Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
TirexiHD: Ebből tervezel gameplay-t csinálni?
Nem vagyok a stratégiai játékok híve,de ezt kipróbálnám.[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
válasz Th1sN04ll #9377 üzenetére
Abba a polóba simán elmegyek, Nemvagyok én az a tipus aki befoszik egy kis extra felirattól, a másik hogy imádom a lovét!
Ha Tirexi szívószállal megeszi a pizzát meg az italt a maszkon keresztül, akkor én adok neki 10.000FT-ot.
cyberkind PS4 merre van a képen?
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Tudnátok valami új jó féle játékot mondani amit érdemes megvásárolni, kipróbálni FPS kategóriában?
ÁdiBá
-
Daemon75
tag
válasz Th1sN04ll #9383 üzenetére
Tirexi mocis szerkója lehet ilyen:
Azért arra kíváncsi lennék maszkban hogy inná a kávét. Mondjuk én tuti maszk nélkül is felismerném, hiába akarna inkognitóba lenni.
Néha elgondolkozom rajta, hogy hogyan is néznek ki az emberek a valóságban akikkel így nap mint nap beszélgetsz egy fórumon..lehet elképzelsz róla egy bizonyos képet, és a való életben pont az ellentéte..Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
Daemon75
tag
válasz Th1sN04ll #9381 üzenetére
Miért,..mondtam én már máskor is hogy ide lehet jönni. Nem vagyok egy bezárkózós típus..meg semmi jónak se az elrontója (Mennék én többfelé is, csak hát nem véletlen üldögélek itthon ..de ez hosszú történet....de ha tudtok adni egy új jó lábat akkor felis futok pestre )
Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
h1mpi
félisten
Én most pont Ráckevén vagyok
Fully electric lifestyle!
-
Daemon75
tag
válasz Th1sN04ll #9377 üzenetére
Én, aki a legmesszebb lakom , meg jól itthon hagytok.
Valaki ugorjon le értem is, az M6-on pikk-pakk itt vagytok . De egy kávéért menjek fel Budára? Azt tudok főzni itthon is. Ha kávézgatni akartok ide is jöhet az egész brigád, ..de ha jók lesztek kaphattok valamit enni is .Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
Th1sN04ll
senior tag
A találkában benne vagyok, lebeszéljük, én állom Norb cehjét ha az új pólójában jön
-
norb55
őstag
Ja kiaz aki locsolkodni megy ?
Locsolok én az év 365 napjába.Players a kávét nemszeretem, nekem kakaót rendeljél.
Mindenkinek kellemes húsvétot !
-
törölt tag
Meg vagyok mentve! Köszönöm.
-
Daemon75
tag
válasz #35434496 #9366 üzenetére
Nesze.
Zöld erdőben jártam,
berúgtam és hánytam.
El akartam dőlni,
nesze vazze kölni!Anyám tyúkja b@szik tojni,
ezért járok locsolkodni.Húsvét táján édes szokás,
A vödörrel locsolkodás,
Nálam is van szagos kölni,
Ha rádöntöm, meg fogsz ölni?A ház ura is locsol, szomszédol vidáman,
Ebédtájt majd megjön, bár laposkúszásban
A nagyfiú is locsol, ő ám kemény legény
Gomblukának dísze kihányt mákoslepény.Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
bombibmw
veterán
válasz #35434496 #9366 üzenetére
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Pléjörsz,tessék :
Zöld erdőben jártam,
Szembejött a medve,
Úgy gondolta, könnyít magán,
Nesze, itt a nedve!Jó reggelt, jó reggelt,
Gyönyörű tavasz van,
De nem ezért vigyorgok,
Hanem, mert bebasztam!Brummog a medve,
Viszket a segge,
Meg kéne vakarni,
Szabad-e locsolni?Zölderdőben piros tojás,
Ibolya meg minden,
Fogadjunk, hogy ha ott megállsz,
Eltalállak innen!Van nálam egy kölnisüveg,
Métereset spriccel,
Mivel ilyen rakoncátlan,
Lezártam egy sliccel!Baripina, csibepicsa, nyuszifasz,
Meglocsollak, ha a tökömre pihe-puha puszit adsz.Gyere kislány, meglocsollak
Kedvezményes áron,
Gumi nélkül negyven rugó,
Kölnivel csak három!Izzad a tenyerem,
kemény a farkam,
ha meglocsollak,
segítesz-e rajtam?Árok partján döglött csiga,
meglocsollak hülye picsa.Nyírfaágról lóg a takony,
Azzal öntlek én majd nyakon.[ Szerkesztve ]
-
Daemon75
tag
Jó reggelt! Sok hímes tojást mára srácok!
Players kezdődik..kezdődik... látom újra itthon vagy , megárt neked a magyar levegő ..estére nemám Zachernál ébredsz arra vigyázz!
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Gagyi horror game: [link]
-
gabor0077
aktív tag
válasz cyberkind #9339 üzenetére
Nem is lett olyan rossz az a Rage. Pár kezdeti bugot leszámítva persze, na meg az optimalizálatlanságot. Én kellemeset csalódtam benne. A Wolfenstein-t meg szerettem (mármint a 2009-eset), úgyhogy engem nem érhet itt nagy csalódás, a kevés gameplay alapján amit láttam tetszett
Watch Dogs a nagy kérdőjel nekem. Vagy átütő siker lesz, vagy óriási csalódás, és bukás. Nagyon két esélyes.
[ Szerkesztve ]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
Daemon75
tag
válasz Th1sN04ll #9356 üzenetére
Jah az lehet..beteszi a másik 4-5 mellé amiket már kapott tőlem ..de akkor agyonverem Bár már mondta. "és elvárod tőlem hogy ezt hordjam, kinevetnek az emberek.." hát LOL
F34R ..toka..de miért? Neki aztán állatira kell figyelni az írást a pólón miközben fényképezem érted. ..leszegett fejjel hogyne lenne ...amúgy alapon nincs neki
-
F34R
nagyúr
válasz ZoliGamesHD #9347 üzenetére
miert nem ? es akinek 60+ fps kell azt el is felejtitek ?
-
Daemon75
tag
válasz Th1sN04ll #9306 üzenetére
Ittvagyok Noel! Most értem haza Norbtól.
Telibe akarsz önteni? Ejj nem szép tőled. Oszt mit adjak a locsolásért? Tojást nem festettem, a sütiket meg Norb mind megette. (De képen meg bírom mutatni azért, ..gondolod hogy ettél belőle [link] )Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
Tirexi
addikt
Na ki lesz az első aki ilyet vesz?
(#9345) h1mpi:
780-ról 780Ti-re sem volt sok értelme váltani még is sokan megtették.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Last of Us-ból várd meg a PS4-es verziót.
Killzone-al nem kell kapkodnod, szerintem utólag nem nagy eresztés, csak launch cím volt aztán ennyi.
Bioshock: Infinite na az nagyon jó játék, azt érdemes elkezdened és a két DLC is kint van már.
Forza 5 is jó.
A többivel nem játszottam.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Tirexi
addikt
De van elég sok PC-re is.
Fent a felsorolás. Rengeteget még így is kihagytam.(#9338) Keldor papa:
Bio-t már elkezdtem és vittem is elég sokáig, de félbemaradt mint sok másik game.
A DLC-ket is megvettem és érdekelnek is.
Nekem valahogy jobban bejött a víz alatti Bio mint ez. Sokkal jobb hangulata volt.[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Uborka szezon?
Azt sem tudom melyik játékkal játsszak Fear.(#9335) Keldor papa:
Értem, de ezúttal a játékot nem a videózásra értem hanem amit végig kéne vinnem.Bioshock Infinite, God of War 3, God of War Ascension, Forza 5, GT6, Saints Row 4, Killzone, Last of Us, Darksiders 2, Darkness 2, Prototype 2, stb stb stb...
És ezek nem LOW budget kategóriák.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #9331 üzenetére
Ezt fejtsd ki, mert nem értem.
Tirexi: Watch_Dogs meg Május 27. nem fogunk unatkozni. Jobb is lesz, mert nagyon kevés a jó játék ma már... már ami le is köt. TT0max-én éjjel nappal kockulnak, én meg csak filmet nézek ezzel a géppel kb..
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Tirexi
addikt
válasz ZoliGamesHD #9327 üzenetére
A Wolfenstein-el mi van?
Tolta már valaki? -
Tirexi
addikt
Diablo 3 Rift!
Ez brutál sztem. -
törölt tag
Kedves barátom norb-tól kérdezném, hogy a pizzázás miatt túlórázott?? Démonnal mi van? Norb! Van egy nagyon büdös kölnim kimondottan locsolásra vettem kb 10éve. (Ha mész démonhoz odaadom.)
Valami jó locsolóverset tud valaki? Pl: zölderdöben jàrtam mindent össze hánytam stb... Na most kihalt a topik vagy mindenki a kocsmában issza a gyorsítót?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ujra az anyaföldön. Vagy inkább Jó végre itthon de vicc ez az ország. Olyan közel voltam Hawaii hoz.
-
keIdor
titán
-
Th1sN04ll
senior tag
Na kellemes húsvétot mindenkinek, hol van az egyetlen nő innen, Démon gyere elő, ne szégyellősködjél, had locsoljalak/telibe/ meg szépen hogy el ne hervadozzál
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest