Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
hszilard666 #26642 üzenetére
Engem nem is fogsz tudni meggyőzni jó pár év pc gaming van mögöttem szóval van tapasztalatom benne mi hogy működik pc fronton.
Na meg ha tényleg van olyan gém ami PC-n tényleg jobb, akkor úgy is ott fogom tolni ezért se építem le, de az utóbbi időbe max ilyen stratégia volt pl FC4-et is PC-re akartam, de milyen jól tettem, hogy PS-re vettem meg kb bugmentesen vittem végig ellenben veletek PC-n.
Nekem amúgy tök8 ki mivel tolja számomra bizonyított a konzol ennyi és a 30fps se zavar.
(#26649) freestyée Na nekem ez már nem is kéne kontroller bevált olyannyira, hogy már egér billel nincs kedvem tolni...Ez amúgy eléggé csalás a kontrolleresekkel szemben.
(#26652) daveoff Én is PC-n nőttem fel, de belefáradtam a sok mókolásba meg a sok kidobott pénz a hardverekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OpenWRT topic
- Politika
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest