Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #13947 üzenetére
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #13941 üzenetére
Igen arra írtam de ott még mindig nem látok semmi féle afterburner képet, hiába rugózol ezen, nincs ott olyan kép...
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #13939 üzenetére
Jó de ez egy 2 nappal ezelőtti hsz amit én nem olvastam és nem reagáltam rá, szóval honnan kellett volna tudom mi van rajta?
Viszont ln még mindig gyári bioson vagyok 100% pl mellett
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #13936 üzenetére
Melyik képen? Én azon csak GPUz képet látok.
400/3000-nél olyan 3100-3200 között megy játék közben
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #13934 üzenetére
576.28-on nekem 400/3000 megy simán, 576.40-en nem megy a 400/3000
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #13930 üzenetére
De ez melyik driver és milyen oc beállítás volt?
-
pRoject22
őstag
válasz
Landon #13916 üzenetére
Én nem nyúlok az UV-hoz, csak simán adok a memóriának meg a gpu-nak, korábban ilyen 450/3000-el ment, aztán lett belőle 400/3000, most az új driverrel meg 350/3000.
Azért nem UV-zok mert nekem nyitott gépházam van és nagyon jó a hűtés, jó venti profilt állítottam be és játék alatt kb 55-60 fok között van még OC-val is
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #13905 üzenetére
Nálam ha nem oké teljesen akkor a WZ fagy, más játékok még frame gennel is elmennek, de amúgy kiéget, hogy az OC-t állítgatni kell minden NV driver után....
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #13902 üzenetére
Akkor jó ha lemegy pl egy Warzone meccs
-
pRoject22
őstag
válasz
BerserkGuts #13889 üzenetére
De nem írtad oda ,hogy nem lehet rá reagálni, vagy azt is benéztem?
De mostmár én unom, hello
-
pRoject22
őstag
válasz
BerserkGuts #13887 üzenetére
Az a legrosszabb amikor egy hajthatatlan embernek kell bizonygatnod te mire gondolsz, mert ő jobban tudja nálad, általában ráhagyom de most ennyit még rászánok;
-
pRoject22
őstag
válasz
BerserkGuts #13885 üzenetére
Engedjük el
-
pRoject22
őstag
válasz
BerserkGuts #13881 üzenetére
Mester, az a kép amit belinkeltél az egy TAA teszt, én arra reagáltam, na már most vagy a te szemeddel van probléma, vagy pedig meg sem nézed mit linkelsz be.
Majd ennek fussál neki jobban legközelebb főnök
-
pRoject22
őstag
válasz
pigatt #13872 üzenetére
Legújabb driverrel nálam a 350/3000 stabil maradt, onnan indulhatsz, ha fagy akkor lemész 325/3000-re pl továbbá menj be a venti profilba MSI AB-ben és állíts be egy agresszívabb profilt, hogy a kártya ne melegedjen túl, érdemes idle állapotban is hagyni a ventiket egy 30%-on menni.
-
pRoject22
őstag
válasz
BerserkGuts #13851 üzenetére
Én nem értem ezeket a hisztiket, nálam DLSS Qual 2x frame gen minden nightmare 4K fix 143 fps, olyan jó a késleltetés, hogy nem érződik a frame gen egyáltalán, sima TAA az használhatatlan a 4K képből csinál 1080p minőséget, manapság a DLSS-re van optimalizálva minden, ha úgy megvan a teljesítmény és szép éles képet kapsz akkor mi is a probléma?
-
pRoject22
őstag
válasz
twenty17 #13789 üzenetére
Na akkor, bios update megvolt, ram meg a cpu bevan konfigolva? Ha ezek megvannak akkor egy full win reinstall, legfrissebb driverekkel, csak a driverek és a steam menjen fel, van egy parancs amivel ki lehet lockolni a maximális teljesítmény energia profilt, ha az megvan akkor ott ilyen usb szelktiv felfüggesztés meg energia takarékosság kikapcsol, aztán megnéz.
Játékokhoz külön nvidia profil mindig, a global profilt is be kell állítani, mutatom képeken ,hogy néz ki nálam, azért kell mert az alap profilon az energia gazdálkodást normálon hagyod, hogy idle állapotban levegye az órajelet, aztán játékprofilban meg maximáls teljesítmény, hogy legyen kakaó.
global:
CoD:
Ezt rendszergazdai parancssorba :
powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61
-
pRoject22
őstag
válasz
twenty17 #13773 üzenetére
Az 576.40-et tetted fel ami sokak beszámolója szerint hozott némi performance vesztést meg instabilitást, ezért javasoltam az egyel korábbit.
Majd figyeld game közben ,hogy esetleg lesz-e fagyásod, van akinél van van akinél nincs, tök random, mert ha lesz akkor egyet vissza lépsz driverben.
De amúgy ez már alakul, nekem is 9400 körül van, viszont akkor csak jól mondtuk, a driver volt a baj
-
pRoject22
őstag
válasz
Sontir Fel #13754 üzenetére
Gondolom, miért szerinted nem? Vagy te ,hogy csinálod?
-
pRoject22
őstag
válasz
ImpersonatoR #13721 üzenetére
Most vissza tettem az egyel régebbit, megy gond nélkül, viszont holnapután doom, ahhoz meg jó lenne az új...
-
pRoject22
őstag
Új NV driver óta percenként fagy a warzone, jól sikerült...
-
pRoject22
őstag
válasz
pidzse4 #13229 üzenetére
"A 7900xtx az gagyi volt nagyon és jól tettem hogy visszaküldtem. Rohadtul forró volt 90 fokos és filmezés közben 65 wattot evett az nvidia filmezés közben 25 wattot eszik ez is idegesitett."
Ez konkrétan bulls...t, haveromnak akkor raktam össze gépet mikor kijött, Sapphire 7900XTX és 13600K DDR5 lappal, mai napig 1440p-ben megy rajta neki maxon minden, bármivel játszunk, nem melegszik neki, nem fagy, és fix 143 fps-el játszik.
-
pRoject22
őstag
válasz
Simon Balázs #13205 üzenetére
Én amikor megláttam a gépházat akkor arra gondoltam ,hogy max 200K értékű gépet építenék bele pont az ilyen bajok miatt, ha már veszünk 1-2 millás gépet akkor ne 25000 ft os házba tegyük bele szvsz
-
pRoject22
őstag
Igen teljesn igazad van csak gondoltam egy probát megér hogy lássam a saját szememmel hogy nem éri meg plusz 200 k rákölteni . Meg igy legálább mások is látják hogy nem éri meg drága kártyát venni.
Sírva bár de így már lehet kukázni a jó öreg fapad kifejezést is, úgy tűnik okafogyottá vált -
pRoject22
őstag
válasz
BerserkGuts #13174 üzenetére
De az a 80 fok csak akkor 80 fok ha a gpu 70 fokos, ha te jól beállítod a VGA hűtését és 60 fok körül van akkor a hotspot is csak 70 körül lesz ami viszont teljesen jó
-
pRoject22
őstag
válasz
Sontir Fel #13116 üzenetére
Én is gyári 360W bioson vagyok, elég ez, főleg úgy, hogy 9800X3D van mellette, így olyan 60-62 fok a kártya a hotspot meg kb 10 fokkal szokott több lenni szóval így az is 70 körül lehet
-
pRoject22
őstag
válasz
Sontir Fel #13084 üzenetére
Gyári olyan értékekkel szerintem jóvanazúgy
Igen úgy kell
-
pRoject22
őstag
válasz
Sontir Fel #13081 üzenetére
De a gyári biosoddal van annyi? Ha igen akkor szerintem engedd el a bios updatet és élvezd azt a performance-ot
Nekem 9400 jön gyári biossal 100% pl és 3000/400-on
-
pRoject22
őstag
válasz
Sontir Fel #13078 üzenetére
Egyébként ha az alap biossal Steel Nomadban megvan egy 9400-9500 pont akkor teljesen jó az úgy ahogy van, és akkor nem kell aggódni ilyen dolgokon.
-
pRoject22
őstag
válasz
Sontir Fel #13073 üzenetére
Én is agyalok rajta ,hogy fenthagyom 24/7, végülis olyan 5%-ot hoz nekem a gyári bioshoz képest, ha a hőmérséklet 70 fok alatt marad akkor marad ez a bios
-
pRoject22
őstag
válasz
abridabri #13066 üzenetére
A gyártók adnak ki exe file-os megoldásokat, de az csak akkor indul el ha pl egy Astral biost Astral vga-ra akarsz felpakolni, ellenkező esetben elköszön tőled az egy kattintásos megoldás.
-
pRoject22
őstag
válasz
Sontir Fel #13064 üzenetére
Leszed Nvflash64 legfrissebb verzió majd leszed bios, ezeket oda teszed mondjuk C gyökér könyvtárba majd rendszergazdaként elindit parancssor majd vissza lépked CD .. parancsal C gyökér könyvtárig.
Aztán: nvflash --index=0 -6 275647.rom
utána kétszer y majd gép restart.
Ha a kártyád megy a biossal akkor a felbontásod vissza áll és az nv driver kommunikál a VGA-val, ezután érdemes a memória és gpu órajeleket nullázni a köv parancsokkal szintén rendszergazdai parancssorral:
nvidia-smi --reset-gpu-clocks
nvidia-smi --reset-memory-clocks
Ezek után mehetsz MSI AB-be de persze mielőtt updateled a biost reseteld az MSI AB-t
-
pRoject22
őstag
válasz
Sontir Fel #13061 üzenetére
450W bios 340/3000
-
pRoject22
őstag
válasz
Sontir Fel #13059 üzenetére
"fapad"-on is megy az a bios
-
pRoject22
őstag
válasz
laychi #13031 üzenetére
Én ezzel nem tudok mit kezdeni, nem nagyon érdekel ,hogy most pár tizezerrel olcsóbban lehet kapni mint év elején amikor én vettem, én azért vettem, hogy használjam, majd akkor agyalok azon ,hogy most mennyit ér ha kijön a 6080 és elakarom adni, de akkor is csak azért fogok ránézni ,hogy valalmi reális piaci árat fogalmazzak meg
-
pRoject22
őstag
válasz
uzemidostala #12624 üzenetére
Az én kártyám is csak 360W TDP 100% PL-el de mégis 9400 körül csinál Steelnomadban, a te értékeid nagyon alacsonyak, ott valalmi bibi van sztem
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #12074 üzenetére
Nekem az alap 100% PL biossal 9400, végig is ment vele egy Warzone, marad is, elég ez nekem
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #12072 üzenetére
Ahogy nézem az új driverrel lett egy komoly performance upgrade, szóval újra kell konfigolni ezeket a beállításokat, én vissza léptem a gyári biosra és ezzel most van akkora eredmény steel nomad alatt mint az Astral OC biossal.
-
pRoject22
őstag
-
pRoject22
őstag
válasz
janoska123 #12065 üzenetére
Én egy teljes warzone meccset nem tudok végig menni
-
pRoject22
őstag
Új driverrel Warzone konstans fagyások vannak
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #12006 üzenetére
Igazából lenne de annyi csak amennyit a bios limitel, én felpattintottam a nemrég kiadott Astral OC biost és így a PL kitolható 125%-ig de én 111% ig toltam ki csak és így már ugyanazt tudják ahogy a képeken is látszik
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #12003 üzenetére
nálam megy +450-el is de a 425 az a napi használat
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #11999 üzenetére
Nem igazán érzem hangosnak, az Aorus 4080 után sem, sokan írták, hogy búg meg zúg de én nem igen vettem észre ilyesmit, oda hajoltam párszor kihallgatni a cw-t de semmi extra nem volt
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #11986 üzenetére
+425 és +3000 a Palit GamingPro-val
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #11949 üzenetére
Nekem VR-ban az 5080 visz mindent is max grafon, pl szimulátor alatt ( iR LMU ) közepes grafikai beállítások de 2x ss stb mellett is 70-80% a kihasználtság max, ha felrakok mindent ultrára akkor van 99% kihasználtság de VR-ban nincs szükség ultra grafikára egy Q3-al.
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #11743 üzenetére
Keress rá az én kommentjeimre, dobtam már be párat
-
pRoject22
őstag
válasz
Találtgyerek #11738 üzenetére
Én egy sima Palit GamingPro-t vettem, ahogy nézegettem a teszteket ugyanolyan OC potenciál van és ugyanazt tudja játékok alatt, jelenleg 450/3000-en megy probléma mentesen.
Van egy kis CW de ahogy nézem az van mindegyiknél.
-
pRoject22
őstag
Nekem jelenleg 30 fokos a GPU hőmérsékletem ( 5080 ), két dolgot tehetsz, az egyik ,hogy az Nvidia globális profilban az energiagazdálkodás legyen normál a másik pedig ,hogy vagy a gyári szoftverben vagy az Afterburnerben állíts be egy 20-30%-os venti profilt, Afterburnerben felül lehet íratni a gyári zero fan profilt, inkább menjen az a venti csak maradjon a vga hűvös szvsz
-
-
pRoject22
őstag
Rámegy minden bios, csak van amelyikkel nem fog tudni működni mivel nem kommunikál a VGA a driverrel, pl nekem a Suprim biossal volt ez, mielőtt bármit csinálsz mentsd le az eredeti biost.
Esetleg írhatsz a supportnak, hogy van-e updated bios a te vga kártyádhoz, csak a széria számot kérik majd és utána küldik.
-
pRoject22
őstag
válasz
bigdigit #8241 üzenetére
Amit észre vettem ,hogy pl én az Astral 400W biost használtam és azzal elég komoly coil whine volt, miután feltettem a Palit frissített biost ami csak 360W a coil whine még annyira sem volt jelen mint a gyári első biossal a teljesítmény viszont megmaradt mert 9200 pont körül hoz steel nomadban 400/2000-el, pontos update logot nem közöltek velem csak annyit ,hogy ez updated a gyári bioshoz képest
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo 3
- Politika
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-roller topik
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
- Sapphire PULSE RX 6700 XT 12GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest