- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daveoff #57197 üzenetére
Nem volt.
Nem is lesz.Nekem használhatatlan és abszolút hátrányt jelent.
90% autóban használom a telót,természetesen profi autós tartóban.
Ami természetesen nincs kitalálva és nem is lehet kitalálva hátlapi ujjlenyomat olvasó használatára,mert képtelenség.Praktikus annak aki sosem használja autóban.
-
válasz
keIdor #57185 üzenetére
Samsung...
Én csak azt nem értem,hogy miért kell a hátuljára tenni az ujjlenyomat olvasót.
Miért nem gondolnak azokra az emberekre,akik főleg in car holder használják a telefont ?Nálam így teljesen bukta az S8 széria beszerzése.
Pedig tetszett az S7 Edge,használtam elég sokáig. -
RazoR
veterán
Van még 3 ha érdekel valakit!
-
TTomax
félisten
válasz
ScomComputer #57177 üzenetére
-
ScomComputer
veterán
Elkelt....
-
ScomComputer
veterán
Hali...marad 1 db For Honor invite-om,mert a haver most szólt,hogy neki nem kell....akinek kell dobjon egy püt....
-
keIdor
titán
-
h1mpi
félisten
-
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
guftabi96 #57151 üzenetére
Monte Carloról annyit kell tudni CMR2.0ban nem volt, Dirt Rallyt meg egy jól sikerült after work után vettem meg (munkatársat előtte két héttel győztem meg, hogy kell neki az az akciós G29). Asszem az ötödik kanyarban estem le unrecoverable a pályáról a Minivel (!), pedig ott már kezdett belőlem kimenni az előtte elfogyasztott Rochefort 10.
-
cyberkind
félisten
Nekem valahogy mindig is nehéz volt megérteni ha télen amikor igenis eshet a hó, hogy lehet azt állítani, hogy felkészültünk és bármi jöhet, aztán ha jön a hó (és tökmindegy mennyi az a hómennyiség), ami télen alap és megvan halva minden(ki).
-
törölt tag
A Carscoops beszámolója szerint az ausztrál Three Springs járőre egy 127 km/h-val közlekedő autóst intett le, aki egy 110 km/h-s korlátozásnál lépte túl 17 km/h-val a megengedett legnagyobb sebességet. A rendőrök persze nem voltak elnézőek – mire föl is lettek volna –, így szépen megírták a neki szóló büntetést. A jegyzőkönyvre azonban rákerült a férfi kifogása is, aki azt mondta, csak azért hajtott gyorsabban, mert "a szél lökte őt hátulról.
[link] -
guftabi96
addikt
válasz
FollowTheORI #57150 üzenetére
Szerintem meg nem bizalom, hanem szimplán hülyeség sok esetben.
Lásd Paddon balesete Montén. Ott is a legszarabb helyen állt a csávó, meg is halt.
Vagy ott volt Sainz kiesése Dakaron. Ott se sok kellett hozzá, hogy elüssön pár embert. Azok is a legrosszabb helyen álltak...Amúgy szerintem is a rally a leglátványosabb autósport, és ezeket a pilótákat tartom a legtöbbre.
A videó is nagyon komoly
+ Idén még komolyabbak lettek a Wrc-k, jobb aero, nagyobb erő. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
keIdor #57140 üzenetére
Engem rendszeresen fizetnek azert, hogy munkaidoben jatszok
)
(#57146) TTomax: látványban szerintem a rally verhetetlen autósportban.
ausztriai rallyról nem hallottam, de ez lagalább olyan ijesztő volt, mint a legendás finn rally. vagy monte carlo ami úgy is ijesztő belülről, hogy 2014ben éppen nem volt lefagyva és behavazva a pálya, csak nyomokban.
-
TTomax
félisten
azért nahh.... [link]
-
Gyula84
veterán
milyen beteg ez a resident evil
-
keIdor
titán
válasz
#Morcosmedve #57136 üzenetére
Azt értem, viszont annak az időszaknak szerintem már vége. Sok a nyűg a multi GPU-val, skálázódás is romlott, inkább számozzanak átláthatóbban szerintem.
-
stratova
veterán
válasz
cyberkind #57132 üzenetére
Mindkét gyártónál volt már részleges váltás, a legutolsó hasonló a GTX 680 (GK104-400-A2) -> GTX 770 (GK104-425-A2) volt. AMD-nél is van rutin e téren.
Amúgy külföldi oldalakon ez a pletyka legutóbb október elején jelent meg elsőnek a szokásos klickbait masterrece oldalon.A Keldor kolléga által említett csiki-csukit pedig GTX 780, GTX Titan, GTX 780Ti, Titan Black-kel játszották el
-
keIdor
titán
válasz
cyberkind #57132 üzenetére
Nem törvényszerű, hogy minden évben kiadjanak egy teljes termékpalettát megint, illetve: utolsó mondat.
Ez a Pascal Refresh önmagában egy Titan X Pascal-nál erősebb GP102-t is takarhat, önmagában, mondjuk egy 3840-es teljes változatot. Én elnevezném GTX-1090-nek, átláthatóbb mint a Ti-zés. Nekem a GTX-790 és GTX-990 is jobban tetszett volna. Viszont van egy olyan érzésem, hogy úgyis a Vega után fog kiderülni, mert arra várnak.
-
cyberkind
félisten
Két éven belül jön a Pascal alapú GTX 20 és Volta alapú GTX 30 az NVIDIA-tól
Én nem tudom ki írja ezeket, illetve, hogy mennyi valóságalapja van ezeknek de ha így lesz én szomi leszek.
-
stratova
veterán
-
Devid_81
félisten
Resident Evil 7 teszt
R9 390X-el mi tortent?
Vagy ugy altalaban az AMD-kkel?
Elerkezett a varva vart jovo az AMD-nel, amirol mindig beszeltek? -
keIdor
titán
-
válasz
Devid_81 #57117 üzenetére
Nem csinál semmi különöset,van rajta rgb led,ami még szolidnak mondható.
Azon kívül csendben hűvösen hozza a megfelelő teljesítményt.Igazából nem is gondolok rá,hogy mi van a gépben,mert nem kell rajta gondolkodni,abszolút elégedett tulaja vagyok.
GTX 20xx "bejelentések" után érdemes elcsípni egyet jó áron,akár használtan is.
-
cyberkind
félisten
válasz
ScomComputer #57113 üzenetére
Én most vettem meg és szedem ezerrel, aztán este izzítom full sötétben.
-
ScomComputer
veterán
Valaki játszik itt a Resident Evil 7-el.. rajtam kívül....nagyon odab@sz a game...
(#57114) cyberkind: akkor garantált befosás lesz egy-két helyen,én nem vagyok egy ijedős típus(inkább mosolygok a horror jeleneteken,mint sírok),azért itt egy jó párszor hátravágódtam a székben...
-
gyiku
nagyúr
The Netherlands welcomes Trump in his own words
ezek a hollandok hulyek -
TTomax
félisten
válasz
FollowTheORI #57107 üzenetére
Elvileg RE7 driver,nem nézgettem még nagyon a release note-ot...
-
stratova
veterán
válasz
keIdor #57076 üzenetére
Igen, GTX 780 Ti kiadásával megvárták R9 290X-et. nincsen ebben semmi meglepő, amíg nincs konkurencia annyiért adják amennyiért még megveszik, utána árat vágnak ha kell. Ahogy GTX 980 Ti-t is Fury X-hez időzítették.
GTX Titan - February 21, 2013 $999
GTX 780 - May 23, 2013 - $649 -> $499 (okt 28-tól azaz 290X után)
R9 290X - 24 October 2013 - $549
GTX 780 Ti - November 7, 2013 - $699
GTX Titan Black - February 18, 2014 - $999 -
TTomax
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari