Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fidoka74
csendes tag
Egy konkrét példát mondhatok: Wolfi Old Blood..., (Megatextúrás játékok előfutára...) az 1 gigás régi kártyámat kifektette, ha a "Texture Virtual Cache" vagy valami hasonlót ( bocs, most nem otthonról írok, nem tudom pontosan) nem a minimálisra állítottam...
A jelenség ez volt: nagyobb belátható területeknél, ha forgolódtam, a textúrák későn töltődtek..., jött is innen a divatos válasz, hogy a Phenom II X4 procim kevés 4 GHz-en is..., ami lehet hogy igaz... DE!
Miután ezt a kareszt betettem...(semmi mást nem cseréltem a gépben...) ez a jelenség megszűnt, csak ha Ultrára teszem ezt az opciót, akkor maradt még némi gubanc ugyanebből. High beállítások mellet már frankó.
Tehát, szerintem hosszabb távra a 2 gigás kivitelt nem érdemes megvenni, ha már ennyit költünk egy kártyára, akkor elkél a 4 giga rammal szerelt változat. Mondjuk én közel 5 év után cseréltem most kártyát.
Kíváncsi lennék mások véleményére, akiknek az előbb említett játékkal vannak tapasztalatai.
"Hunnan gyütté, Kazincbarcelónábúl?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest