- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #29758 üzenetére
x99 negy csatornas, szoval a memsavszel jellemzoen nem problema vele (hacsak nem IOPSre erzekeny szervert uzemeltetsz, de az meg nem jellemzo otthon). x79en gyakorlatban 1600cl9 es 2133cl10 kozott nem vettem eszre kulonbseget (fel kene mar rakni az xmst 2400cl11re). x99 sli plus kb eleg, az meg egy arban van a maximus vii heroval erre (25%al felmentek az arak osz ota erre is, durva). a pciE kiosztas hulye, de 5820 eleve 8+8at tud csak ha multigpura kerul a sor, plusz eleve 5820al kiesik a 4way. 5820 jo arban van, de csak jatekra nem tudom mennyi ertelme.
16 gbvel jellemzoen el lehet lenni, nekem is csak azert van 32, mert occso volt (meg mert 48al bootlockolt a lap en meg debug helyett kiszedtem a regi 4x4es kitet).
mondjuk socket2011el a legnagyobb baj szvsz, hogy a cpu socket korul nagy a tumultus, vizen kivul mas nem nagyon fer el. custom viz meg iszonyatosan megdobja a koltsegeket.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy watch ultra, makulátlan állapot,35 hó gyári garancia,Csere Huawei Ultimate
- GAINWARD NVIDIA GEFORCE 9500 GT 512MB
- Black & Decker BCRMW121-QW .............BONTATLAN robot fűnyírő
- Alaplap hibás iPhone X-et keresek!
- Kärcher LTR 18-30 Battery 18V (akku nélkül) (damilos fűkasza) .......BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest