- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
Laraxior #20667 üzenetére
A gpu-z szerint 350 wattot kajál. A két tápcsati miatt nem forszírozom a bios modot, az eredmények miatt nem zokogom tele a párnám, szerintem nem rossz ebből a TDP keretbôl a 2 GHz. Ahogy láttam a teszt alatt, végig tartotta ezt az értéket, játékok alatt picit több is szokott lenni, Metro: Exodus-nál olyan 1935, szerinten az is teljesen korrekt. Én még a sz@rvihar előtt vettem egy ezresért, ma már úgy vélem az Extreme sem lett volna ordas drága 1050-ér, dehát ki tudta azt akkor. A jelenlegi katasztrófa helyzetből kiindulva úgy vélem, ez az utolsó VGA-m, szerintem hamarosan okosabb lesz elcserélni puskára-lőszerre, meg lóbabkonzervekre, mert nem sok szépet tartogat már számunkra az emberiség, de ez messzire vezet.
Prociból még talán beugrik majd egy 5800X, de ahogy a PH!-s tesztek rávilágítottak a dolgokra, talán minimum FPS-ekben lehet némi javulás, akkor meg mi a kolerának? A lapom a B550-eset közepe-alja (Asrock B550 Pro4) én nem fogok szimzriffió eurót áldozni még két füzér erdzsibíért, meg plusz két fázisért (az utóbbiért még talán), előbb vennék közepes X570-est (dettó Aorus Master, 170 euro). Ha vízzel meglökném a VGA-t aláírom h hűvösebb lenne, meg halkabb is, de ha játszom, akkor a zaj meg másodlagos dolog. Amikor meg DJ-zem a gépen, akkor meg az idle frekin a kártya/cpu/táp triumvirátus gyakorlatilag NÉMA - nem látok élhetetlen problémát.
Nekem közgáz szempontból itt van a vége a PC építgetésnek, így is méregrága sport lett. Azért néha élvezem is az eredményt (RDR2, CP 2077, Doom: Eternal, Forza PC összes), csakhát idén már nem nagyon lesz az ízlésemnek megfelelő kontent (Eternal 2 DLC, Assetto Corsa GT DLC-k)
Különben is, vészesen közeleg a normális hőfokú tavasz, akkor meg a PC helyét a bicó veszi át (országúti), ott is el lehet borulni árilag, de az valahogy nem taszít költésbe, csak a defekjeit finanszírozom.
Szóval hadd szorítson csak az a gyémántcipő... 😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest