-s film már akadozott, sőt néha szét is esett a kép -> valószínűleg driver vagy lejátszó probléma (mkv win7 + vlc1.1) Az 1080p-st még nem próbáltam.De a kis ventilátor szinte hangtalan. Az egész rendszer kb 30-35W-ot eszik! 
- 

Zenty őstag válasz  vegyszer

üzenetére vegyszer

üzenetéreén is a teljesítményre céloztam. 
 De szerintem a videók nagy részét, így is lejátssza az ion miatt. Legfeljebb a nagyon csesztetős-kódolású formátumok nem mennek majd, bár szoftveres támogatásban folyamatosan javul az ion, azt idővel lehet minden támogatja majd normálisan.De az ion csak, a videóknál segít és játékoknál ( régebbieknél  . .
 de mi van, ha minimális proci erő kéne önmagában? Állítólag az egy maggal még a böngészés sem folyamatos.
- 

válasz  vegyszer

üzenetére vegyszer

üzenetére"Ugye az ION terhelve mondjuk max 70 W-ot eszik" A sajat ionos gepem (Zotac IONITX egymagos Atommal, 2 GB RAM meg egy pendrive  az alaplaphoz adott 90W-os tappal) a konnektorbol 32 W-nal tobbet meg nem vett fel, ez - akkor is, ha a tap reszerol baromi jo hatasfokot tetelezek fel - 30 W alatti fogyasztas. az alaplaphoz adott 90W-os tappal) a konnektorbol 32 W-nal tobbet meg nem vett fel, ez - akkor is, ha a tap reszerol baromi jo hatasfokot tetelezek fel - 30 W alatti fogyasztas.
 Abban teljesen igazad van, hogy kis terhelesen a tapok hatasfoka a beka segge ala esik, eleg megnezni a PH-s tesztet, ott egy 350W-os tap majd' masfelszer ennyit vett fel a konnektorbol.
- 

szabi__memo nagyúr válasz  vegyszer

üzenetére vegyszer

üzenetéreAzért ez ha 24/7ben megy akkor nem mindegy... Másrészt tuti, hogy a saját alaplapját tette bele. Furcsa lenne ha nem  Ezenkivül egy plusz újdonság: Medion Akoya Mini E2076 D 
- 

válasz  vegyszer

üzenetére vegyszer

üzenetéreÉn 70w helyett inkább 50w-al számolnék úgy hogy arra már rá van aggatva minden. Tény és való, a tápok többsége a legjobb hatásfokkal a terhelési görbe tetején működik. Minél jobb egy táp ilyen szempontból, annál jobb a hatásfoka kisebb terhelés esetén. 
 Ezzel csak akkor érdemes foglalkozni ha téged az okozott teljesítménykülönbség zavar.Pl. egy 90w-os picopsura aggatott gclf2 fogyasztása kommersz mérő szerint 30-33w, egy 350wos codegen tápra aggatva meg 45w. 
- 

Trava tag Ilyen alapon sosem szabad venni számítástechnikai terméket, mert minnél idősebb lesz a termék annál kevesebbet ér, és mindig jön valami újabb cucc.   
 Várhatsz az idők végezetéig.
 Aki megteheti vegye meg, nagyon eltalált ez a chipset a dual atommal, nekem megszakítás nélkül megy mióta megvan.
 Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. 
- 

somody74 csendes tag Hi! 
 Az importálás nem gond, mert van kapcsolat aki behozza óccsóért nyugatról vagy keletről akár! Csak jelenjenek már meg...
 Az gáz ha az a tesztgép nem lesz sehogy máshogy, mert az aztán nagyon egyben van!
 Ez a FunTwist sem rossz ha már minden kötél szakad, mert van rajta a digit audio ki, meg HDMI + DVI, szóval egész jó! Na meg 5 USB! Az sem olyan rossz!
 A DVD dolog valóban szubjektív, én mondjuk igyekszem kerülni a dolgot. Ha lehet akkor mindent hálóról tolok, végszükségben meg ott van a külső kis dvd-író-olvasó-égető csoda, nekem az tökéletesen megfelel!Hát akkor gugli a barátom, és igyekszem megtudni, hogy ez a Fun-bigyó mekkora is lehet, mert azért a méret a lényeg!  
 Nekem az kell, hogy minél kisebb legyen!!
- 

somody74 csendes tag ThX a gyors választ! 
 Ezekkel tisztában voltam, nem volt elég világos akkor a kérdésem... Viszont a válasz azért megjött... Viszont a válasz azért megjött...
 Akkor inkább úgy kérdezném meg a dolgot, hogy tudtok-e olyanról, hogy valami gyártó tervezi-e ezt a bizonyos konfigurációt és ebben a méretben, ugyanezekkel a csatikkal és paraméterekkel megjelentetni? (Na ez a kérdés már jobban sikerült!)
 Nézegettem az ASROCK-ot, de az vele a bajom, hogy NAGY!Ebben a bizonyos kis gépben azt imádom nagyon, hogy minden benne van amit csak el lehet képzelni és kívánni, és iszonyat pici méretben. Ez egy ideális gép szinte mindenre!  Van remény valami ilyesmire? 
 ThX!
- 

Trava tag 720p-ig software-sen is tud hd-t. 
 Nem tudom, nincs rá szükségem.
 20-30% között ingadozik.
 A win7 legalább 30e ft lesz, a felvetésed túlzás a kuponra.
 Bent van az íróasztal polcában, nem lehet hallani semmit, ha csak nem kispárnának használod.
 A dvd író lite-on ds-8a3s, fogalmam sincs mi a specikikációja.
 Egy korong szerű vékony anyag, olyan mint a repülőn a "tányéralátét".
- 

Trava tag Hangnál választani lehet: 
 1,analog
 2, hdmi
 3,spdif
 1080p video lejátszása mpchc-val simán megy 1200mhz-re visszavett cpu-val is.  
 Van itthon pár pc-m, jóval erősebb discret vga-val, de ez a cpu-gpu páros nagyon fain.
 A fogyasztása remek, nálam folyamatosan megy és fog menni 24/7/356-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Az ionon lévő borda elég, főlé belülre elvileg elfér egy vékony 8cmes, vagy kivülre egy normál 8as.
 Az ionon lévő borda elég, főlé belülre elvileg elfér egy vékony 8cmes, vagy kivülre egy normál 8as.

.
 .