Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz #15779328 #28298 üzenetére
8%-ot veszítesz gen3 vs gen4.
Én itt valami más problémát sejtek a háttérben. De azért ez több mint sejtés.
gen3 x8 vs x16 se veszít az ember ennyit (kiv 6600, de ott ugye felezve lett a busz is). Pedig ott már tényleg számít a sávszél.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
-
MPowerPH
félisten
-
törölt tag
válasz MPowerPH #28304 üzenetére
Mint ha valamilyen boszorkányüldözés lenne!
Senki nem hozott még ilyen tesztet a topikba, én megírom az eredményeim, és nekem esnek.
Evga z490dark-al is ennyi volt.
Asus xiii hero-val is ennyi.
Két különböző kábellel is ennyi.
Ezt nem lehet elrontani.
Ez ennyi.
Shkiz0
Nem kell ezt túlgondolni, ennyit tud ez a kártya.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MPowerPH #28306 üzenetére
Annyira nem érdekel a bench, játékok alatt megnézem majd holnap oc-val, van jó sok videóm, van mihez hasonlítani, úgy is az számít.
omfgk
Meddig boostol neked oc alatt a kártya, vagyis mi az a freki amivel gond nélkül megy?
Nem nagyon megy 2000 felé, 1-2 játékban 2025-40 és ez a vége, nem reklamálhatok, mert a megadott gyári értékeket tudja.
zebra_hun
Lövésem nincs, de engem is érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
Én meg örülök neki, ha valakinek jól megy. Neki sokat dobott a kábel és a mai nap.
Teljesen más:
A Battlefield topikba 2 oldalt is visszaolvastam. Jól értelmezem, hogy 6 és 7. -én lehet bétával játszani/kipróbálni az Elit népeknek? Aki nem tartozik közéjük, azok meg 8 és 9? Tehát én, mezei paraszt, 8.-ától kipróbálhatom? Nincs ea play bánattudjamiafeneaz, semmim sincs, csak origin fiókom. Inkább itt kérdem meg, mert ott megborult a világ. Tehát originben lesz valhol egy béta letöltés, mindenféle reg nélkül, akkor bárki azon a két napon kipróbálhatja?
-
addikt
-
addikt
válasz #15779328 #28312 üzenetére
Oké, OC-nál gyorsan kijönnek a különbségek a chipek között.
De stock nálad is 1860-1890 között lesz a core clock superposition alatt.
Most egy-két review-t megnéztem. TPU görbe ugyanolyan mint nálam. Hőmérséklet/ventilátor/core clock ugyanaz.Jay féle fizetett Evga promó, pont 17k superposition, stock.
Már MSI AB-ben is látszik ,hogy a stock görbe mennyire széles. Mert nagy átlagra lövik be a boost-ot, nem pedig a jobb chipekre.
Persze ha marad a TDP-ből akkor kicsit feljebb boost-ol. De a gyári görbével még ez is korlátozott. 15-30 Mhz. A hűtés többet számít ennél.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
-
Szinyák
őstag
válasz zebra_hun #28309 üzenetére
6.tól azoknak elérhető a early a access beta aki előfizetett . Es 9ig lehet tolni . All user aki nem vette meg 8 tól . Origin fiok elég hozzá nem kell ea play én már hozzá adtam 18 gb leszedett de holnap nyit a szerver .Pucolok is haza munkából Ea play fogja majd az origin t váltani de minden eddigi játékod migrálva lesz..
Sry közbe a másik Zebra meg is válaszolta
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
-
-
Bossp
addikt
válasz zebra_hun #28321 üzenetére
De itt fix az 1920 végig. Érdekes. de ezek szerint sokat nem dobhat. Gyárin 13900 tdp limitet kitolva 14200at dobott :D Asus Tuf. Gen 4. Resizeable bar on. Bár ez lehet vissza veszi ennél a proginál a teljesítményt
[ Szerkesztve ]
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Gyári beállításokall 13900? Ráadásul pcie 4, Resizable Bar on, hmm, nem sok. Elmarad picit az átlagtól. Tavaly volt egy Gainward GS 3080-am 14900-at ment az is. Ok, az GS, de 15 ezer körül illik produkálnia. Van ilyen, láthattuk pont ma. Oc potencia milyen? Meddig tudsz vele elmenni?
Ok, látom írtál közbe, de tdp limit kitolás az nem alap ;)
Én nem fogom megtudni, dob e a pcie4, mivel nálam lehetetlen a 10850 cpu-val.
[ Szerkesztve ]
-
-
Már azt hittem hogy tényleg, de nem. Alapon 100%
Itt ki van tolva: 115%
Látod, itt 100 a max, nincs semmi:
Fene érti ezt, 350W fölé sehogy sem megy.Aztán lehet igazad van, az az oc bios, amit akkor használtam utoljára amikor megvettem, és ezt a képet lőttem. Utána nagy ésszel átkapcsoltam, mert azt hittem, ez lesz az oc bios ;) közbe pedig az, csak ezt tudom +115-ig tolni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Bossp
addikt
válasz zebra_hun #28330 üzenetére
Azt már mutasd meg milyen grafikonnal éred el? :D Hány mV-nál kap 2300-at? :O Lehet csak a kártyád nem tud 350 felett naplozni. Hw info is ennyit ír? Milyen bios van rajta?
Aztán lehet aZINTEL gen 4 sokkal jobb mint az ájemdé 🤣[ Szerkesztve ]
-
Nem grafikonoztam ki, csak a Port Royalt. 3 órám ment el vele :)
××××szerk××××××
Nem csináltam görbét, azért mutattam. 284/1000
[ Szerkesztve ]
-
Bossp
addikt
Mikortól tudjuk tölteni/játszani az open betaval? 🙄
-
Laraxior
titán
Mar le lehetett tolteni. A letolteshez az is oda van irva, hogy mikor jatszhato az elorendeloknek, es a sima open beta.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
keIdor
titán
New World alatt a videókártyák bő +10%-al túllépik az Afterburnerben beállított maximális TDP limit értékét is: [link]
Valószínüleg köze van a halálozásokhoz.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Laraxior
titán
Hát, en is jatszottam mar par jatekkal, az Amazon New Worldje is megy elég sokat, de ez bizony nem ugrott TDP fölé... De megintcsak a hurka EVGA van a padon ahogy lattam...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
keIdor
titán
Far Cry 6: 30+ GPUs [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
törölt tag
válasz zebra_hun #28332 üzenetére
Csak neked! 1perc Narvik
Gen4
06-10-2021, 20:40:52 bfv.exe benchmark completed, 11479 frames rendered in 60.610 s
Average framerate : 189.3 FPS
Minimum framerate : 162.6 FPS
Maximum framerate : 214.8 FPS
1% low framerate : 96.6 FPS
0.1% low framerate : 75.3 FPS
Gen3
06-10-2021, 20:48:29 bfv.exe benchmark completed, 11000 frames rendered in 60.593 s
Average framerate : 181.5 FPS
Minimum framerate : 168.4 FPS
Maximum framerate : 192.4 FPS
1% low framerate : 96.3 FPS
0.1% low framerate : 75.5 FPS -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest