- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
hszilard666 #26642 üzenetére
Engem nem is fogsz tudni meggyőzni jó pár év pc gaming van mögöttem szóval van tapasztalatom benne mi hogy működik pc fronton.
Na meg ha tényleg van olyan gém ami PC-n tényleg jobb, akkor úgy is ott fogom tolni ezért se építem le, de az utóbbi időbe max ilyen stratégia volt pl FC4-et is PC-re akartam, de milyen jól tettem, hogy PS-re vettem meg kb bugmentesen vittem végig ellenben veletek PC-n.
Nekem amúgy tök8 ki mivel tolja számomra bizonyított a konzol ennyi és a 30fps se zavar.
(#26649) freestyée Na nekem ez már nem is kéne kontroller bevált olyannyira, hogy már egér billel nincs kedvem tolni...Ez amúgy eléggé csalás a kontrolleresekkel szemben.
(#26652) daveoff Én is PC-n nőttem fel, de belefáradtam a sok mókolásba meg a sok kidobott pénz a hardverekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politikai mémek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest