- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szinyák
őstag
válasz
flashpointer #10548 üzenetére
köszi a választ
-
Szinyák
őstag
Sziasztok.
v.ki rendelt már az Alternate.de webshop.-ból ? mennyire megbízható /rugalmasak rma téren stb
-
Szinyák
őstag
válasz
GIORGIONE76 #9025 üzenetére
Bf5 alatt nem ment 73 fok fölé .. szerintem nem kell tul aggódni . Nekem is volt 5700xt ott igen volt siman 90 is
-
Szinyák
őstag
válasz
perfegor17 #8343 üzenetére
+ ha ezek meg vannak first csak alapon próbáld meg meddig boostol és ,hogy tartja e stb. Ha jónak találod utána told ki csak a power limit.-et max.-ra és úgy tuningolt nézd meg ,hogy tartja kis lépcsőkben próbáld meg közben nézd a fogyasztás.t hogy viszonyul a power limit.-hez ...
-
Szinyák
őstag
válasz
perfegor17 #8339 üzenetére
érdekes , pedig nem indokolná semmi . fogyasztás / hőfok is bőven a limiten belül van .
akkor vagy kifogtál egy anti tuningos darabot . vagy v.mi más kavarhat be. DDU .val távolíts el mindent diverhez tartozó lomot + msi afterburnert is szed le és telepítsd ujra mindent ... -
Szinyák
őstag
válasz
perfegor17 #8327 üzenetére
Nálam nem undervolt curved el beállítottam 0.95mV ra 2055mhz et tartja is szépen ramnak +600 .. powerlimit kitolva maxra 108%
-
Szinyák
őstag
válasz
perfegor17 #8061 üzenetére
igen a számokat hozza nálam is . Csak látvány eddig is fluid volt minden . Ezért irtam egyébként nagyon jok tetszik . Bányászni is élvezet vele
-
Szinyák
őstag
válasz
ScomComputer #7995 üzenetére
tudom , nem erre alapoztam , tudod biztosra megyek
. 2 napja nyuzom minden gamel ,eddig no hiba. Bányásztam is vele minden megy...
-
Szinyák
őstag
válasz
intuicio #7693 üzenetére
nem kell esetek 90 % már ugy jön ki hogy nincs vele baj a 550 lapoknál x570 lapoknál volt ez probléma ott kérni kellet vagy otthon előre elvégezni ....
Én arra írtam ,hogy ha nem adna képet stb nem kell rohami egyből a falnak , laptop.-ról másik gépről friss bios pen drive.-ra és meg tudod csinálni a lapról is hosszan kell nyomni lapon egy gombot ... vagy ha van hátul i/o shilden bios flashback akkor azzal .... -
Szinyák
őstag
válasz
sirszevenap #7635 üzenetére
én is így tudtam , de láttunk már sok furcsaságot ahol a gyártó 3 vagy akár 5 évet is ad.
Boltok meg 1-2évet stb.. ezért kérdeztem rá, hogy kfa2 .-t vette e v.kli 2év garival stb... -
Szinyák
őstag
válasz
ScomComputer #7586 üzenetére
-
Szinyák
őstag
Sziasztok.
KFA2 galax 3070 ex gamer.-ről milyen vélemények vannak ? mennyire jó a hűtése /hang stb ?
ajánlott vétel ? Ezen elvileg 2*8pin csati van ..Jöhetnek személyes tapasztalatok ..
-
Szinyák
őstag
Köszi mindenkinek . Nagy válogatás nem lesz
gigát akkor nem erőltetem volt nekem is pár sima giga oc 2070s , rx 5700xt igaz nem aorus de mind hangos meleg volt mentek is .. gainward phoenix et be raknám a ligába helyette .. amelyik jobb áron lesz azt venném . Evga vagy palit / gainward
-
Szinyák
őstag
Sziasztok . 3070 es vásárláson gondolkodom . Véleményeiteket kérném itt azért van személyes tapasztalat nektek. Lényeg hogy halk és hűvös legyen . 3 kiszemelt van ti melyiket vennétek .
1. EVGA FTW3 3070
2.Gigabyte Aurous master 3070
3.Palit gamerock 3070Melyiknek legjobb a hűtése ..
kösz a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest