- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadgame94
őstag
válasz
#25237004 #43110 üzenetére
Jajj te csak ironizalsz? Uhh hát én ís. Ne vegyél komolyan csak szarkazmus volt az egész.
Legszanalmasabb amikor mar nem tudsz mit írni akkor jajj csak irónijaa vót
Láttam hogy atra megy ki hogy ha én PLED-et veszek mert az az igényes (te hoztad ezt is be) akkor másban is. Nagyon pojénos volt.
Pulse 3D nem nyomi. Mellé megint de ez már nalad alap. Van anmál lejjebb kategóriáján belül.
IPS-nél van? (ami jelenleg kapható). TN még van?A korhoz meg annyit hogy egy szám. Az érettség sokkal fontosabb. Te mennyire érzed magad annak? Visszaolvasva a sztereotipikus gondolkodasodon látszik hogy sajnos nem. Aztán tippelgetsz én milyen vagyok meg mikkel játszom...en egyetlen egyszer nem tettem.semmilyen megjegyzést rád vagy arra hogy vajon te mivel játszatsz stb. Te vetítettél rám ki mindent
Nagyooon érett dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest