Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• muxi-muxi

senior tag

válasz Laraxior #20667 üzenetére

A gpu-z szerint 350 wattot kajál. A két tápcsati miatt nem forszírozom a bios modot, az eredmények miatt nem zokogom tele a párnám, szerintem nem rossz ebből a TDP keretbôl a 2 GHz. Ahogy láttam a teszt alatt, végig tartotta ezt az értéket, játékok alatt picit több is szokott lenni, Metro: Exodus-nál olyan 1935, szerinten az is teljesen korrekt. Én még a sz@rvihar előtt vettem egy ezresért, ma már úgy vélem az Extreme sem lett volna ordas drága 1050-ér, dehát ki tudta azt akkor. A jelenlegi katasztrófa helyzetből kiindulva úgy vélem, ez az utolsó VGA-m, szerintem hamarosan okosabb lesz elcserélni puskára-lőszerre, meg lóbabkonzervekre, mert nem sok szépet tartogat már számunkra az emberiség, de ez messzire vezet.

Prociból még talán beugrik majd egy 5800X, de ahogy a PH!-s tesztek rávilágítottak a dolgokra, talán minimum FPS-ekben lehet némi javulás, akkor meg mi a kolerának? A lapom a B550-eset közepe-alja (Asrock B550 Pro4) én nem fogok szimzriffió eurót áldozni még két füzér erdzsibíért, meg plusz két fázisért (az utóbbiért még talán), előbb vennék közepes X570-est (dettó Aorus Master, 170 euro). Ha vízzel meglökném a VGA-t aláírom h hűvösebb lenne, meg halkabb is, de ha játszom, akkor a zaj meg másodlagos dolog. Amikor meg DJ-zem a gépen, akkor meg az idle frekin a kártya/cpu/táp triumvirátus gyakorlatilag NÉMA - nem látok élhetetlen problémát.

Nekem közgáz szempontból itt van a vége a PC építgetésnek, így is méregrága sport lett. Azért néha élvezem is az eredményt (RDR2, CP 2077, Doom: Eternal, Forza PC összes), csakhát idén már nem nagyon lesz az ízlésemnek megfelelő kontent (Eternal 2 DLC, Assetto Corsa GT DLC-k)

Különben is, vészesen közeleg a normális hőfokú tavasz, akkor meg a PC helyét a bicó veszi át (országúti), ott is el lehet borulni árilag, de az valahogy nem taszít költésbe, csak a defekjeit finanszírozom.

Szóval hadd szorítson csak az a gyémántcipő... 😁

Új hozzászólás Aktív témák