Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
twenty17
tag
válasz
Icewloxy #13790 üzenetére
Biost simán usb-vel gépbe, aztán alaplapon M-Flash (MSI lap)
Sajnos kevesebb / 0 húzással is ugyan ez történik.#13791deathcrow42
Most nem túl sok "népszerű" játékom van lent. TheFirstDescendant-ban a gpu-cpu kihasználtság közel azonos.
Stalkerban a gpu kihasználtság annyira nem számottevő hogy a ventik nem indulnak be.
Red Dead2ben volt fejlemény! Ott a GPU felment 95% használatig, 277w powerdraw, és fps is volt +150 ultrán.
Black Desert Remastered módján a gpu szintán stagnál ilyen 70% körüli használatnál (cpu 40%).Lehet mindjárt töltök még le pár dolgot, és eddig pont belenyúltam a nagyon cpu heavy címekbe, azért nem látok semmi pozitívat
-
válasz
Icewloxy #13605 üzenetére
Teljesen OFFTOPIC, itt tessék találgatni.
-
Találtgyerek
veterán
-
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
Icewloxy #13452 üzenetére
Jelen!
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. 0,925-ön +360 -as curve és +2000 mem, de bírja a 3000-et is. Kicsit még biztos lehetne húzni rajta, de így teljesen stabil, szóval lassan be is fejezem a tesztelést és csak gaming lesz már. Így erősen megközelíti az alap 4090-est.Nem hangos, az enyém nem cicereg, Cyberpunkban full maxon, 1440p-n DLSS Quality-vel nem megy 63 fok fölé. Nagyon jó kártya eddig.
-
gaben22
senior tag
válasz
Icewloxy #12226 üzenetére
Én Linuxot használok, Windows-hoz különösebben nem értek, de 1 éve még volt Windows-om is, amikor kipróbáltam 1-2 játékot. Én kézzel szoktam kilőni a dolgokat, informatikusként könnyebb
. Több helyen ezt említették meg, de én csak akkor futtatnám, ha előtte átnéztem mit is csinál. Meg még ezen kívül is ki tudsz kapcsolni dolgokat services-ben, amit te nem használsz, RDP és társai még biztonságosabbá is tehetik a gépedet, ha nem futnak, Bluetooth, stb...
-
omfgk
veterán
válasz
Icewloxy #9680 üzenetére
A legrosszabb kombináció az amikor csak úgy összevissza olvasgatunk. Mert abból csak kérdéseink lesznek.
Kevesebbet olvasunk, kevesebb kérdés.
Többet olvasunk, szintén kevesebb kérdés.A lényeges dolog ,hogy a linkelt Phantom még arrébb van. Kezdetek óta előrendelés alatt van, ennek megfelelően idő míg végigszaladnak a rendeléseken.
Legjobb 5080 ez alapján az ami éppen készleten van.
TPU-n van pár teszt.
https://www.techpowerup.com/review/msi-geforce-rtx-5080-vanguard-soc/39.html
Itt is néhány.
https://youtu.be/kLWZNUupCBs?t=542
Új hozzászólás Aktív témák
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest