Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Devid_81

félisten

Tooom van windows topik, de itt mindenre tudtok valami jo tanacsot, szovalllll

120x raktam ujra a windowst, mert szivat(ott) a gepem, nah jo talan kevesebbszer :D
    Es egyszer csak jott az otlet, windows update nem kell nekem, szoval kihuztam a ethernet kabelt es anelkul telepitettem, felment a friss windows, (elotte uj bios a lapra) update-ek tiltva es lass csodat, nem fagy a gepem, 3D-s alkalmazasok mennek DE csakis alaporajelek mellett, kitolt TDP-vel, ez most masodlagos gond, mert mar oda jutottam, hogy az egesz gep full instabilla valt.
    Most meg nem vilagos, hogy tap a gyenge, vagy van 2 sz@r Giga VGA-m, majd tap csere utan kiderul.
    De vissza a lenyeghez, windows update nelkul tokeletesen elvagyok, mert az is lehetett a ludas.
    De az MS Store nem hajlando visszarakni a vasarolt jatekaimat amig nem kapcsolom vissza az windows frissiteseket...
    Nah most vagy windows 7 lesz a gepen, es ezt az idegbajt elfelejtem orokre, vagy nemtom...de kezd elegem lenni az MS eroszakos sz@rjaibol... :W
    Nem fogom bekockaztatni a windows frissitest, mert jelenleg ott tartok, hogy masfel het szivas utan ujra stabil a gepem, es egyelore szeretnem is igy tartani...
    Otletek? :F

...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés