- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ates2
senior tag
válasz
ScomComputer #392 üzenetére
Shroud is streamelte tegnap, gondolom neki 3080 v 3090 van de ott is mikor RTX on volt mondta olyan fps drop volt mint atom.
Szóval maradjunk abban,hogy UBISHIT.
-
válasz
ScomComputer #392 üzenetére
Ugyanolyan fostaliga mint az 1. rész. Az is alig akart rendesen futni.
-
ScomComputer
veterán
Hát WD-ben elég nyögvenyelős az 1440P.... [link]
-
Jacek
veterán
válasz
kisselandras #389 üzenetére
Latom felhalmoztak a nyito keszletet csak akkora volt a kereslet hogy 8 percig tartott :)))
Bocsanat a faziskesesert nem voltam napkozbenSvedben egy darab sincs
-
Yamaken
csendes újonc
válasz
kisselandras #378 üzenetére
267 ezer forint volt. Delutan 2 orakor ahogy lehetett rendelni akkor sikerult bemakolni egyet valami csoda folytan.
-
Yamaken
csendes újonc
Sikerult rendelnem Alzan egy rog strixet valami csoda folytan. 2 hetet irnak szallitasi idonek, mostmar csak aban remenykedem hogy valoban itt is lesz nalam a kartya addigra.
-
proci985
MODERÁTOR
Látom ebben a topikban sincs még senkinek.
A szabályok itt is ugyanazok, mint a 3070 / 3080nál: Ha valaki bombázza a topikot, hogy nincs kártya, miközben árul, azt innen is ki fogjuk tiltani.
-
Nazo
tag
válasz
AsakuraDave #372 üzenetére
"1.1(kisker profit)"
1.1? Itt lesz a baj
-
válasz
AsakuraDave #368 üzenetére
De az FE, ez pedig egy sem az...
-
Chaser
legenda
válasz
AsakuraDave #368 üzenetére
ha beleveszed, hogy 10 emberből most is max egynek jut(ott), semmivel nem jobb a helyzet, mert a 3080 készlet konvergált a nullához, azt nem nehéz megduplázni
de érdemit nem hoz, ugyanúgy nyerészkedhet rajta aki akar -
dante3
addikt
-
AsakuraDave
őstag
Amúgy a készlet most startkor sokkal nagyobb mint a 3080-nak volt még is jóval msrp felett vagyunk árban, nem? 500USD MSRP az kb 550EUR itthon a magasabb áfa+kisker nyereséggel
Ez még mindig 200k HUF
-
Nazo
tag
Na iponon látszik melyik kártyából mennyit adtak el (ha lehet hinni neki). Ahogy nézem leginkább 1-2db volt, de van kivétel pl a ventus X2-ből "Az elmúlt hét napban 14 ügyfél vásárolt". Nekem is sajnos csak ilyen maradt, lassú voltam.
-
-
FaTHI
őstag
Megkérdeztem számtechboltos havert van pár nagyker akiktől beszerzi ami kell, azt mondta nem lát sehol sem rtx 3070 et. fasza nem?
-
Chaser
legenda
igen ez így van
de ha ez lenne a háttében, szerinted az nv nem ezzel kezdi?senki nem szólhatna egy szót sem
kamuznak össze-vissza, a vak is látja, 2xxx-et vitték mint a cukrot drágán, majdnem felezett árakon az új szériára meg nem gondolják hogy nagy lesz a kereslet
loooooooooooooooooooool
( : -
Chaser
legenda
válasz
torma1981 #349 üzenetére
nyilván a gyárak tudták, talán 3080 kapcsán volt a cikk hogy bejelentés előtt 2-3 héttel állhattak neki a gyártók a munkának, ezért is élesben derültek ki a defektes chipek, vrm-es anomáliák
és akkor azzal jönnek nv-nél, hogy nem számítottak ekkora keresletre ((( : ezt utálom bármelyik cgben, amikor nettó idiótának nézi a vevőket, akikből él -
Chaser
legenda
ez a hivatalos álláspont, "sajnos" nem jártam kínában azóta, előtte sem ( :
azt viszont lehetett látni, hogy mindenből van bőven, utóbbi időben kezdtek dolgok elfogyni
és ha valós lenne a covid miatti csúszás, az nv azzal kezdte volna - jogosan -, de nyilván ahhoz nekik sincs pofájuk ha nem ez van a háttérben akkor rásüssék a covidra
de úgy nehéz készletet produkálni, ha bejelentés előtt pár héttel kezdik a gyártást... -
edward2
addikt
válasz
#98320896 #335 üzenetére
Én nem reménykedem.
Nincs nvidia készlet, de lesz AMD akkor mindenki ráugrik tehát megint ugyanott leszünk. Ha a bolt meg tudja, hogy nincs alternatíva akkor alapból ők is fel fogják nyomni az árat.
Nem lesz itt jótékonykodás.
De végül a csökkentett árakból ott tartunk, hogy 3070 van 800 euró körül... A 3080nak kéne ez alatt mennie a bejelentések alapján.
-
Chaser
legenda
válasz
DeathAdder #332 üzenetére
kínában már rég "leszámoltak" a coviddal elméletben, minden gyár pörög
egyértelmű hogy az nv úgy gondolta, ha majd bejelent korábbi árhoz képest olcsón egy olyan terméket, amiből 10 potenciális vásárlónak jó esetben jut egy, majd akkor ők lesznek a f@sza gyerekek
csak az amd miatt startoltak most, ebből jövő év elejéig biztos hogy nem lett volna semmi normál esetben, pláne nem ilyen "önkéntes" árkaszálás -
DeathAdder
veterán
Ez a készlet vajon csak a nv balfaszsága szerintetek, vagy inkább a járványé?
Vajon erre lehet számítani amd-nél is, legyen az kari vagy cpu? -
-=RelakS=-
veterán
válasz
AsakuraDave #320 üzenetére
Mi? Megtolta egy százassal?
-
Peace
nagyúr
Na majd visszanézek egyszer, hogy ki az első, akinek fizikálisan is a kezébe került egy ilyen kártya. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez itt mind előrendelés volt, aki kosárba rakta és megrendelte.
-
PeTeR_33
tag
Rtx 3070 Phoenix illetve Gaming Pro ról esetleg tesztet tudna valaki linkelni?
-
torma1981
veterán
válasz
AsakuraDave #315 üzenetére
Én nem venném. Minimum a TUF. Valóban 310k-ért jó lett volna, de akkor még nem tudtunk semmit a hűtés, hang semmi teszt. Úgy nem mentem volna bele. Persze utólag már igen. Franc sem gondolta, hogy az ASUS ennyire össze szedi magát.
-
válasz
AsakuraDave #266 üzenetére
Leadtam egy rendelest iponon a Strix-re, mert hamarabb kint volt mint az alzan.
Ha valakinek kell átadom a rendelési számot. -
AsakuraDave
őstag
válasz
torma1981 #314 üzenetére
Elmennek ezek így is sajna. Ugyan az a szitu mint a 3080-al, hogy aki szerencsés volt vett 310-ért TUF-ot. Mármint remélem jobb készletük van belőle azért...de 350k-s 3070 árak azért elég beteg
Volt 1-2 "szerencsés" még aki ilyen áron nem rég tudott venni 3080-ast, igaz gainward,palit típust.
-
PeTeR_33
tag
Iponból elvitték 345-be a strixet.
-
torma1981
veterán
Na mi van pályázik az Aqua az ipon lehúzos címére vagy mi?
-
edward2
addikt
Mocskos nagy komédia az egész.
-
PeTeR_33
tag
-
arn
félisten
Szeptemberi 699 euros 3080 nem vasarlas utan megint nem vettem egy 3070et. Jovo honapban 6800xtt nem fogok venni
-
torma1981
veterán
válasz
ScomComputer #298 üzenetére
Ahogy nézem az idei széria nagyon jól sikerült a custom gyártóknak. Szinte mindegyik, halk, hűvös. Pedig a fogyasztás megnőtt nem is kicsit. Szép munka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- Hardcore café
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!